Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, 1:53:16 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δυο σπάνιες τίγρεις από τη Σιβηρία κοντεύουν να προκαλέσουν… διπλωματικό πόλεμο ανάμεσα στη Μόσχα και το Πεκίνο.

Η Ούστιν και η Κούζια, δυο από τις τρεις τίγρεις που είχε απελευθερώσει το 2008 ο Βλαντίμιρ Πούτιν, πέρασαν στα εδάφη της Κίνας πριν λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα στην επαρχία Φουγιάν στη βορειοδυτική Κίνα.
Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 04:01

Η Μόσχα εγκαταλείπει τον South Stream

Την άρνηση της ΕΕ να δώσει «πράσινο φως» για την υλοποίηση του South Stream επικαλέστηκε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για να ανακοινώσει ότι θα εγκαταλείψει το σχέδιο του αγωγού φυσικού αερίου.
«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ συζητά ενεργά με την Τουρκία ένα φάσμα προτάσεων σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των συνόρων της χώρας αυτής με τη Συρία, συμπεριλαμβανομένης της ενδεχόμενης επιβολής μιας ζώνης απαγόρευσης πτήσεων ή της δημιουργίας μιας ασφαλούς περιοχής, προς το παρόν όμως οι δύο πλευρές δεν είναι έτοιμες να προχωρήσουν στην εφαρμογή ενός συγκεκριμένου σχεδίου», ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζεν Ψάκι.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας νεαροί «αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες» στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

Οι νεαροί πέταξαν φέϊγ-βολάν και αφού φώναξαν συνθήματα αποχώρησαν.
Συνεχώς επιδεινούμενη είναι η κατάσταση της υγείας του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος -σύμφωνα με τη γιατρό Λίνα Βεργοπούλου- αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο για επικίνδυνες και θανατηφόρες αρρυθμίες, νεφρική και εγκεφαλική ανεπάρκεια. Ο Νίκος Ρωμανός βρίσκεται στην τρίτη εβδομάδα απεργίας πείνας διαμαρτυρόμενος γιατί δεν του δίνεται άδεια να παρακολουθήσει τα μαθήματα στην σχολή που πέρασε.
Χρειάζεται μεγαλύτερη συνδρομή από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, αφού η πίεση από την παράνομη μετανάστευση πρέπει να απασχολήσει όλη την Ένωση και τους διεθνείς οργανισμούς, επεσήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ.
Επιστολή για το θέμα των μεταθέσεων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν συνάδελφοί τους απέστειλε η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΑΠΣ) προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια.
Σε συνέντευξή του, στην πρωινή εκπομπή του Star, ο πρώην γενικός γραματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, κ. Π. Μπαλτάκος, αποκάλυψε ότι ιδρύει κόμμα με το όνομα «Ρίζες».

Το νέο κόμμα θα το φτάξει όπως δήλωσε μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις, την αστυνομία και την εκκλησία.
Ο Πρόεδρος της Κύπρου Ν. Αναστασιάδης θα υποβληθεί, όπως όλα δείχνουν, σε επέμβαση καρδιάς την Τρίτη, στη 1 ώρα μετά το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος). Τη Δευτέρα εισήχθη στο ιατρικό κέντρο της Νέας Υόρκης The Mount Sinai και υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες και θα αξιολογηθούν από τους θεράποντες ιατρούς του.