Quantcast
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023, 8:19:46 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Αγαπητοί κύριοι υποψήφιοι δήμαρχοι της πόλης μας,
Είμαστε μαθητές της Δ’ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου. Θα θέλαμε μ’ αυτή μας την επιστολή να σας εκφράσουμε κάποιες σκέψεις σχετικά με την πόλη μας. Κάποιες ιδέες που θα θέλαμε, αν εκλεγείτε, να προσπαθήσετε να υλοποιήσετε.
mpolarisΣυγκεκριμένη δέσμευση σε σχέση με το πρόγραμμά του, ανέλαβε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, προτείνοντας ένα στοχευμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Επεσήμανε μάλιστα με δηλώσεις του, ότι αυτή η ενέργεια είναι και η συνέχεια της δουλειάς που έκανε στη θητεία του στο υπουργείο περιφερειακής ανάπτυξης, σε συνεργασία και με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 15:54

Τέσσερις προτάσεις για το INTERREG

polykastroΣτο πλαίσιο της κοινοτικής πρωτοβουλίας INTERREG και συγκεκριμένα στην 1η πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα Ελλάδα – Π.Γ.Δ.Μ., ο Δήμος Πολυκάστρου υπέβαλε τρεις προτάσεις ως επικεφαλής εταίρος. Την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Πολυκάστρου, Δημήτρης Σμυδάκης, βρέθηκε στο δήμο Γευγελή και συνυπέγραψε με το δήμαρχο της συνοριακής πόλης του γειτονικού κράτους τις προτάσεις.
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 15:22

Χρήσιμη υπενθύμιση

Προς όσους ακονίζουν …μαχαίρια για να ξεκινήσουν τις προγραφές μετά την Δευτέρα, η υπενθύμιση: Θα ήταν φρόνιμο πριν εκστρατεύσουν κατά των ομοφύλων να ασκήσουν κι εκείνη τη ρημάδα την αυτοκριτική.
Και κυρίως να επανακτήσουν την κοινή λογική διότι ειδικά ετούτη η αρετή σχεδόν εξαφανίστηκε από τον δημόσιο λόγο ορισμένων που ακονίζουν τώρα τα μαχαίρια.
Αν μάλιστα μελετήσουν τα αποτελέσματα …μακροσκοπικά κι όχι να στη λογική «Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον» ίσως ξαναβρούν τα λογικά τους.
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 15:22

Κατά συνείδηση και οι τέσσερις

Μπορεί ο Θ. Λαπόρδας και η Αθ. Λιάρτση να βρεθούν εκ νέου αντιμέτωποι την ερχόμενη Κυριακή στις κάλπες για την τελική μάχη, οι άλλοι τέσσερις συνδυασμοί όμως φαίνεται πως δεν έχουν καμία αγωνία για το ποιος θα είναι ο νικητής.
Και οι τέσσερις συνδυασμοί εξέδωσαν ανακοίνωση, καλώντας ουσιαστικά τους δημότες να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Ουδείς έδωσε «γραμμή» για στήριξη ενός εκ των δυο υποψηφίων της ερχόμενης Κυριακής.
Και μάλλον αυτό είναι και το πιο τίμιο πολιτικά. Οι ψηφοφόροι που επέλεξαν να στηρίξουν ένα συνδυασμό την πρώτη Κυριακή, δεν είναι άβουλα πολιτικά όντα για να τους λέει ο επικεφαλής αυτού του συνδυασμού τι να ψηφίσουν τη δεύτερη Κυριακή!
Εχουν και κρίση και άποψη για να επιλέξουν οι ίδιοι ποιον από τους δυο θέλουν για δήμαρχο Παιονίας.
***
Πάντως, το μόνο σίγουρο πλέον είναι, πως του Αγίου Αθανασίου, θα γιορτάζει ο (η) δήμαρχος Παιονίας, αφού αντιμέτωποι της Κυριακής είναι ένας Αθανάσιος και μια Αθανασία…
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 15:21

Οι τρεις των Κρουσίων του Μπαλάσκα

Η διαδικασία έκδοσης αποτελεσμάτων της σταυροδότησης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι πλέον πολυσύνθετη και χρονοβόρα. Επίσημα αποτελέσματα θα έχουμε πιθανά την άλλη εβδομάδα.
Να σας πούμε μόνο πως η μάχη στα Κρούσια για το συνδυασμό του Β. Μπαλάσκα, που εκλέγει τρεις συμβούλους, έχει κριθεί με την εξής σειρά: Μιχάλης Αναστασιάδης, Δημήτρης Κυριακίδης και Χρήστος Αλπανίδης, με τις μεταξύ τους διαφορές να είναι μικρές.
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 15:21

Σάρωσε ο Νάσος

Εμείς τα γράφαμε ακόμα και σε σνύποτους καιρούς. Ο Να΄σος Τσιραμπίδης είναι ίσως - σε προσωπικό επίπεδο- ο δημοφιλέστερος Κιλκισιώτης. Ιδού που την εκτιμησή μας επιβεβαίωσε άλλη μια φορά η κάλπη. Ο Νάσος έλαβε 5.850 σταυρού, ενώ ο δεύτερος στο συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη Κύρος Πιστοφίδης 2.700 σταυρούς.
Ουσιαστικά δηλαδή ο Τσιραμπίδηε έλαβε περίπου τους ίδιους σταυιούς που έλαβε και ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος σύμβουλος του Παναγιώτη Ψωμιάδη Πάυλος Θωμαϊδης (5.900). Μόνο που ο Παύλος έλαβε τους σταυρούς αυτούς από μεγαλύτερη δεξαμενή.
Άντε τώρα να μην έχει βλέψεις και για ψηλότερα ο Νάσος...
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 15:19

Σήμερα αποφασίζει ο Αφεντουλίδης

afentoulidisΜόνη εκκρεμότητα ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στο Κιλκίς αποτελεί η στάση που θα κρατήσει ο συνδυασμός του κ. Αφεντουλίδη.  Το ΚΚΕ συνέστησε ήδη πανελληνίως «άκυρο λευκό» για τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Το βράδυ της Τετάρτης  επρόκειτο να συνεδριάσουν τα στελέχη της  «Κοινωνίας της Δημιουργίας» υπό τον κ. Νίκο Αφεντουλίδη προκειμένου να αποφασίσουν τη στάση που θα κρατήσουν ενόψει των επαναληπτικών εκλογών.
draganidisΜετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής μάχης της 7ης Νοέμβρη ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Παιόνων Πολιτεία» Χρήστος Δραγανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας εμπιστεύτηκε το μέλλον του τόπου μας στο Συνδυασμό μας. Δεν ήταν όμως αρκετό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την εκλογή μας,  σε μια νέα αναμέτρηση. Ωστόσο, μας έδωσε μια ξεκάθαρη εντολή να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας από τη θέση της μειοψηφίας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό θα κάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η αποχή των πολιτών από τις εκλογές έστειλε σε όλους μηνύματα τα οποία θα λάβουμε  σοβαρά υπόψη.
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου εμείς οι Πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας βρισκόμαστε μπροστά στο κρίσιμο δίλημμα, που αφορά το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας:
Καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στο Μάρκο  Μπόλαρη και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ανάμεσα σε μια ξεχωριστή, πολιτική παρουσία από τη μια μεριά  και σε μια καθημερινή πραγματικότητα από την άλλη, που αδικεί με το έργο και τα πεπραγμένα του τον τόπο.