Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 4:13:29 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

H γαλλική κυβέρνηση ανέφερε πως δεύτερος Γάλλος τζιχαντιστής εμφανίζεται χωρίς κουκούλα στο πρόσφατο βίντεο της ISIS. Επισήμως, το Παρίσι δεν αναφέρει ακόμη το όνομά του, το οποίο όμως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ επικαλούμενα ασφαλείς πηγές.
Την εκδοχή των ανδρών των ΜΑΤ που συμμετείχαν στο πλιάτσικο στο περίπτερο στα Εξάρχεια διατύπωσε το πρωί της Τετάρτης εκπρόσωπος των αστυνομικών. Όπως είπε, ο περιπτεράς έπρεπε να συλληφθεί, γιατί δεν δέχθηκε τα χρήματα που του άφησαν οι άνδρες των ΜΑΤ.
Η κενυατική αστυνομία πραγματοποίησε νέα έφοδο σε τζαμί στη Μομπάσα κατά τη διάρκεια της νύχτας, δύο ημέρες μετά τις επιδρομές σε δύο άλλα τζαμιά της πόλης, ύστερα από υποψίες για διασυνδέσεις με τους σομαλούς ισλαμιστές Σεμπάμπ των συγκεκριμένων χώρων λατρείας, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.
Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα η Χειροτέχνικα, η μεγαλύτερη γιορτή ειδών χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα, ταξιδεύει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Κατάληψη στην κοσμητεία Επιστημών Υγείας πραγματοποιούν φοιτητές μετά τις νέες προτάσεις του πρύτανη του ΕΚΠΑ κ. Φορτσάκη για κατάργηση των φοιτητικών συλλόγων και των γενικών τους συνελεύσεων και τη λήψη των όποιων αποφάσεων μέσω ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος.
Γεύμα σε κεντρικό αθηναϊκό εστιατόριο είχαν το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής οι υπεύθυνοι για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη και Κ. Ήσυχος με τον πρεσβευτή της Τουρκίας στην Αθηνα, Κεριμ Ουράς.
Τελετουργικό μύησης νέων μελών της διαβόητης Ντράνγκετα, της μαφίας της Καλαβρίας, κατέγραψε για πρώτη φορά στα χρονικά με κρυφή κάμερα η ειδική μονάδα των καραμπινιέρι για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, στο πλαίσιο επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Insubria», η οποία έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής στη σύλληψη 40 μελών τoυ συνδικάτου.
Στα τραύματά τους υπέκυψε ένας από τους αστυνομικούς που είχαν ανταλλάξει πυρά με τους δράστες της βάρβαρης επίθεσης σε συναγωγή στην Ιερουσαλήμ, ανεβάζοντας στους πέντε τον αριθμό των νεκρών. Γαλβανίζει την στάση του το Ισραήλ, που όχι μόνο προχωρά άμεσα στην κατεδάφιση των σπιτιών των δύο -νεκρών- δραστών αλλά, πέραν της ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας, σχεδιάζει «ενισχυμένη εφαρμογή» του νόμου περί υποκίνησης τρομοκρατικών πράξεων.
Ασυνήθιστα ισχυρή για την εποχή χιονόπτωση έχει θάψει στα λευκά την κοινότητα του Μπάφαλο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, την ώρα που το πρώτο κύμα του χειμώνα ρίχνει κατακόρυφα τον υδράργυρο σε όλη την αμερικανική επικράτεια.
Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο θα συναντηθεί την Τετάρτη στις 10.00 στο Υπουργείο Εξωτερικών ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Επίσημο θέμα της συνάντησης είναι η ΕΛΒΟ, ωστόσο θα συζητηθούν και τα ανοικτά ζητήματα στην διαπραγμάτευση με την τρόικα.