Quantcast
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023, 11:01:20 πμ
Τάτσης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 15:14

Οσονούπω τα Χοληστερίνεια 2013

Κι όσοι αδυνατίσατε στις διακοπές σας, κάντε υπομονή λίγες ημέρες ακόμα. Αρχές Σεπτέμβρη ξεκινούν τα «Χοληστερίνεια 2013» ή άλλως «Εμποροπανήγυρη Κιλκίς».
Θα χορτάσουμε ..τσίκνα.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 15:14

Εξεπλάγησαν οι φωστήρες

Διάβαζα προχθές την είδηση και δεν την πίστευα. Και χθες που τη διάβασε από την εφημερίδα μας εκλεκτός φίλος, τηλεφώνησε για να θαυμάσει κι αυτός την οξύνοια των επιτελών και υποτελών της κάθε φορά ηγεσίας του Μαξίμου.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 14:58

Δεν θα …χαλούσε κανέναν

Όντως είναι τραγελαφική η κατάσταση που δημιουργήθηκε με τη μη απόδοση στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (πρώην Σερρών) του κτηρίου του ΤΕΙ στο Κιλκίς, παρότι μεταφέρθηκε στο εν λόγω ΤΕΙ το παράρτημα σχεδίασης και παραγωγής ενδύματος.

georgantas3Στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο, στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά προσέφυγε ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς προκειμένου να πιέσει την δύσκαμπτη γραφειοκρατία που καθυστερεί περισσότερο από ένα έτος την στέγαση των δικαστικών υπηρεσιών στο κτήριο της Μητρόπολης, παρά την συμφωνία που  επιτεύχθηκε μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της μητρόπολης.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 08:35

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται

Οσονούπω υπογράφεται η απόφαση αναστολής της συγχώνευσης των δημοτικών σχολείων Τούμπας και Γοργόπης με τα αντίστοιχα του Ευρωπού και της Αξιούπολης.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 08:34

Το νου σας…

Όσο περνάνε οι εβδομάδες και δεν αρχίζουν τα έργα στην δεύτερη εργολαβία του δρόμου Κιλκίς- Θεσσαλονίκης (τμήμα Νέας Σάντας – κόμβος Ασσήρου) τόσο περισσότερο δεν θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι κάμποσοι παράγοντες και στο Κιλκίς.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 08:33

Περί πολιτισμού

Είναι η δεύτερη φορά που ένα ζήτημα που άπτεται του πολιτισμού μιας πόλης (κι ενός νομού) καταλήγει να αποτελεί πεδίο πολεμικής μεταξύ αντιμαχόμενων μερίδων, ως μη όφειλε.

panagia-goumenissaΜε ξέχωρη λαμπρότητα εορτάσθηκε επί τριήμερον η Κοίμηση και η Μετάσταση της Υπεραγίας Θεοτόκου στην ιερά Της Μονή στη Γουμένισσα. ‘Ολο το εορταστικό τριήμερο προΐστατο των πανηγυρικών συναξεων ο οικείος Ιεράρχης Σεβ. κ. Δημήτριος.

bio-carsΣε μια όμορφη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της TOYOTA, ΒΙΟΚΑΡ PLUS ΕΠΕ – Κιλκίς παραδόθηκε στον τυχερό κιλκισιώτη το αυτοκίνητο Toyota Aygo που πρόσφερε η ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ.

narkotika-kanavhΣυνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών  του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 36 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.