Quantcast
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023, 9:56:34 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

kilkisiakosΣτον Κιλκισιακό πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, παρουσία και του βιομήχανου Βασίλη Σεργιαννίδη, βασικού οικονομικού “αιμοδότη” της ομάδας.

alepouΣύμφωνα με την 6669/06-08-2013 έκθεση αποτελεσμάτων του Κέντρου Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Αθηνών θετικό στον ίο της λύσσας ήταν ένα δείγμα αλεπούς που εστάλη από το Νομό Κιλκίς. Η αλεπού βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Κολχίδας κοντά στο 2χλκμ της οδού Κιλκίς – Κολχίδας.

Με τούτα και με τ’ άλλα εν τέλει το έργο της κατασκευής της νέας εισόδου του Κιλκίς (Κιλκίς- κόμβος Μαυρονερίου)  θα ξεκινήσει νωρίτερα από την δεύτερη εργολαβία της αούτομπαν Κιλκίς-Θεσσαλονίκης.

kername-ellada-kilkis-krhthΟ γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο μεγάλο φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», που ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς από τις 30 Αυγούστου ως την 1η Σεπτεμβρίου, στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 15:25

Παράταση για ειδική εισφορά στον ΕΛΓΑ

elga2Την παράταση του χρόνου της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του 2012 έως τις 31 Αυγούστου 2013 υπενθυμίζει με επιστολή που απέστειλε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Βασίλης Έξαρχος προς τους αγρότες που δεν έχουν ανταποκριθεί στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.

agathopoulou-eirhnh-elenhΣτις αρχές Αυγούστου, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, αποτελούμενη από την βουλευτή Ειρήνη Αγαθοπούλου και τα τοπικά στελέχη του κόμματος, Λάζαρο Λαζαρίδη συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό και Αναστασία Πάγκου, επισκέφθηκε το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, πύλη εισόδου για χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τη χώρα μας.

ag-tryfonΜε τα εγκαίνια της έκθεσης του Πολιτιστικού συλλόγου «Άγιος Τρύφων», την Πέμπτη 8 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε και η έναρξη των 38ων Θεοτοκείων στη Γουμένισσα. Ο χώρος στον οποίο έλαβαν χώρα τα εγκαίνια, είναι το πρώην κατάστημα  ΙΚΑ της Γουμένισσας.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 15:21

Εκδηλώσεις στο Παλατιανό

palatianoΟρόσημο αποτέλεσε η εντυπωσιακή παρουσία των Συλλόγων στις εορταστικές εκδηλώσεις του Παλατιανού την παραμονή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος τη Δευτέρα 5 Αυγούστου που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» Παλατιανού.

palatiano-thrakhΙστορικής σημασίας τριήμερη εκδρομή πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Παλατιανού «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» στη Σαμοθράκη.
Στην πανέμορφη Σαμοθράκη με τις φυσικές ομορφιές φιλοξενήθηκε ο Σύλλογος Παλατιανού από τον Δήμο Σαμοθράκης στα πλαίσια των τοπικών εκδηλώσεων του νησιού.

paides-alexandrosΤην Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκινά η αγωνιστική περίοδος για την  Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  Κιλκίς. Η αρχή γίνεται με την έναρξη της προετοιμασίας του Ανδρικού τμήματος το οποίο θα συμμετέχει ξανά στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κιλκίς μετά από μια διακοπή 3 ποδοσφαιρικών ετών.