Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, 11:49:13 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

polikastrinaΟι νότες από τα χάλκινα της Γουμένισσας γέμισαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής την πλατεία του Πολυκάστρου, με το κλείσιμο των εκδηλώσεων που οργάνωσε η αντιδημαρχία Πολιτισμού του δήμου Παιονίας.
diasymmaxikoΟ Δήμος Παιονίας εορτάζει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011 από ώρας 11.00 στο Διασυμμαχικό Μνημείο Πολυκάστρου - Κιλκίς (63ο χλμ. της νέας Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ευζώνων) την 93η πανηγυρική επέτειο της διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου το Σεπτέμβριο του 1918, με το ακόλουθο πρόγραμμα:
andreanidisΑπό την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο του Σεπτέμβρη 2010 καθιέρωσα την κάθε μέρα χωρίς αυτοκίνητο, με κάθε καιρό, κάθε ώρα, με κάθε εποχή προσθέτοντας ευχάριστους χρόνους στην καθημερινότητά μου.
Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής  18 Σεπτεβρίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, πέντε ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
passalidis_thodorosΟ πρ. βουλευτής και πολιτευτής της Ν.Δ. Θεόδωρος Πασσαλίδης συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς στη Θεσ/νίκη με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά.
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 22:48

Όχι μπαλώματα στο νοσοκομείο

«To μισό κτήριο του νοσοκομείου Κιλκίς έχει κατασκευαστεί τη δεκαετία του 1930. Δεν σηκώνει άλλα μπαλώματα στο οίκημα. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε την κατασκευή νέου νομαρχιακού νοσοκομείου…»
Τα παραπάνω τόνισε ο περιφερειακός σύμβουλος, Παύλος Θωμαΐδης, στη σύσκεψη για το ΕΣΠΑ κι έχει απόλυτο δίκιο.
Μάλιστα, όταν ανέφερε το πότε κατασκευάστηκε το… προπολεμικό μας νοσοκομείο, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Διονύσης Ψωμιάδης, έδειξε την έκπληξή του στον αντιπεριφερειάρχη μας, Χρήστο Γκουντενούδη, ο οποίος επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Παύλου...
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 22:47

Καλώς ήρθατε στην πατρίδα σας

Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν οι Κιλκισιώτες Πόντιοι που συμμετείχαν στο πολυήμερο ταξίδι στα πάτρια εδάφη του Πόντου με την οργανωτική φροντίδα του συλλόγου Δυτικοποντίων «Γερμανός Καραβαγγέλης».
Σε λίγες μέρες θα δημοσιεύσουμε εκτενές ρεπορτάζ. Αξίζει όμως μια αναφορά, την οποία αφηγήθηκε σε εμάς εμφανέστατα συγκινημένος ο κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος.
«Ήταν αδελφική η φιλοξενία που μας επιφύλαξαν οι Τούρκοι του Πόντου. Μόνο ένα θα σας πω: «Στη Λαοδίκεια ο δήμαρχος μας προσφώνησε: Έλληνες Πόντιοι καλώς ήρθατε στην πατρίδα σας»
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 22:46

Προς τι η σιγή;

Ο οινοποιός Χρήστος Αϊδαρίνης με δηλώσεις του στην εφημερίδα μας προέβη σε σοβαρότατες διαπιστώσεις για την ανεξέλεγκτη δράση των παραγωγών χωρικής οινοποίησης και όσων πωλούν χύμα κρασί, το ποίο υποτίθεται παράγουν για δικές τους ανάγκες.
Ο κ. Αϊδαρίνης μίλησε για ανεξέλεγκτη χρήση χημικών ουσιών, μίλησε για τους συνήθεις πωλητές στους δρόμους του Κιλκίς (μόνο ονοματεπώνυμα δεν είπε ο άνθρωπος).
Κι ο Χρήστος Αϊδαρίνης μίλησε. Δεν ακούσαμε καμιά από τις αρμόδιες υπηρεσίες να εκφράζει αντίλογο. Και ήταν τόσο εύθικτοι πριν λίγες εβδομάδες …
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 22:41

Ερωτήσεις Φραγγίδη προς Υπουργούς

fraggidisΣυνολικά τρεις ερωτήσεις κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φραγγίδης, για θέματα που αφορούν τους κατοίκους του νομού Κιλκίς.
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 22:37

Τώρα πια τα τρένα θα σταματούν στο Χέρσο

herso-oseΤυπικά σήμερα θα πρέπει να χαίρονται στο Χέρσο και γενικότερα στο νομό. Ο ΟΣΕ υπακούοντας  στις λαϊκή απαίτηση και διαμαρτυρία αναθεώρησε την απόφασή του και εφεξής τα τρένα ιντερσίτι που διέρχονται από το Χέρσο εδώ και μήνες χωρίς να σταματούν, θα κάνουν πλέον στάση.