Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 4:02:11 πμ
Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010 06:59

Σε Πανελλήνια πρωτάθλημα τρεις αθλητές της ΤΟΛΜΗΣ

Πρόκριση TAE KWON-DO WTF ανδρών-γυναικών Βορείου Ελλάδος διεξήχθη στις 20-21 Μαρτίου 2010 στο κλειστό γυμναστήριο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη και το επίπεδο υψηλό διότι αγωνίστηκαν διακεκριμένοι αθλητές-ριες  σε όλες τις κατηγορίες. Οι προκρίσεις ήταν δυο, Βορείου και Νοτίου Ελλάδος. Σε κάθε μια ξεχωριστά προκρίνονται οκτώ ανά κατηγορία κιλών με δυο αγώνες τουλάχιστον και στην συνέχεια καλούνται οι επιτυχόντες να αναμετρηθούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα.


Μετά το πέρας των αγώνων οι πρώτες θέσεις όλων των κατηγοριών ανδρών και γυναικών θα συγκροτήσουν την εθνική Ελλάδος και θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν  με ηλεκτρονικούς θώρακες όπως ορίζει πλέον η Παγκόσμια Ομοσπονδία WTF και με νέους κανονισμούς διαιτησίας.
Σ’ αυτήν την διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. «Η Τόλμη Κιλκίς» με έξι αθλητές-ριες.
Προκρίθηκαν οι: Λεμονίδης Μιλτιάδης  -74 κιλά
Παπαδόπουλος Στέλιος      -58 κιλά
Καλασαρίδου Αλεξάνδρα  -67 κιλά
Συμμετείχαν επίσης:
Τσομίδης Ευστράτιος     -74 κιλά
Κουκούλης Κυριάκος     -54 κιλά
Πανταζίδης Ερμής          -68 κιλά
Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Π. Κουραλίδης και ο προπονητής του συλλόγου Γ. Λεμονίδης για την συμμετοχή πάνω απ’ όλα και εύχονται στους προκριθέντες καλή επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.