Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, 2:55:00 πμ

Ελλάδα

Διάγγελμα-δήλωση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από το Μαξίμου αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης μετά την συνεδρίαση της ΕΚΤ και τις δηλώσεις Ντράγκι.

Να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συνεδριάζει για το πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων.
Το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Αθήνα, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα, στο Σύνταγμα.

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα πρέπει να γίνουν σεβαστές από οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση» δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Φινλανδίας.
Μέλη της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται σε συγκέντρωση να ψέλνουν τον ύμνο της ναζιστικής Γερμανίας με φόντο την σημαία της Βέρμαχτ, του στρατού της γερμανικής κατοχής. Στη συνέχεια, αναφωνούν «Seig Heil» (Ζήτω Η Νίκη).
Ανακάλεσε ο υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης την απόφασή του με την οποία δινόταν η δυνατότητα σε νοσηλευτές να συνταγογραφούν φάρμακα και αναλώσιμο υγειονομικό υλικό, η οποία είχε ξεσηκώσει μπαράζ αντιδράσεων.
«Η επίσπευση των εθνικών εκλογών δεν ήταν μονόδρομος. Ήταν πολιτική επιλογή ή ακόμη χειρότερα ατύχημα. Προέκυψε από την έλλειψη σχεδίου της κυβέρνησης για ασφαλή και επιτυχή έξοδο από το μνημόνιο. Δεν ήταν η πίεση του ΣΥΡΙΖΑ που μας οδήγησε ως εδώ.
Στην Ομόνοια, το απόγευμα της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.Πηγή: Το Βήμα
Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 14:50

Για την αξιοπρέπεια της δημοσιογραφίας

Συντάκτης:
Ωραίες οι θεωρίες συνωμοσίας και βολικές. Αλλά υπάρχει και η αξιοπρέπεια του κάθε δημοσιογράφου. Όπως υπάρχει και η υποκρισία των πολιτικών και των κομμάτων που από τη μια μεριά μας θέλουν υποχείρια τους και δεν ανέχονται, από τον Πρωθυπουργό ως τον αρχηγό του πιο μικρού κόμματος, ούτε λέξη κριτικής και από την άλλη καταγγέλουν τον πόλεμο που δέχονται από τα συμφέροντα και τη διαπλοκή!
Με τον τίτλο «Ο Βασιλάκης στη Δουλειά», η ΟΝΝΕΔ δημιούργησε ένα προεκλογικό σποτ αφιερωμένο στην αξιολόγηση στο Δημόσιο.

Ο υπάλληλος εμφανίζεται να τάσσεται κατά της αξιολόγησης, κρατώντας στο χέρι φραπέ, αδιάφορος για το τηλέφωνο που χτυπάει συνεχώς και.
Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 13:50

Προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης

Συντάκτης:
Προβλήματα στη λειτουργία του αεροδρομίου «Μακεδονία» προκαλεί από το πρωί της Πέμπτης η ομίχλη που κάλυψε περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον Αερολιμενικό Έλεγχο του «Μακεδονία», ένα αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από την Αθήνα δεν κατάφερε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, λόγω της περιορισμένης ορατότητας και προσγειώθηκε στην Καβάλα.