Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, 5:28:11 μμ

Ελλάδα

Την πεποίθησή ότι το κόμμα του θα εισέλθει στη Βουλή εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και παρουσίασε τις παραμέτρους συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές, στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη στο Ζάππειο.
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 16:50

Χωρίς ρεύμα τα Χανιά το μεσημέρι της Τετάρτης

Συντάκτης:

Μπλακ άουτ το μεσημέρι της Τετάρτης σε μεγάλο τμήμα στο κέντρο της πόλης των Χανίων, με τα συνεργεία της ΔΕΗ να βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του flashnews.gr.

Η δικηγόρος Αδαμαντία Αγγελέτου, που, σύμφωνα με τη δικογραφία, είχε σχέση με τον αρχηγό της σπείρας Παναγιώτη Βλαστό, αρνείται οποιαδήποτε προσωπική σχέση μαζί του.

«Δεν είχα προσωπική σχέση με τον Βλαστό, παρά μόνο επαγγελματική» φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της στους ανακριτές κατά της διαφθοράς.

Eκπαιδευτικό πρόγραμμα «Φτιάχνω το δικό μου σπιτικό» πραγματοποιείται από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το ΚΕΘΕΑ για τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 16:50

Ποτάμι: Αταλάντευτη η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Συντάκτης:
Διακαναλική συνέντευξη Τύπου παραχωρεί το μεσημέρι της Τετάρτης με ομιλητή τον πρόεδρό του κ. Σταύρο Θεοδωράκη, εν όψει των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Πηγή: Το Βήμα
Η έλλειψη ογκολογικού τμήματος στη Σάμο και μονάδας τεχνητού νεφρού στην Ικαρία οδήγησε τον διοικητή του νοσοκομείου Σάμου Γιώργο Ραγγούση να απευθύνει αίτημα προς την Ναυτιλιακή Εταιρεία NEL LINES για δωρεάν μετακίνηση των καρκινοπαθών της Σάμου, αλλά και των νεφροπαθών της Ικαρίας.

Στο ποσό των 123 ευρώ ανέρχεται η ειδική εκλογική αποζημίωση για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπεγράφη από τον Υπουργό Εσωτερικών κ.
Οι πολίτες θα κρίνουν ποιες πολιτικές δυνάμεις θέλουν να παίξουν τον καταλυτικό ρόλο για τη διαπραγμάτευση, για το μέλλον της χώρας του επόμενους πολλούς μήνες, ίσως και χρόνια, τόνισε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 15:50

Ποτάμι: Διακαναλική συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη

Συντάκτης:
Διακαναλική συνέντευξη Τύπου παραχωρεί το μεσημέρι της Τετάρτης με ομιλητή τον πρόεδρό του κ. Σταύρο Θεοδωράκη, εν όψει των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Πηγή: Το Βήμα
Στις 19.925 ανέρχονται οι δηλωθείσες ζημιές στις ασφαλιστικές εταιρείες για φυσικές καταστροφές και ταραχές στην Ελλάδα την περίοδο 1993-2014, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ).

Η έρευνα έγινε μεταξύ των ασφαλιστικών επιχειρήσεων-μελών της ΕΑΕΕ και εστίασε στην χρονική περίοδο 1993-2014, στο πλήθος δηλωθεισών ζημιών και στο ποσό απαίτησης καταστροφών μεγάλης έκτασης και έντασης.