Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 2:48:22 μμ

Πολιτική

Δευτέρα, 12 Μαϊος 2008 04:15

Σε Αίγυπτο και Κύπρο Ο Σ. Τσιτουρίδης

Συντάκτης:
 Ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης θα μεταβεί στην Αίγυπτο στο πλαίσιο της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, για να συμμετέχει σε συναντήσεις της Ατλαντικής Συμμαχίας με κυβερνητικούς αξιωματούχους. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κάιρο από την Τρίτη 13 μέχρι την Πέμπτη 15 Μαΐου, και στην Αλεξάνδρεια την Παρασκευή 16  Μαΐου.
 Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις  της 186ης επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας από τα τουρκικά στρατεύματα τον Απρίλιο του 1822.
 Με τα στελέχη της ΝΟΔΕ  ΝΔ ν. Κιλκίς καθώς και με τους προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος είχε συνάντηση την περασμένη Τετάρτη ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης  και  τους παρέθεσε δείπνο στη Λέσχη Κυνηγών Κιλκίς με την ευκαιρία των γιορτών.
Τετάρτη, 07 Μαϊος 2008 14:00

Λεωνίδας εναντίον τίνος;

Συντάκτης:
Τα πάντα ρει ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στις δημοτικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή συντονιστή της Νομαρχιακής, μελών της νομαρχιακής και των οργάνων στις δημοτικές οργανώσεις. Στο ρευστό πολιτικό τοπίο όπου και το ενδιαφέρον δεν είναι έντονο εξαιτίας ίσως και της κόπωσης από τις συνεχείς εκλογικές διαδικασίες, ο μόνος βέβαιος υποψήφιος για την θέση του συντονιστή της Νομαρχιακής είναι ο κ. Λεωνίδας Δημητριάδης. Μέλος της αριστερής πρωτοβουλίας ο κ. Δημητριάδης συντάχθηκε στο πλευρό του κ. Βενιζέλου στις εκλογές του Νοεμβρίου, οπότε έχει τη δυνατότητα να αντλήσει ψήφους ένθεν κακείθεν των εσωκομματικών «στρατοπέδων».
 Αντιπροσωπεία όλων των φορέων της κοινότητας Λιβαδίων δέχθηκε το Σάββατο 3-5-08 ο βουλευτής  νομού Κιλκίς της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Τα μέλη της αντιπροσωπείας εξέφρασαν στον κ. Τσιτουρίδη την έντονη διαμαρτυρία τους και ζήτησαν την εξεύρεση πολιτικής λύσης για την ανάκληση της ποινής αργίας μέχρι δικαστικής τελεσιδικίας , που επεβλήθη στον κοινοτάρχη Φώτιο Κιλιπίρη από τον γενικό γραμματέα της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας Γεώργιο Τσιότρα, τονίζοντας ,  όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού, ότι εξ αιτίας της διαμορφωθείσης καταστάσεως έχει ανασταλεί η εκτέλεση σημαντικών έργων στην κοινότητα.
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2008 07:07

Συνάντηση Κιλτίδη με Κρις Σπύρου

Συντάκτης:
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, δέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης κ. Κρις Σπύρου και είχαν συνεργασία για θέματα προώθησης των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην αγορά των Η.Π.Α.
Τετάρτη, 23 Απριλίου 2008 06:43

Παρουσία Τσιτουρίδη τα θέματα της Αξιούπολης

Συντάκτης:
 Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αξιούπολης, της Δευτέρας 14.4.08, παρέστη ο βουλευτής Κιλκίς και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Κατά τη διάρκειά της η δήμαρχος Σόνια Συμεωνίδου και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας του έθεσαν κάποια από τα προβλήματα του δήμου.
Τετάρτη, 23 Απριλίου 2008 06:24

Στις Βρυξέλες ο Κ.Κιλτίδης

Συντάκτης:

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης αναχώρησε για τις Βρυξέλλες όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με το Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ν. Σιβένα, με τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης για θέματα Ελλάδας - Κύπρου κ. Γ. Μαθιουδάκη καθώς και με στελέχη της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες για θέματα γεωργίας.
Επί τάπητος θα τεθούν θέματα βιολογικής γεωργίας, η προώθηση των προϊόντων ΠΟΠ και ΠΓΕ και τα φιλοπεριβαλλοντικά προγράμματα.

Παρασκευή, 18 Απριλίου 2008 10:50

Κιλτίδης: Οριστικά στη μεραρχία το Δικαστικό Μέγαρο

Συντάκτης:
Για πρώτη φορά ο Υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης αναγγέλλει και δεσμεύεται συνάμα προς τους πολίτες του νομού ότι το πολύπαθο Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς χωροθετείται οριστικά και αμετάκλητα στο στρατόπεδο Καραγιαννοπούλου (πρώην VI Νεραρχία). Και αναφερόματε σε δέσμευση και όχι σε βούλησή του καθώς στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Κιλτίδης τονίζει ότι κατόπιν «συντονισμένων παρεμβάσεών του» έχει το «πράσινο φως» τόσο του Υπουργείου Άμυνας όσο και του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Παρασκευή, 18 Απριλίου 2008 10:13

Τσιτουρίδης: Ενισχύσεις στο δήμο Αξιούπολης

Συντάκτης:
 Για την απόφαση του υπουργείου εσωτερικών να διαθέσει στο δήμο Αξιούπολης έκτακτο κονδύλιο 45.000 ευρώ, από το πρόγραμμα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών για την αποκατάσταση διαφόρων ζημιών, καθώς και κονδύλιο 150.000 ευρώ από τις οριζόντιες δράσεις του προγράμματος «Θησέας», για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του Βαλτοτοπίου, ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο Αξιούπολης, κατά την τελευταία συνεδρίασή του, ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Τα ανωτέρω κονδύλια πρόκειται να διατεθούν αμέσως.