Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 6:27:37 πμ

Πολιτική

Το νευραλγικό και για το Ν. Κιλκίς πόστο του συνυπευθύνου της χάραξης και της υλοποίησης της αγροτικής πολιτικής κατέχει από το μεσημέρι της Τρίτης ο Βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης. Χθες το μεσημέρι ανακοινώθηκε από τον εντολοδόχο Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή η σύνθεση της νέας κυβέρνησής του στην οποία συμμετέχει ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ Κώστας Κιλτίδης.
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 11:08

Με Βενιζέλο ο Φλωρίδης με Παπανδρέου ο Παραστατίδης

Συντάκτης:
Η ανάδειξη του Γ. Φλωρίδη στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ομάδα που διαμορφώνει την πολιτική φυσιογνωμία και τις μεγάλες επιλογές του Κινήματος, ποτέ δεν κατέστη τόσο αδιαμφισβήτητη όσο τις επόμενες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ώρες.
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 11:06

Ευχαριστήρια δήλωση Σάββα Τσιτουρίδη

Συντάκτης:
Ο βουλευτής Ν. Κιλκίς και τέως υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης, έκανε την ακόλουθη  δήλωση:
«Ευχαριστώ όλες και όλους που στήριξαν την Νέα Δημοκρατία.
Ευχαριστώ όλες και όλους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 11:04

Ευχαριστήρια δήλωση Κώστα Κιλτίδη

Συντάκτης:
Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τους συμπατριώτες μου που επαναβεβαίωσαν τη στήριξή τους στη Νέα Δημοκρατία και που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους επανεκλέγοντάς με πρώτο βουλευτή του ν. Κιλκίς.
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 11:02

Ευχαριστήρια δήλωση Γιώργου Φλωρίδη

Συντάκτης:
Ο Βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης προέβη στην ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση:«Ευχαριστώ θερμά τους χιλιάδες ψηφοφόρους της Δημοκρατικής Παράταξης  που έδωσαν συγκροτημένα τη μάχη των εκλογών και κατόρθωσαν να αυξήσουν τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ στο ν. Κιλκίς
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 10:59

Ονούφριος Τσαβδαρίδης :«Είμαι παρών»

Συντάκτης:

«Είναι ενθαρρυντικό για την χώρα μας, πως ο ελληνικός λαός έδειξε εμπιστοσύνη στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό, για να συνεχίσει το κυβερνητικό του έργο, εντείνοντας τους ρυθμούς, δείχνοντας μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία, συνεχίζοντας τις αναγκαίες για τον τόπο μεταρρυθμίσεις», αναφέρει σε μήνυμά του ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ονούφριος Τσαβδαρίδης.

Δήλωση του γραμματέα της Ν.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ Νίκου Κούρου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Η άνοδος σε ψήφους και σε ποσοστό που πήρε το ΚΚΕ τόσο στο νομό Κιλκίς όσο και πανελλαδικά χρεώνει τους κομμουνιστές με μεγαλύτερες ευθύνες.
Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους, τις γυναίκες και τους νέους, που μας εμπιστεύτηκαν.

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 08:41

Αισιόδοξο αποτέλεσμα

Συντάκτης:
«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε Κιλκίς του Συνασπισμού.
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2007 06:29

Κέρδισαν όλοι πλην ΠΑΣΟΚ

Συντάκτης:
Αν η συντριπτική ήττα του ΠΑΣΟΚ και η δεύτερη ευκαιρία στον Κ. Καραμανλή και τη Ν.Δ να κυβερνήσουν τον τόπο είναι η πανελλαδική μετεκλογική εικόνα της χώρας, στο Ν. Κιλκίς τα συμπεράσματα δεν απέχουν πολύ. Η Νέα Δημοκρατία με 46,9% έχασε τρεις μονάδες από τη δύναμή της του 2004 (50,05%) καταγράφοντας μια σημαντικότατη επιτυχία. Το ΠΑΣΟΚ συγκράτησε τη δύναμή του και μάλιστα με ελαφρά αύξηση (37% έναντι 36,47%), αλλά οι εντυπώσεις έμειναν στη ΝΈΑ Δημοκρατία τόσο για την πανελλαδική νίκη της όσο και από την εύλογη εκτίμηση πως στο Κιλκίς όπου η Ν.Δ,. κατέγραψε το 2004 από τα υψηλότερα ποσοστά της θα αναμενόταν μεγαλύτερη του μέσου όρου μείωση της δύναμής της.
Μεταπολιτευτικά  μόνο στις εκλογές του 2000 υπήρχε τόση αμφιβολία για τον τελικό νικητή Σε 225 κάλπες ψηφίζουν οι Κιλκισιώτες ένα από τα14 κόμματα και έναν από τους 42 υποψήφιους..