Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022, 5:42:13 μμ

Πολιτική

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2007 14:45

Δεσμεύσεις Κιλτίδη στο δήμο Πολυκάστρου

Συντάκτης:
 Σημαντικές δεσμεύσεις για την αναπτυξιακή ώθηση του Δήμου Πολυκάστρου ανέλαβε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυκάστρου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή. Ο κ. Κιλτίδης ενημερώθηκε εκτενώς από το δήμαρχο Πολυκάστρου Δ. Σμυδάκη, ο οποίος και του παρέδωσε πλήρη φάκελο με τα σχετικά υπομνήματα, και το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου για το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή και στην τοποθέτησή του τόνισε ότι επιθυμεί να φανεί χρήσιμος και ωφέλιμος για τον τόπο, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στον τομέα των αρμοδιοτήτων του ως Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Ερωτήσεις προς τους αρμοδίους Υπουργούς, σχετικές με τα θέματα της κατασκευής νέου οδικού άξονα Κιλκίς – Χέρσου – Δοϊράνης – Μουριών – Προμαχώνα Σερρών και της αποπεράτωσης του κολυμβητηρίου Κιλκίς, κατέθεσε στην Βουλή ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. και τέως Υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης.
«Η κοινοβουλευτική διπλωματία αποτελεί βασική προτεραιότητά μας», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας, ανακοινώνοντας τη νέα σύνθεση των Ομάδων Φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου.  «Κοινός σκοπός είναι η προβολή των θέσεων της Χώρας μας σε σημαντικά διεθνή ζητήματα, η προώθηση των εθνικών μας θέσεων, η ενδυνάμωση της διεθνούς συνεργασίας, η σταθερότητα και η ειρήνη.
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 05:27

Διήμερη περιοδεία Κιλτίδη στον Εβρο

Συντάκτης:
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία στο N. Έβρου, όπου είχε συνεργασία  με το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Δ. Σταμάτη, το Νομάρχη Έβρου κ. Ν. Ζαμπουνίδη, τους Δημάρχους Σουφλίου κ. Α. Κακάλη, Τυχερού κ. Γ. Δημούτση, Διδυμοτείχου κ. Χ. Τοκαμάνη και Ορεστιάδος κ. Δ. Μουζά.
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 05:07

Συνάντηση Κιλτίδη με διπλωμάτη των ΗΠΑ

Συντάκτης:
 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνο Κιλτίδη πραγματοποίησε ο Σύμβουλος Γεωργικών Υποθέσεων της Πρεσβείας των Η.Π.Α. κ. Geoffrey Wiggin. Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε σε εγκάρδιο κλίμα,  υπογραμμίστηκαν οι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας που παραδοσιακά ενώνουν τους λαούς των Η.Π.Α. και της Ελλάδας ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως τα δάση, το περιβάλλον, η βιολογική γεωργία – κτηνοτροφία.
Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2007 14:34

Πούλησαν χωρίς έλεγχο και τώρα ψάχνονται

Συντάκτης:
 Επίκαιρη Επερώτηση προς τους υπουργούς Μεταφορών και Επικοινωνιών και Οικονομίας και Οικονομικών, κατέθεσαν 42 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο κ. Γιώργος Φλωρίδης, με θέμα: «Η Ν.Δ. με την πολιτική της για τον ΟΤΕ παγίδεψε το ελληνικό δημόσιο, ακρωτηρίασε το δημόσιο συμφέρον και υποθήκευσε το μέλλον του Ομίλου».
Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2007 14:32

«Τυμβωρύχοι του παρελθόντος»

Συντάκτης:
 Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης απαντώντας σε επερώτηση αρμοδιότητας του Υπουργείου σχετικά με την κτηνοτροφία, από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τόνισε μεταξύ άλλων:
    «Όπως κατ’ επανάληψη έχω πει, για να υπάρξει ζωή και ανάπτυξη στην ύπαιθρο και στην Πατρίδα μας, πρέπει να υπάρχουν γεωργοί και κτηνοτρόφοι στα χωριά μας. Η πλέον ευαίσθητη κοινωνική ομάδα στη χώρα μας είναι οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι εκτός από τις καιρικές συνθήκες, έχουν να αντιμετωπίσουν τον ανασταλτικό παράγοντα των ασθενειών του ζωικού τους κεφαλαίου.
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2007 04:31

Περιοδεία Κιλτίδη στο νομό Ηρακλείου

Συντάκτης:
 Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου περιόδευσε στο ν. Ηρακλείου,  όπου είχε σειρά επαφών με τη θρησκευτική και πολιτική ηγεσία του τόπου  καθώς και  με εκπροσώπους συνεταιριστικών φορέων, με βιοκαλλιεργητές και με  δασικούς υπαλλήλους της Περιφέρειας Κρήτης.  
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2007 04:11

Σε πυρόπληκτες περιοχές των Πιερίων ο Κιλτίδης

Συντάκτης:
 Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης επισκέφθηκε την Τρίτη τις πυρόπληκτες περιοχές των Πιερίων ορέων και πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στο φράγμα της Μόρνας, συνοδεία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γ. Τσιότρα, του Νομάρχη Πιερίας κ. Γ. Παπαστεργίου και της Διευθύντριας Δασών της Περιφέρειας κας. Α. Τσακιστράκη.
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007 09:15

Συναντήσεις Τσιτουρίδη

Συντάκτης:
 Ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. και τέως υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης δέχθηκε το περασμένο Σάββατο 24-11-2007 σε συνάντηση εργασίας τα προεδρεία των Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς, Πολιτιστικού Συλλόγου Στενημαχιτών Κιλκίς «Ο Άγιος Τρύφων», Συλλόγου Ποντίων Δήμου Αξιούπολης, Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Η Αρμονία», Συλλόγου Γυναικών Νέας Σάντας, Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, Μορφωτικού  Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Αγιονερίου «Μίστι», Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης (ΚΚΣ) Κιλκίς.