Σάββατο, 13 Απριλίου 2024, 6:15:05 πμ

Πολιτική

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011 20:12

Eκλογή προέδρου Δημοτικής Τ.Ο. Κιλκίς της Ν.Δ.

Συντάκτης:
nd-new-logoΑπό τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Ν.Δ. καθορίστηκε το χρονοδιάγραμμα εκλογής προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Κιλκίς για την ανάδειξη νέου προέδρου, μετά την παραίτηση του προέδρου κ. Καρυπίδη Σάββα. Η εκλογή θα γίνει από όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κιλκίς, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 και από ώρα 10:00 έως 19:00 στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς, 21ης Ιουνίου 205, 5ος όροφος.
floridisΟ Γιώργος Φλωρίδης παραιτήθηκε χθες από βουλευτής με μια κίνηση που προκάλεσε πανελλαδική αίσθηση και συνάμα λειτούργησε  ως θρυαλίδα σε ένα εύθραυστο πολιτικό σύστημα και μια ταραγμένη κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 18:30

Φραγγίδης: Είμαι στρατιώτης στα δύσκολα!

Συντάκτης:
fraggidis«Στρατιώτης στα δύσκολα» δηλώνει με δήλωσή του ο γιατρός Γιώργος Φραγγίδης, αποδεχόμενος την πρόκληση ως νέος βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος πρόκειται να ορκιστεί βουλευτής σήμερα στις 10 το πρωί.
parastatidisΩς κινήσεις υπονόμευσης του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ερμηνεύει τις παραιτήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φλωρίδη, ο βουλευτής του Κινήματος Θεόδωρος Παραστατίδης, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα μας:
parastatidisΕξ αφορμής της συζήτησης στο ΚΤΕ Οικονομίας στη Βουλή, για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, ο Βουλευτής Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης απευθυνόμενος προς τους πολίτες του νομού τονίζει:
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 17:36

Αυθαίρετη η λειτουργία του προέδρου

Συντάκτης:
paionon-politeiaΑπό τη δημοτική σύμβουλο Παιονίας και γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου, Κατερίνα Κούπανη, της παράταξης «Παιόνων Πολιτεία», με επικεφαλής τον Χρήστο Δραγανίδη, εστάλη η ακόλουθη επιστολή-καταγγελία στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου:
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 19:44

Φλωρίδης: Στραβά αρμενίζετε…

Συντάκτης:
floridisΔεν είναι μόνο η ανικανότητά τους να εκτελέσουν ένα προϋπολογισμό. Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αποδεικνύει εμπράκτως με την πολιτική συμπεριφορά του ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, ενώ ταλανίζεται και από αδικαιολόγητη οίηση.
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 19:04

Η δικαίωσή μου, απάντηση στη «μαύρη» προπαγάνδα

Συντάκτης:
marinidou«Την Πέμπτη 02.06.2011, με Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, αθωώθηκα για την υπόθεση εξ αιτίας της οποίας τέθηκα σε αργία, αρχικά ως Νομαρχιακή Σύμβουλος και στη συνέχεια ως Δημοτική Σύμβουλος, υπόθεση η οποία απασχόλησε για πολύ καιρό μερίδα του τοπικού Τύπου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παναγιώτα Καλογιάννη – Μαρινίδου, Δημοτική Σύμβουλος – Πρώην Αντινομάρχης Κιλκίς
floridisΤη μεγαλύτερη δυνατή συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων ζήτησε ο βουλευτής του ΠαΣοΚ. Νέα παρέμβαση του βουλευτή του ΠαΣοΚ κ. Γ. Φλωρίδη στην κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία: «Πέρυσι είχα πει ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο· τώρα, ένα χρόνο μετά, φοβάμαι ότι θα μας πιάσουν και αιχμάλωτους» είπε ο πρώην υπουργός σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή κ. Σπ. Λίτσα στη Θεσσαλονίκη. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Στ. Δήμας και ο βουλευτής του Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Κ. Κιλτίδης.
kasapidisΕπίσκεψη-περιοδεία του υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ. κ. Γ. Κασαπίδη θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2011.