Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 1:11:09 μμ

Πολιτική

mpolarisΗ ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει έτοιμη συγκεκριμένη πρόταση για την αναδιάταξη του συστήματος υγείας και την παρουσίασε στη χθεσινή σύσκεψη με τους Διοικητές των Νοσοκομείων και των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, δήλωσε ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάρκος Μπόλαρης.
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011 00:30

Ανταπάντηση Τερζίδη στο δήμαρχο Κιλκίς

Συντάκτης:
terzidis«Σε απάντηση των αιτιάσεων του Δημάρχου Κιλκίς κ. Ε. Μπαλάσκα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Τερζίδης, για τους λόγους  που οδήγησαν στη μη ψήφιση των απολογισμών    της Αμιγούς Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Κιλκίς «ΕΡΓΟΝ» (Α.Δ.Ε.Π.Α.Κ.Ε.), του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) και των Α’ και Β΄ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κιλκίς, έχουμε να πούμε τα εξής:
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011 00:29

Ομιλία Θ. Πασσαλίδη στη Δ.Ο. Γουμένισσας

Συντάκτης:
passalidis_thodorosΣε εκδήλωση της Δημοτικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Γουμένισσας ο πρ. βουλευτής της Ν.Δ. Θεοδ. Πασσαλίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Μνημόνιο 1 και στο μεσοπρόθεσμο που φέρνει θύελλα και αναστάτωση στην οικονομία και τις ελληνικές οικογένειες.
kiltidisΝα δοθούν στη δημοσιότητα και πάντως σε γνώση των βουλευτών τα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας ώστε  να πληροφορηθούν οι πολίτες υπεύθυνα το περιεχόμενό τους σε μια περίοδο όπου «…Η παραπληροφόρηση οργιάζει και δηλητηριάζει την πολιτική ζωή. Επιτέλους, πρέπει να λεχθεί όλη η αλήθεια στους Έλληνες πολίτες, για όλες τις συνέπειες μιας πιθανής χρεοκοπίας που θα οδηγούσε τη χώρα πολλές δεκαετίες πίσω, όπως επίσης, ότι αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον παρά τους όποιους δανεισμούς επιτυγχάνουμε πρόσκαιρα» ζητά ο βουλευτής Κώστας Κιλτίδης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο.
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 22:25

Γεωργαντάς: Τη λύση θα τη δώσει ο λαός

Συντάκτης:
georgantas2Επί ενάμιση χρόνο απέδειξε ότι δεν κυβερνά σωστά και τον τελευταίο μήνα κατέστη φανερό ακόμα και στον Γ. Παπανδρέου ότι δεν μπορεί να κυβερνά πλέον.
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011 20:24

Γαλάζιος συναγερμός για το ψηφοδέλτιο

Συντάκτης:
nd-new-logoΗ αστάθεια του πολιτικού συστήματος, οι κυβερνητικές παλινωδίες  και οι τριγμοί στα πράσινο στρατόπεδο έφεραν εγγύτερα τον ορίζοντα των εκλογών, τις οποίες πλέον ζητούν όλα τα κόμματα.
draganidisΣτην συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας  στις  28 Φεβρουαρίου 2010 συζητήθηκε η εκλογή του νέου θεσμού του Καλλικράτη του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Όπως είναι γνωστό, ο νομοθέτης με τον θεσμό αυτό επιβάλλει συναινετικές διαδικασίες, και καθορίζει αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 των δημοτικών συμβούλων -  για την εκλογή του.
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011 20:21

Κιλτίδης: Μπράβο στον Φλωρίδη

Συντάκτης:
kiltidisΜε αφορμή τα χθεσινά γεγονότα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Κιλτίδης, μιλώντας από το βήμα της βουλής σήμερα, κατά τη διαδικασία συζήτησης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας, για την δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων, μεταξύ άλλων είπε:
synaspismosΗ κυβέρνηση καταρρέει κάτω από το βάρος της αποτυχίας της πολιτικής της και των μαζικών κοινωνικών κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα. Ο λαός στις πλατείες και στους δρόμους δείχνει στην κυβέρνηση το δρόμο της εξόδου.
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011 20:12

Eκλογή προέδρου Δημοτικής Τ.Ο. Κιλκίς της Ν.Δ.

Συντάκτης:
nd-new-logoΑπό τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Ν.Δ. καθορίστηκε το χρονοδιάγραμμα εκλογής προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Κιλκίς για την ανάδειξη νέου προέδρου, μετά την παραίτηση του προέδρου κ. Καρυπίδη Σάββα. Η εκλογή θα γίνει από όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κιλκίς, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 και από ώρα 10:00 έως 19:00 στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς, 21ης Ιουνίου 205, 5ος όροφος.