Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 9:53:24 μμ

Πολιτική

 Ο Γιώργος Φλωρίδης στη μεγαλειώδη προεκλογική του συγκέντρωση διακήρυξε ότι την Κυριακή είναι σίγουρη η νίκη.«Τι άλλο πρέπει να κάνει κάποιος για τον πούμε άχρηστο κι ανίκανο;» αναρωτήθηκε ο Βουλευτής Κιλκίς και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης στην κορύφωση μιας θυελλώδους ομιλίας του στους Κιλκισιώτες σε μια τεράστια σε όγκο συγκέντρωση, μπροστά από το πολιτικό του γραφείο, επί της 21ης Ιουνίου.
«Ο ελληνικός λαός εμπιστεύεται την ΝΔ και θα ανανεώσει την εντολή του προς αυτήν για την συνέχιση του μεγάλου έργου της και των μεταρρυθμίσεων, που οδηγούν την χώρα μας στην υψηλή ανάπτυξη και ενισχύουν το κύρος της και τη θέση της στην διεθνή κοινότητα.
Ο Γιώργος Ζώτος, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ζώτος ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα προς τους πολίτες του ν. Κιλκίς:Πολίτες του Ν. Κιλκίς,Οι εκλογές της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου αποτελούν κρίσιμο σταυροδρόμι για την πατρίδα μας.
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2007 08:08

Χρηστικός οδηγός για τις εκλογές

Συντάκτης:

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Σεπτεμβρίου θα κληθούν 9.824.223 ψηφοφόροι να επιλέξουν την επόμενη κυβέρνηση της χώρας. Οι «πρωτάρηδες» των εκλογών φτάνουν τους 490.015 (249.611 άνδρες και 240.404 γυναίκες), με τους μικρότερους να έχουν γεννηθεί το 1989.

Ποιοι και
πού ψηφίζουν
Δικαίωμα ψήφου στις κοινοβουλευτικές εκλογές έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου ή κοινότητας της χώρας και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2007 11:44

Μήνυμα νίκης από Παραστατίδη

Συντάκτης:
 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΔριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε ενάντια στην κυβερνητική πολιτική της ΝΔ, από την Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην νομάρχης Κιλκίς, Θόδωρος Παραστατίδης.
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2007 11:37

Άλλαξε λαέ - τώρα ΚΚΕ

Συντάκτης:

Νίκος Κούρος Γραμματέας της ΝΕ ΚΙΛΚΙΣ του ΚΚΕ

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να παρουσιάσουν τις εκλογές της 16ης Σεπτέμβρη σαν μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί και ο κάθε πολίτης να επιλέξει ποια κυβέρνηση προτιμά να έχει στις 17/9. Αφού τα «μικρά» κόμματα δεν μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση πρέπει ο λαός να επιλέξει μεταξύ των δύο.
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2007 09:30

«Ασφυκτική» στήριξη Κιλτίδη από ετεροδημότες

Συντάκτης:
 Τη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη προλόγισε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και χαιρέτισαν οι νομάρχες Παν. Ψωμιάδης και Β. ΜπαλάσκαςΟι ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης μίλησαν! Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Μακεδονία Παλάς, με το υψηλό αγωνιστικό τους φρόνημα και με ενθουσιώδη παλμό οι ετεροδημότες συνέθεσαν το σκηνικό νίκης της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές κι έστειλαν σαφές μήνυμα στήριξης στον Κώστα Κιλτίδη.
 «Καθώς πλησιάζει η μέρα της κάλπης επιχειρείται ένας απροκάλυπτος εκβιασμός της λαϊκής ψήφου», τόνισε ο κεντρικός ομιλητής στη μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, Κώστας Πινέλης στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς.
Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε ένα πέρασμα μόνο  από το Κιλκίς στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο. Έτσι  η σφοδρότητα με την οποία «πυροβολούσε» το πολιτικό σύστημα στην προ ετών ανοιχτή ομιλία του στο Κιλκίς δεν ήταν παρούσα στη συνέντευξη τύπου που οργάνωσε την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, στην επιστροφή του από τις Σέρρες και καθ’ οδόν προς την Αθήνα όπου το βράδυ μετείχε στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.
Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2007 06:32

Οι Κιλκισιώτες στις κάλπες

Συντάκτης:
Εκλογές 8ης Απριλίου 1990
Ψηφίστε Ν.Δ. για να κυβερνηθεί ο τόπος και ν’ απαλλαγεί η χώρα από το σκανδαλώδες ΠΑΣΟΚ ήταν το κύριο προεκλογικό μήνυμα της Ν.Δ. προς τους ψηφοφόρους.
Είχαν προηγηθεί οι εκλογές του Ιουνίου και του Νοεμβρίου 1989 όπου η Ν.Δ. παρότι πλησίασε δεν κατόρθωσε την αυτοδυναμία σε αριθμό βουλευτικών εδρών.