Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024, 5:40:23 μμ

Πολιτική

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2007 14:19

Εντυπωσιακή συγκέντρωση Τσιτουρίδη στη Θεσσαλονίκη

Συντάκτης:
 Σε ογκώδη και εντυπωσιακή σε παλμό συγκέντρωση ετεροδημοτών Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», μίλησε ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ και τέως υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης.
Ο κ. Τσιτουρίδης αναφέρθηκε στο πολύπλευρο έργο που έγινε από την κυβέρνηση, πολύπλευρο έργο τόσο σε γενικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα θέματα του νομού Κιλκίς, και εξέφρασε την βεβαιότητα για νέα νίκη της ΝΔ.
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2007 14:12

Μεγάλες συγκεντρώσεις Παραστατίδη

Συντάκτης:
Σε μεγαλειώδη συγκέντρωση εξελίχθηκε η ομιλία του υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρου Παραστατίδη στο Δροσάτο. Η προσέλευση του κόσμου του χωριού και της γύρω περιοχής ήταν αθρόα και ιδιαίτερα εντυπωσιακή σε παλμό, γεγονός που δημιουργεί την ανάλογη εκλογική δυναμική για το ΠΑΣΟΚ και για τον ίδιο.
Με λέξεις απλές αλλά μεστές σε ουσία, ο πρώην νομάρχης Κιλκίς, άσκησε δριμύτατη κριτική στην ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την, ως την πλέον ανίκανη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά.
Το Πρωτοδικείο Κιλκίς ανακήρυξε τους 42 υποψήφιους βουλευτές που συμμετέχουν στις βουευτικές εκλογές  της 16ης Σεπτεμβρίου διεκδικώντας την ψήφο και το σταυρό των Κιλκισιωτών.
Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:
“Για τους λόγους αυτούς ανακηρύσσονται υποψήφιοι βουλευτές της Εκλογικής Περιφέρειας του νομού Κιλκίς για τις γενικές βουλευτικές εκλογές που θα διενεργηθούν τη 16η Σεπτεμβρίου 2007 οι παρακάτω αναφερόμενοι:
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2007 06:38

Ένα φύσημα θέλει για να φύγει η Δεξιά

Συντάκτης:
 Την απόλυτη πεποίθησή του για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές διαδήλωσε ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Γιώργος Φλωρίδης σε μεγάλη συγκέντρωση της νέας αλλά και της παλαιότερης γενιάς του ΠΑΣΟΚ, που οργάνωσαν φίλοι του στο Δημοτικό Κήπο.
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2007 06:32

“Γέμισε” το “ΜΙΘΡΙΟ” ο Παραστατίδης

Συντάκτης:
 Την 3η του Σεπτέμβρη επέλεξε ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Παραστατίδης να μιλήσει με τους ετεροδημότες του νομού που ζουν στη Θεσσαλονίκη. Η ημέρα αυτή έχει όχι μόνο συμβολική αλλά και ιστορική σημασία για το  ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα, τόνισε στην εισαγωγή της ομιλίας του, ο πρώην νομάρχης του Κιλκίς.
Μπροστά σ’ ένα ενθουσιώδες ακροατήριο που κατέκλυσε το Ποντιακό Κέντρο, «Μίθριο», σφυροκόπησε την κυβερνητική πολιτική της δεξιάς και αναφέρθηκε εν συνεχεία στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, ο Θόδωρος Παραστατίδης.
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2007 06:20

Παλιές καλές μέρες με τον Στ. Τσιόνκη

Συντάκτης:
Ο υποψήφιος Βουλευτής Στέφανος Τσιόνκης γιόρτασε στις 3 Σεπτέμβρη τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Holiday Inn σε μια κατάμεστη αίθουσα που θύμισε τις παλιές καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ.
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2007 06:18

Εντυπωσιακή σε όγκο και πάθος συγκέντρωση

Συντάκτης:
Οι πολίτες του Δήμου Πολυκάστρου έστειλαν  ηχηρό μήνυμα νίκης της ΝΔ και συμπόρευσής τους με τον Κώστα Κιλτίδη σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση όπου επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά η αδιατάρακτη, η μοναδική, σχέση εμπιστοσύνης που ενώνει τον κόσμο με τον υποψήφιο βουλευτή της παράταξης και η μεγάλη αγάπη του στο πρόσωπο του έμπειρου κοινοβουλευτικού άνδρα.  
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2007 11:38

Υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς

Συντάκτης:
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1976. κατάγεται από το Μεταλλικό Κιλκίς. Είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός και ζει και εργάζεται στο Κιλκίς.
Σαν φοιτητής ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση μέσα από τις γραμμές της Π.Κ.Σ και ήταν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου φοιτητών Α.Τ.Μ. του ΑΠΘ.
Είναι μέλος του ΤΕΕ και του Σωματείου μισθωτών τεχνικών.
Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων και Απογόνων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ (παράρτημα Κιλκίς).
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς στις εκλογές του 2006.
Στέλεχος της ΚΝΕ για πολλά χρόνια και σήμερα μέλος του Γραφείου της ΝΕ Κιλκίς.
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2007 11:35

Γιώργος Φλωρίδης : “Διέλυσαν το κράτος”

Συντάκτης:
“Όταν το 2004 η κυβέρνηση παρελάμβανε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης δια στόματος του κ. Καραμανλή διαβεβαίωνε ότι παραλαμβάνει την καλύτερα οργανωμένη Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ευρώπης και πιθανόν του κόσμου όλου. Σήμερα, τριάμιση χρόνια μετά, το Σώμα αυτό εμφανίζεται αδύναμο να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την εθνική καταστροφή. Και όλα αυτά παρά τις ηρωικές και υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών και των πιλότων”.
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2007 11:34

Οι Οικολόγοι Πράσινοι περιοδεύουν στο Κιλκίς

Συντάκτης:
Περιοδεία του Μιχάλη Τρεμόπουλου, μέλους της πανελλαδικής γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, εκπρόσωπου του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα και Νομαρχιακού Σύμβουλου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς την περασμένη Πέμπτη.