Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 9:00:27 μμ

Πολιτική

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 11:04

Ευχαριστήρια δήλωση Κώστα Κιλτίδη

Συντάκτης:
Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τους συμπατριώτες μου που επαναβεβαίωσαν τη στήριξή τους στη Νέα Δημοκρατία και που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους επανεκλέγοντάς με πρώτο βουλευτή του ν. Κιλκίς.
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 11:02

Ευχαριστήρια δήλωση Γιώργου Φλωρίδη

Συντάκτης:
Ο Βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης προέβη στην ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση:«Ευχαριστώ θερμά τους χιλιάδες ψηφοφόρους της Δημοκρατικής Παράταξης  που έδωσαν συγκροτημένα τη μάχη των εκλογών και κατόρθωσαν να αυξήσουν τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ στο ν. Κιλκίς
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 10:59

Ονούφριος Τσαβδαρίδης :«Είμαι παρών»

Συντάκτης:

«Είναι ενθαρρυντικό για την χώρα μας, πως ο ελληνικός λαός έδειξε εμπιστοσύνη στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό, για να συνεχίσει το κυβερνητικό του έργο, εντείνοντας τους ρυθμούς, δείχνοντας μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία, συνεχίζοντας τις αναγκαίες για τον τόπο μεταρρυθμίσεις», αναφέρει σε μήνυμά του ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ονούφριος Τσαβδαρίδης.

Δήλωση του γραμματέα της Ν.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ Νίκου Κούρου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Η άνοδος σε ψήφους και σε ποσοστό που πήρε το ΚΚΕ τόσο στο νομό Κιλκίς όσο και πανελλαδικά χρεώνει τους κομμουνιστές με μεγαλύτερες ευθύνες.
Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους, τις γυναίκες και τους νέους, που μας εμπιστεύτηκαν.

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 08:41

Αισιόδοξο αποτέλεσμα

Συντάκτης:
«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε Κιλκίς του Συνασπισμού.
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2007 06:29

Κέρδισαν όλοι πλην ΠΑΣΟΚ

Συντάκτης:
Αν η συντριπτική ήττα του ΠΑΣΟΚ και η δεύτερη ευκαιρία στον Κ. Καραμανλή και τη Ν.Δ να κυβερνήσουν τον τόπο είναι η πανελλαδική μετεκλογική εικόνα της χώρας, στο Ν. Κιλκίς τα συμπεράσματα δεν απέχουν πολύ. Η Νέα Δημοκρατία με 46,9% έχασε τρεις μονάδες από τη δύναμή της του 2004 (50,05%) καταγράφοντας μια σημαντικότατη επιτυχία. Το ΠΑΣΟΚ συγκράτησε τη δύναμή του και μάλιστα με ελαφρά αύξηση (37% έναντι 36,47%), αλλά οι εντυπώσεις έμειναν στη ΝΈΑ Δημοκρατία τόσο για την πανελλαδική νίκη της όσο και από την εύλογη εκτίμηση πως στο Κιλκίς όπου η Ν.Δ,. κατέγραψε το 2004 από τα υψηλότερα ποσοστά της θα αναμενόταν μεγαλύτερη του μέσου όρου μείωση της δύναμής της.
Μεταπολιτευτικά  μόνο στις εκλογές του 2000 υπήρχε τόση αμφιβολία για τον τελικό νικητή Σε 225 κάλπες ψηφίζουν οι Κιλκισιώτες ένα από τα14 κόμματα και έναν από τους 42 υποψήφιους..
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 08:03

ΣΥΡΙΖΑ :Καθαρός λόγος με επιχειρήματα και αισιοδοξία

Συντάκτης:
 Ο Δημ. Παφίλης εντυπωσίασε με τον άρτιο και σοβαρό πολιτικό του λόγο όπου οι κορώνες απουσίαζαν και όπου τα επιχειρήματα  περίσσευαν. Και όλα αυτά σε άψογα Ελληνικά.Ούτε το μέγα πλήθος ήταν εκεί, ούτε το μέγα πάθος ήταν εμφανές. Λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα Νορβηγίας – Ελλάδας η κεντρική προεκλογική ομιλία του ΣΥΝ με ομιλητή το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Δημήτρη Παφίλη έγινε στις 10 το βράδυ και λόγω του ψύχους σε παρακείμενη του ορισθέντος χώρου  καφετέρια του Κιλκίς.
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 07:06

Σάββας Τσιτουρίδης : «Σχέση εμπιστοσύνης»

Συντάκτης:

 Σάββας Τσιτουρίδης

«Στις 16 Σεπτεμβρίου ο ελληνικός λαός θα δώσει εντολή για νέα αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση της Ν. Δ. με πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, για να συνεχισθεί η πορεία της χώρας προς την πραγματική ανάπτυξη και πρόοδο και προς το λαμπρό μέλλον.
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 07:04

Μήνυμα του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Μ. Πεντζερετζή

Συντάκτης:
Φίλες και φίλοι, Πολίτες του Νομού Κιλκίς,
Η Χώρα μας από το 2004 με την εντολή του λαού για κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας έχει μπει σε μια τροχιά μεταρρυθμίσεων και αλλαγών.