Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024, 9:51:25 μμ

Πολιτική

Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2007 06:20

Παλιές καλές μέρες με τον Στ. Τσιόνκη

Συντάκτης:
Ο υποψήφιος Βουλευτής Στέφανος Τσιόνκης γιόρτασε στις 3 Σεπτέμβρη τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Holiday Inn σε μια κατάμεστη αίθουσα που θύμισε τις παλιές καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ.
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2007 06:18

Εντυπωσιακή σε όγκο και πάθος συγκέντρωση

Συντάκτης:
Οι πολίτες του Δήμου Πολυκάστρου έστειλαν  ηχηρό μήνυμα νίκης της ΝΔ και συμπόρευσής τους με τον Κώστα Κιλτίδη σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση όπου επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά η αδιατάρακτη, η μοναδική, σχέση εμπιστοσύνης που ενώνει τον κόσμο με τον υποψήφιο βουλευτή της παράταξης και η μεγάλη αγάπη του στο πρόσωπο του έμπειρου κοινοβουλευτικού άνδρα.  
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2007 11:38

Υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς

Συντάκτης:
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1976. κατάγεται από το Μεταλλικό Κιλκίς. Είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός και ζει και εργάζεται στο Κιλκίς.
Σαν φοιτητής ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση μέσα από τις γραμμές της Π.Κ.Σ και ήταν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου φοιτητών Α.Τ.Μ. του ΑΠΘ.
Είναι μέλος του ΤΕΕ και του Σωματείου μισθωτών τεχνικών.
Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων και Απογόνων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ (παράρτημα Κιλκίς).
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς στις εκλογές του 2006.
Στέλεχος της ΚΝΕ για πολλά χρόνια και σήμερα μέλος του Γραφείου της ΝΕ Κιλκίς.
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2007 11:35

Γιώργος Φλωρίδης : “Διέλυσαν το κράτος”

Συντάκτης:
“Όταν το 2004 η κυβέρνηση παρελάμβανε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης δια στόματος του κ. Καραμανλή διαβεβαίωνε ότι παραλαμβάνει την καλύτερα οργανωμένη Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ευρώπης και πιθανόν του κόσμου όλου. Σήμερα, τριάμιση χρόνια μετά, το Σώμα αυτό εμφανίζεται αδύναμο να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την εθνική καταστροφή. Και όλα αυτά παρά τις ηρωικές και υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών και των πιλότων”.
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2007 11:34

Οι Οικολόγοι Πράσινοι περιοδεύουν στο Κιλκίς

Συντάκτης:
Περιοδεία του Μιχάλη Τρεμόπουλου, μέλους της πανελλαδικής γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, εκπρόσωπου του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα και Νομαρχιακού Σύμβουλου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς την περασμένη Πέμπτη.
Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2007 05:33

Οι Κιλκισιώτες στις κάλπες

Συντάκτης:

Γράφει ο Θεοφύλακτος Παγλαρίδης

Εκλογές 1974
Προεκλογικό σκηνικό
Οι πρώτες μεταπολιτευτικές εκλογές στην Ιστορία της Ελλάδας χρωματίζονται από την δραστική ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, αλλά και των κομμάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα ψηφοδέλτια των νεοϊδρυθέντων κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς συμμετέχουν πολλοί νέοι υποψήφιοι, ή μάλλον ελάχιστοι (Σ. Περτσινίδης) από την προχουντική Ελλάδα.

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007 08:22

Περιοδεία και συναντήσεις με φορείς

Συντάκτης:
Περιοδεία του Μιχάλη Τρεμόπουλου, μέλους της πανελλαδικής γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, εκπρόσωπου του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα και Νομαρχιακού Σύμβουλου Θεσσαλονίκης,
«Η Κίνηση Πολιτών Κιλκίς μετά τα δραματικά γεγονότα των προηγούμενων ημερών, που είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή μεγάλου μέρους του δασικού πλούτου της χώρας και τον θάνατο συμπατριωτών μας, κρίνει επιβεβλημένο να θίξει κάποια βασικά αίτια για την εκδήλωση των πυρκαγιών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση.
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007 08:02

Μήνυμα νίκης από Κιλτίδη

Συντάκτης:
 Το μήνυμα της νίκης της ΝΔ ως της μόνης πολιτικής δύναμης που εγγυάται την προοπτική και την ευημερία του τόπου διατράνωσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Κώστας Κιλτίδης από το Πολύπετρο, από όπου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία.
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 15:34

Αισιοδοξία στον ΛΑ.Ο.Σ.

Συντάκτης:
Σίγουροι πως θα ξεπεράσουν το ποσοστό 3,3% (2.535 ψήφοι) των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών είναι οι υποψήφιοι του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στο Κιλκίς.