Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, 2:36:56 πμ
Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 11:58

Βιβλία αναζητούν οι Ακρίτες Επταλόφου

Προσπάθεια εμπλουτισμού της βιβλιοθήκης του πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ», ο οποίος ιδρύθηκε το 1995 και είναι ιδρυτικό μέλος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε.).  Ο σύλλογος διατηρεί τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών, πραγματοποιεί  παρεμβάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος (π.χ. δενδροφυτεύσεις, ενημέρωση των αγροτών της περιοχής για νέες καλλιέργειες και τρόπους εξοικονόμησης νερού κ.α.) και διοργανώνει θεματικές εκδηλώσεις.


Πρόσφατα δημιούργησε και δύο blog (http://akrites.madblog.gr/ και http://akriteseptalofou.blogspot.com/) στο διαδίκτυο καθώς και group στο Facebook (ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ - AKRITES EPTALOFOU), για ενημέρωση και επικοινωνία με τα μέλη, τους φίλους μας και άλλους συλλόγους.
Στα άμεσα σχέδια του συλλόγου είναι η δημιουργία τράπεζας αίματος, χορωδίας, θεατρικής ομάδας, διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδρομών, ο εμπλουτισμός της βιβλιοθήκης μας, αφού στο σύλλογο αυτή τη στιγμή συμμετέχουν πάνω από 30 παιδιά δημοτικού και περίπου 10 παιδιά γυμνασίου – λυκείου.
Στόχος του συλλόγου είναι να κάνει τα παιδιά και όλους τους κατοίκους της Επταλόφου να αγαπήσουν το βιβλίο και να ανακαλύψουν τις χαρές, τις συγκινήσεις, τους θησαυρούς, τις βάσεις και τα εφόδια που προσφέρει το διάβασμα για την υπόλοιπη ζωή τους.
Ετσι, ζητά από όλους όσους έχουν τη δυνατότητα, να κάνουν δωρεά στο σύλλογο κάποια βιβλία με οποιαδήποτε θεματολογία, για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας. Η παραλαβή και μεταφορά των βιβλίων θα γίνει με ευθύνη του Συλλόγου.
Στοιχεία Επικοινωνίας: Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ», Διεύθυνση: Επτάλοφος Κιλκίς, Τ.Κ. 61 100, Τηλέφωνο-Φαξ: 23410 62404, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..