Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 12:47:17 πμ

Πολιτιστικά

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου η 27η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄Παίονες΄ Γουμένισσας. Στη συνάντηση πήραν μέρος η χορωδία του Συλλόγου Τεχνών Μουσών Δράσις, η χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών καθώς και η οικοδέσποινα Μικτή Χορωδία του Π.Σ. των Παιόνων Γουμένισσας.

Σεβασμιώτατε κ.κ. Βαρθολομαίε

Με την ευκαιρία της ονομαστικής Σας Εορτής,

Θερινό ωράριο λειτουργίας της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς από 1/7/2024

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, τα μαθήματα της Σχολής Αγιογραφίας της Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, στην ενοριακή εστία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Ο Π.Σ.Πολυπέτρου συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ ΜΕΝΕΛΑΙΔΙΑ στην Καρδίτσα την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024. Σε συνεργασία με τον Π.Σ.Αγίου Πέτρου και με την επιμέλεια της χοροδιδασκάλου κ.Πέγιου Χριστίνας η Χορευτική ομάδα εντυπωσίασε το κοινό και απέσπασε θερμά συγχαρητήρια!

Με απόλυτη επιτυχία και με την αθρόα προσέλευση παλαιών και νέων εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 η καθιερωμένη καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς που αποτελεί θεσμό τα τελευταία δώδεκα έτη. 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ ΑΓΩΝ σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης παρουσιάζει μια επιλογή ταινιών του ΑΓΩΝΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ο ΑΓΩΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ και ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ».
Μεταξύ των ταινιών που θα προβληθούν συμπεριλαμβάνεται και η ταινία "ΠΑΛΑΤΙΑΝΟ, Μια ρωμαϊκή πόλη στα Κρούσσια όρη του Κιλκίς".

 Το Δ.Σ. του Εργατ/κού  Κέντρου Κιλκίς εκφράζει τις ευχαριστίες του προς εταιρεία Αφοί Αναστασιάδη Ξυλουργικές εργασίες για την εξολοκλήρου ανάληψη του κόστους ανακατασκευής επίπλου του Εργατικού μας Κέντρου.

Μια όμορφη εκδήλωση οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Γουμένισσας, με την οποία τιμήθηκε η Παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτή, που εορτάζεται στις 12 Μαΐου κάθε χρόνου και η Παγκόσμια Ημέρα Μαιών στις 5 του ίδιου μήνα, ως ελάχιστος φόρος τιμής στους Νοσηλευτές και τις Μαίες για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Ιωάννη Πιπερίδη. Ο κ.Ιωάννης υπήρξε μέλος της Ένωσης, διατελώντας και ως μέλος του Διοικητικού συμβουλίου.