Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 9:30:44 μμ

Πολιτιστικά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πέτρου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυπέτρου, είχε την τιμή να συμμετάσχει με το χορευτικό τμήμα ενηλίκων στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών "Μενελαΐδια", που διοργανώθηκε από τον Χορευτικό Όμιλο "ΜΕΝΕΛΑΪΣ" στην Καρδίτσα στις 7 Ιουνίου 2024. 

Η Διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Κιλκίς, ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση BikeBros, για την ευγενική προσφορά της δωρεάς ενός ποδηλάτου με σκοπό την κάλυψη αναγκών του σχολείου.

Ενόψει της 26ης Ιουνίου, Παγκόσμιας Ημέρας κατά των ναρκωτικών, ο Δήμος Κιλκίς οργάνωσε χθες ανοιχτή συζήτηση για τις εξαρτήσεις, με τη συμμετοχή του ΑντώνηΡαφτόπουλου, υπεύθυνου για τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ στη Βόρεια Ελλάδα και της ΌλγαςΛοτσάρη, υπεύθυνης του Συμβουλευτικού Κέντρου ΚΕΘΕΑ Ιθάκη.    

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

 

20.00 “Συνομιλώντας με τον παππού και τη γιαγιά”

Ομιλία του κ. Ευθυμίου Κουρτζανίδη (πρ. δημάρχου Ευρωπού). Ακολουθεί προβολή βίντεο από επίσκεψη απογόνων Φουλατζικιωτών στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στο Φούλατζικ Νικομήδειας. (ΠΑΛΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΡΩΠΟΥ)

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά  την κ. Στεφανίδου Μελίτα σύζυγο του εκλιπόντος κ. Ελευθεράκη Αλέξανδρου για την προσφορά πρωινού και τη  δωρεά χρηματικού ποσού που πραγματοποίησε εις μνήμην του, προς τους ωφελούμενους του φορέα μας.  

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου η 27η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄Παίονες΄ Γουμένισσας. Στη συνάντηση πήραν μέρος η χορωδία του Συλλόγου Τεχνών Μουσών Δράσις, η χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών καθώς και η οικοδέσποινα Μικτή Χορωδία του Π.Σ. των Παιόνων Γουμένισσας.

Σεβασμιώτατε κ.κ. Βαρθολομαίε

Με την ευκαιρία της ονομαστικής Σας Εορτής,

Θερινό ωράριο λειτουργίας της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς από 1/7/2024

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, τα μαθήματα της Σχολής Αγιογραφίας της Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, στην ενοριακή εστία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Ο Π.Σ.Πολυπέτρου συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ ΜΕΝΕΛΑΙΔΙΑ στην Καρδίτσα την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024. Σε συνεργασία με τον Π.Σ.Αγίου Πέτρου και με την επιμέλεια της χοροδιδασκάλου κ.Πέγιου Χριστίνας η Χορευτική ομάδα εντυπωσίασε το κοινό και απέσπασε θερμά συγχαρητήρια!