Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 1:16:28 πμ

Πολιτιστικά

Την Τρίτη 11 Ιουνίου  οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης  είχαμε τη χαρά να φιλοξενηθούμε στον αύλειο χώρο του ΚΔΠΑμεΑ Κιλκίς, όπου παρέα και με τους ωφελούμενους του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς διοργανώσαμε summer party.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 09:53

Επιτυχής έναρξη των Πολυκαστρινών 2024

Συντάκτης:

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η έναρξη των εκδηλώσεων των Πολυκαστρινών 2024, οι οποίες αποτέλεσαν ένα σημείο αναφοράς για την δημοτική κοινότητα, γεμίζοντας τις ημέρες με πολιτισμό, αθλητισμό και ιστορία. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2024, προσέλκυσαν πλήθος κόσμου και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ποίηση και μουσική χάρισαν μια μαγική βραδιά σε όσους παραβρέθηκαν στην απονομή των βραβείων του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού "Κούρος Ευρωπού" της Τέχνης.

Σας περιμένουμε σε μια μοναδική συναυλία με την μαγευτική μουσική του Ιάπωνα συνθέτη Joe Hishaishi.

" Άθρωπος ‘ς σο σπέλ’ "
με τον Τάκη Βαμβακίδη

Ο Τάκης Βαμβακίδης… «έρται» με μια κωμωδία άκρως ποντιακή!

Ο Δήμος Κιλκίς προσκαλεί όλους τους πολίτες να συνεορτάσουν τα εκατόν έντεκα χρόνια ελευθερίας της πόλης του Κιλκίς, θεμελιωμένα στην Ιστορική Μάχη του Κιλκίς, την Πέμπτη 20 Ιουνίου στη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου, με την οποία κορυφώνεται ο εορτασμός των φετινών Ελευθερίων.  

 Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας είναι και πάλι εδώ! Αυτό το καλοκαίρι, από την Δευτέρα 17 Ιουνίου έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών υποδέχονται τους μικρούς φίλους τους,  προσκαλώντας τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης... από τη Γη ως τον ουρανό! Φέτος, στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε, ζούμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετράμε τα αμέτρητα, εξηγούμε τα ανεξήγητα και αναζητούμε απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε.

Εορταστική εκδήλωση για την μάχη Κιλκίς – Λαχανά στο Πεδινό στις 22 Ιουνίου

Το ΝΑΝοΝ Festival, η λαμπερή γιορτή τέχνης, μουσικής και πολιτισμού, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, φέρνοντας διασκέδαση και ψυχαγωγία στο όμορφο Πολύκαστρο.

Οι ΝαΝοι θα μας φιλοξενήσουν  5-6&7 Ιουλίου στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού της πόλης σε ένα ξέφρενο τριήμερο.

Την Παρασκευή 5/7 οι Pindos Athletiko θα μας κεράσουν ραπ μέσα από την ένωση παραδοσιακού και μοντέρνου.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

«Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή»

Σκηνοθεσία Ταμίλλα Κουλίεβα

 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στο ΚΙΛΚΙΣ

στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ

την Κυριακή 30/6 στις 8:30μ.μ.