Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 6:38:44 μμ

Σχόλια

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 21:36

Και οι αντιγραφές συνεχίζονται χωρίς ντροπή...

Συντάκτης:

Κάνεις με προσοχή το ρεπορτάζ σου, ρωτάς, μαθαίνεις, αξιοποιείς όλες τις αξιόπιστες πηγές και καταγράφεις αναλυτικά και ψύχραιμα το περιστατικό με τη νεαρή Αφγανή που γέννησε στο νοσοκομείο Κιλκίς και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Τύχη κι αυτή. Με το που ανέλαβαν οι διοικητές των δυο νοσοκομείων μας ενέσκηψε ο… κορονοϊός!

Δεν πρόλαβαν να κάτσουν στην καρέκλα τους κι έπρεπε να αντιμετωπίσουν μια πρωτόγνωρη πανδημία, σ’ ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που έτσι κι αλλιώς δεν είναι και στα καλύτερά του αυτήν τη στιγμή, μετά από μια δεκάχρονη οικονομική κρίση.

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 18:34

Ο Μανώλης Γλέζος στο Κιλκίς το 2004...

Συντάκτης:

Για την ιστορία. 2004. Από την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Γλέζου στην τσαγιερί της Ζώγιας στο Κιλκίς.

Δημήτρης Αγαθόπουλος

Τις επόμενες μέρες καταθέτω το 50% του μισθού μου, Μαρτίου και Απριλίου, στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού ώστε να συνεισφέρω εμπράκτως με τις όποιες δυνάμεις μου.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 14:03

Κίνηση Φραγγίδη με περίσσια ευαισθησία

Συντάκτης:

Αντιγράφουμε από ΤΟ ΒΗΜΑ το σχόλιο, σημειώνοντας ταυτόχρονα την περηφάνια μας για το βουλευτή του νομού μας Γιώργο Φραγγίδη:

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 21:42

Όνειρο ζω…

Συντάκτης:

Τρίβω τα μάτια μου…Κανένας φούρνος γκρεμίστηκε; Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε…Για πρώτη φορά στα εξηνταφεύγα μου χρόνια είδα το πολιτικό προσωπικό της χώρας να ομονοεί και να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων…

Πάντα τέτοια παιδιά…

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 12:01

Απάντηση στο «Μην το παρακάνουμε»

Συντάκτης:

Το σχόλιό μας με τίτλο «Μην το παρακάνουμε», προκάλεσε την αντίδραση-απάντηση εργαζομένων στους βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς του δήμου Κιλκίς. Δεν υπογράφεται από πρόσωπα, αλλά από «θιγόμενους», ωστόσο το δημοσιεύουμε:

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 20:56

Οι άπαιχτοι παπούδες

Συντάκτης:

Είναι να μην σου τύχει. Να καίγεται ο κόσμος, να έχει ενσκήψει ο κορονοϊός, να μην ξέρεις από πού να φυλαχτείς, να βλέπεις κοτζάμ πρωθυπουργό καθημερινά σχεδόν να σου ερμηνεύει πως να προσέχεις και πως να ξεκόψεις από τα πολλά πολλά, να πηγαίνεις στη δουλειά σου μετά φόβου Θεού και...

Στην απόλυτη κατάψυξη η λίμνη Δοϊράνη. Τα νερά της πανέμορφης διασυνοριακής λίμνης παγωμένα, προσφέροντας στο φωτογραφικό φακό μια απόκοσμη, σεληνιακή μορφή.

Τόχουμε επισημάνει πολλές φορές, αλλά δεν λένε να σταματήσουν την ασύστολη αντιγραφή από την ιστοσελίδα μας. Αυτούσια τα ξεσηκώνουνε τα κείμενά μας. Δεν ξέρουν να κάνουν ούτε μια αξιοπρεπή κλοπή.