Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 9:59:40 πμ
etpa

Σχόλια

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 22:18

Δεν ξέρουν τι γράφουν για την ΒΙΠΕ Κιλκίς!

Συντάκτης:

Εδώ ισχύει το «δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;». Σε ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) για τις κλειστές βιομηχανίες στη βόρεια Ελλάδα, γίνεται αναφορά και στη ΒΙΠΕ Κιλκίς, τη μόνη αυτοδιοικούμενη της χώρας.

Βρέθηκε ήδη λύση στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Γουμένισσα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, ο οποίος επισκέφθηκε τη Γουμένισσα την Παρασκευή.

Πάντα έκαναν καλά τη δουλειά τους, αλλά τον τελευταίο καιρό …οργιάζουν οι αστυνομικοί του νομού Κιλκίς. Οι επιτυχίες τους στην πάταξη του εγκλήματος είναι τόσο πολλές ώστε εμφανίζουμε πλέον και …ιμπεριαλιστικές τάσεις.

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 19:46

Αντιγράφουν κατά λέξη, ακόμη και τα λάθη μας!

Συντάκτης:

« …Η πρόεδρος του τμήματος, Βενετία Κουτσού, οι φοιτητές, οι καθηγητές και ο φωτογράφος, έδωσαν τον καλύτερό εαυτό τους και την δική τους δημιουργική ματιά γιά τις γυναίκες της Επανάστασης, γιά την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, την κυρά – Φροσύνη, τις Ματωμένες Γυναίκες, τις Γυναίκες από Χώμα κλπ … »!

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 19:47

Ο Ρήγας Βελεστινλής, ο ρατσισμός και το εθνικόν

Συντάκτης:

Ο φίλος Χρήστος Σπίγκος έπεμψε γραφήν υπομνηματικήν και επετειακήν.
Διαβάστε και αναλογιστείτε πόσο ...μπροστά πήγαμε από τότε.

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 19:45

Τι θυμηθήκαμε πάλι….

Συντάκτης:

Στην ΠΡΩΙΝΗ του Σαββάτου 6 Μαρτίου και στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ της Τετάρτης 10 Μαρτίου καταγράψαμε σε πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ, με αφορμή και τις κινητοποιήσεις των οδηγών φορτηγών μεταφορών εμπορευμάτων, το μείζον πρόβλημα που δημιούργησε η κυβέρνηση στους Ευζώνους με την εγκατάσταση συνεργείου ελέγχου covid στους διερχόμενους τα σύνορα.

Η 21η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, είναι ευκαιρία να θυμηθούμε το Πολιτικό Σύνταγμα του Ρήγα του Βελεστινλή, και συγκεκριμένα το άρθρο 1 «Περί της Δημοκρατίας».
«Η Ελληνική Δημοκρατία είναι μία, μ' όλον οπού συμπεριλαμβάνει εις τον κόλπον της διάφορα γένη και θρησκείας. Δεν θεωρεί τας διαφοράς των λατρειών με εχθρικό μάτι. Είναι αδιαίρετος, μ' όλον οπού ποταμοί και πελάγη διαχωρίζουν ταις επαρχίαις της, αι οποίαι όλαι είναι ένα συνεσφιγμένον αδιάλυτον σώμα».
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 21:21

Τρέξτε βρεεε

Συντάκτης:

Προς γνώσιν…Από τον Μάιο του 2011 υποτίθεται ότι κατασκευάζεται ο δρόμος Νέας Σάντας Ασσήρου. Ένας δρόμος που έχει πλέον 10 χρόνια ιστορίας και δυο ΕΣΠΑ στην πλάτη του. Ερημιά επικρατεί σε όλη τη διαδρομή του. Πλήρης εγκατάλειψη, οπότε…

Στον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης μαζί με τον υφυπουργό και ημέτερο βουλευτή Γιώργο Γεωργαντά. Προφανώς για θέματα της Παιονίας για τα οποία ενημερώσαμε.

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 19:44

Επανήλθαν για ΔΕΥΑ Κιλκίς

Συντάκτης:

Στην προτελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο δήμαρχος, Δημήτρης Κυριακίδης, και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλκίς, Βασίλης Καραμπίδης, είχαν απαντήσει στα όσα υποστήριξε σε συνέντευξή της η πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Λένα Αναστασιάδου.