Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 2:02:45 μμ
etpa

Σχόλια

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 21:59

Ομοφωνία για τη λαϊκή της Γουμένισσας

Συντάκτης:

 

Η μετακίνηση της λαϊκής αγοράς Γουμένισσας από τις οδούς Ελ. Βενιζέλου και Ιων. Δραγούμη στην οδό Καπετάν Γκόνου ήταν ένα ώριμο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, γι’ αυτό και έγινε με ομόφωνες αποφάσεις της Επιτροπής Διαβούλευσης, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας.

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 20:02

Πήρε ανάποδες ο Άκης

Συντάκτης:

Πέρασε στα ψιλά η εσωπαραταξιακή κόντρα ανάμεσα σε Πεντζερετζή – Πιπερίδη στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο επικεφαλής της παράταξης, Δημήτρης Τσαντάκης, και ο Μάκης Πεντζερετζής ζήτησε στο ξεκίνημα της συνεδρίασης το λόγο.

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 19:46

Πόση ανοησία πια;

Συντάκτης:

Πόση ανοησία χρειάζεται και πόση ανευθυνότητα από τους κάθε λογής υπηρεσιακούς παράγοντες, ώστε να διαθέτουν για τη φύλαξη του κάθε Φουρθιώτη δεκάδες αστυνομικούς;
Και γιατί άραγε να χρειάζεται πολιτική παρέμβαση, ύστερα από τον θόρυβο που προκαλεί η δημοσιοποίηση, για να αποσυρθούν οι αστυνομικοί;

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 21:33

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και... τη νουσάκας τα πουλία

Συντάκτης:

Τριετία και βάλε
Δέστε τώρα τι σκαρφίζονται στη Συγγρού για να αναχαιτίσουν τα κύματα των νεόκοπων Νεοδημοκρατών που επιδιώκουν θέση στο προσεχές ψηφοδέλτιο.
Για την ένταξη λοιπόν στο επίζηλο ψηφοδέλτιο δεν θα είναι αρκετό να εγγραφεί κάποιος στη Ν.Δ. τώρα ή φέτος. Απαιτείται και προϋπηρεσία τουλάχιστον τριετής στο κόμμα. Ως μέλος του ενεργό και τακτοποιημένο.

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 22:18

Δεν ξέρουν τι γράφουν για την ΒΙΠΕ Κιλκίς!

Συντάκτης:

Εδώ ισχύει το «δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;». Σε ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) για τις κλειστές βιομηχανίες στη βόρεια Ελλάδα, γίνεται αναφορά και στη ΒΙΠΕ Κιλκίς, τη μόνη αυτοδιοικούμενη της χώρας.

Βρέθηκε ήδη λύση στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Γουμένισσα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, ο οποίος επισκέφθηκε τη Γουμένισσα την Παρασκευή.

Πάντα έκαναν καλά τη δουλειά τους, αλλά τον τελευταίο καιρό …οργιάζουν οι αστυνομικοί του νομού Κιλκίς. Οι επιτυχίες τους στην πάταξη του εγκλήματος είναι τόσο πολλές ώστε εμφανίζουμε πλέον και …ιμπεριαλιστικές τάσεις.

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 19:46

Αντιγράφουν κατά λέξη, ακόμη και τα λάθη μας!

Συντάκτης:

« …Η πρόεδρος του τμήματος, Βενετία Κουτσού, οι φοιτητές, οι καθηγητές και ο φωτογράφος, έδωσαν τον καλύτερό εαυτό τους και την δική τους δημιουργική ματιά γιά τις γυναίκες της Επανάστασης, γιά την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, την κυρά – Φροσύνη, τις Ματωμένες Γυναίκες, τις Γυναίκες από Χώμα κλπ … »!

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 19:47

Ο Ρήγας Βελεστινλής, ο ρατσισμός και το εθνικόν

Συντάκτης:

Ο φίλος Χρήστος Σπίγκος έπεμψε γραφήν υπομνηματικήν και επετειακήν.
Διαβάστε και αναλογιστείτε πόσο ...μπροστά πήγαμε από τότε.

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 19:45

Τι θυμηθήκαμε πάλι….

Συντάκτης:

Στην ΠΡΩΙΝΗ του Σαββάτου 6 Μαρτίου και στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ της Τετάρτης 10 Μαρτίου καταγράψαμε σε πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ, με αφορμή και τις κινητοποιήσεις των οδηγών φορτηγών μεταφορών εμπορευμάτων, το μείζον πρόβλημα που δημιούργησε η κυβέρνηση στους Ευζώνους με την εγκατάσταση συνεργείου ελέγχου covid στους διερχόμενους τα σύνορα.