Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 5:10:58 πμ

Σχόλια

Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 22:54

Λείπει ο Φλωρίδης

Συντάκτης:

"Επανεκκίνηση ή λουκέτο" τιτλοφορεί το άρθρο του για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γιώργος Φλωρίδης με αφορμή και τα όσα τραγελαφικά σημειώνονται τον τελευταίο καιρό. (αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα πριν από ημέρες και δημοσιεύθηκε στην ΠΡΩΙΝΗ).

Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 19:29

Συνεχίζουν να μας αντιγράφουν ασύστολα..!

Συντάκτης:

Είναι πολύ απλό. Βλέπουν την είδηση στην ιστοσελίδα των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, την παίρνουν και την ανεβάζουν στη δική τους σελίδα, χωρίς να αλλάξουν ούτε ΜΙΑ λέξη, από τον τίτλο μέχρι και το κείμενο. Μέχρι και την είδηση για τις εκλογές στο σύλλογο συνταξιούχων του Ο.Α.Ε.Ε. αντέγραψαν με το γνωστό ...μαχητικό τρόπο!

Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 19:31

Τον χαβά της η Τράπεζα

Συντάκτης:

Υπάρχουν τα σύγχρονα συστήματα με το e-banking, το mobile app, τα 4 ΑΤΜ στην ευρύτερη περιοχή, το v-banking για τις επιχειρήσεις, το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, το ΑΤΜ μέσα στο Πολύκαστρο, κι αν απαιτείται φυσική παρουσία στο τέλος τέλος το Κιλκίς απέχει μόνο 32 χιλιόμετρα.

Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 20:10

Ο Λάζαρος της ευθύνης

Συντάκτης:

Έχει δημιουργήσει μια πολυετή παράδοση σοβαρών τοποθετήσεων στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς ο Λάζαρος Παζαρτζικλής. Σοβαρών και για τα θέματα που πραγματεύεται και φέρνει στις συνεδριάσεις αλλά και για το ύφος και την ποιότητα του λόγου του.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 22:24

Τ’ άκουσαν οι δεξιοί από τον Φραγγίδη...

Συντάκτης:

Το πόσο έχουν αλλάξει (πολιτικά) οι καιροί απεδείχθη γι’ άλλη μια φορά και στην εκδήλωση κοπής πίτας του βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργου Φραγγίδη. Κατάμεστη η μεγάλη αίθουσα του «Θεάτρου», με όλους σχεδόν τους θεσμικούς παράγοντες να είναι παρόντες.

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 23:06

Παχιά λόγια

Συντάκτης:

Το Κιλκίς είναι η βιτρίνα της Ελλάδος, απεφάνθη ο υφυπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Καράογλου στην ολοήμερη επίσκεψή του στο νομό την περασμένη Τρίτη.
Μεγάλες κουβέντες που για να αποκτήσουν περιεχόμενο πρέπει να συνοδεύονται και από έργα.

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 22:07

Μπράβο Σόνια

Συντάκτης:

Ήταν άκρως τιμητική η εικόνα της αίθουσας του Δημαρχείου Αξιούπολης, εκεί όπου συνέρευσαν εκατοντάδες πολίτες για να τιμήσουν τον Δήμαρχο της καρδιάς τους, το Γιάννη Πολυχρονίδη. Με αφορμή μόνο την παρουσίαση του βιβλίου του.

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 22:57

Παρενέργειες από τις ανεξαρτητοποιήσεις

Συντάκτης:

Τέσσερις ανεξάρτητοι πλέον στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, άπαντες από το συνδυασμό Τονικίδη και μια εκ των παρενεργειών είναι πως δεύτερος πλέον σε δύναμη συνδυασμός είναι αυτός του Δημήτρη Τσαντάκη.

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 22:06

Τα θέλει ...η κούτρα μας

Συντάκτης:

Σε κύριο θέμα της εφημερίδας καταγράψαμε την άκρως αρνητική εξέλιξη με την αποχώρηση Τραπεζών από το Πολύκαστρο. Και στην καλύτερη των περιπτώσεων να μεταφέρονται (συγχωνεύονται) με υποκατάστημα της Αξιούπολης, ενώ στην χειρότερη να καλούνται οι καταναλωτές να επιλέγουν το Κιλκίς για τις τραπεζικές τους υποθέσεις.

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 23:06

Ο κύβος ερρίφθη για τον Άρη

Συντάκτης:

Μπορεί νάναι ακόμη νωπά τα πράγματα με τις βουλευτικές εκλογές, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το επόμενο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς δεν θα θυμίζει και πολλά πράγματα από αυτό του περασμένου καλοκαιριού.