Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020, 7:52:35 μμ

Σχόλια

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 22:24

Τις αυλές τους προσέχουν

Συντάκτης:

Χορτάσαμε από δηλώσεις συμπαράστασης, καταδίκης του Ερντογάν κ.ο.κ ευρωπαίων αξιωματούχων με τα γεγονότα στον Έβρο.

Βρήκαν το μπελά τους... Είχαν την ατυχία να ταξιδέψουν στο Ισραήλ και πήρε φωτιά το διαδίκτυο. Για δυο γκρουπ Κιλκισιωτών ο λόγος, οι οποίοι επιστρέφοντας έγιναν αντικείμενο κοινωνικού μπούλιγκ.

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 00:04

Ποιος να συγκριθεί μαζί μας

Συντάκτης:

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου κι απ' το νου μου να σε σβήσει. Ποιος στο βάθος της ψυχής μου θα τολμήσει να σ' αγγίξει. Μετ' από σένα που, πες μου να πάω που…

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 23:24

Φτιάξτε το δρόμο – σταματήστε τα διόδια

Συντάκτης:

Το νέο τροχαίο δυστύχημα που είχαμε στην ΠΑΘΕ και στο δρόμο-καρμανιόλα Πολυκάστρου-Θεσσαλονίκης το πρωί του περασμένου Σαββάτου με 4 νεκρούς, συγκλόνισε την τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

Σφυγμομέτρησε τις διαθέσεις πολλών γαλάζιων συναγωνιστών του, έκανε τις επαφές του με μεγαλοπαράγοντες στο Κιλκίς και στην Αθήνα και ο Θεόφιλος Τιρεκίδης έλαβε την απόφαση: Κατεβαίνει στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., Μάιο μήνα διεκδικώντας την προεδρία της ΝΟΔΕ.

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 21:33

Τα δείγματα κορονοϊού στο ν. Κιλκίς

Συντάκτης:

Είναι απερίγραπτη η ανευθυνότητα που συναντά κανείς στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα, ακόμη και σε τόσο σοβαρά θέματα, όπως η αγωνία σε παγκόσμιο επίπεδο για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 23:02

Αδύνατον

Συντάκτης:

Κι εδώ που τα λέμε: Υπήρχε καμιά αμφιβολία ότι το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας θα ήταν αδύνατο να ομονοήσει και με την ευρεία πλειοψηφία των 3-5 να εκλέξει Συμπαραστάτη;
Και μια ματιά να έριχνε κανείς στις υποψηφιότητες, η εκλογή φάνταζε αδύνατη.

Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020 21:04

Να αλλάζουν δυο κουβέντες

Συντάκτης:

Είναι πολλά τα μικρά χωριά του δήμου (και του νομού) όπου έκλεισαν εδώ και χρόνια τα τελευταία καφενεία και δεν πρόκειται να ξανανοίξουν όσες διακηρύξεις κι αν ακούσετε περί περιφερειακής ανάπτυξης.

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 22:55

Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα

Συντάκτης:

Αυτός είναι ο ορισμός της γαλαντομίας. Είπε κάμποσα ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Βασίλης Τριανταφυλλίδης στην κοπή της πίτας τους στο μεσημέρι της Δευτέρας. Στόλισε για τα καλά το απελθόντα Ρεβενάκη, έθεσε τα προβλήματα, και κάπου προς το τέλος είπε να ασχοληθεί και με την πίτα.

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 21:34

Και διηγώντας τα, να κλαις...

Συντάκτης:

Και οι δύο ήταν από τα... «ιστορικά» στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς.
Ο ένας, Παύλος Τονικίδης, είχε τη στήριξη του κόμματος (ΚΙΝ.ΑΛ.) στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, αλλά το κράταγε μυστικό, για να αλιεύσει και τους δεξιούς ψήφους.