Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 2:34:58 μμ
etpa

Σχόλια

Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 19:57

Συν Αθηνά και …ντοσιέ κράτει

Συντάκτης:

Με τον σεβασμιώτατο κ. Δημήτριο, μητροπολίτη Γουμένισσας και τοποτηρητή της Μητρόπολης Κιλκισίου, είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε τηλεφωνικά και δια ζώσης, μετά το θλιβερό περιστατικό που έζησε και την περιπέτεια της υγείας του.

Η χηρεύουσα θέση του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου είναι μια από τις τρεις για τις οποίες προβλέπεται η εκλογή νέου αρχιερέα στις αρχές Οκτωβρίου από την Ιερά Σύνοδο με την προβλεπόμενη νομοκανονική διαδικασία.

Αποκαλυπτικό! Ο φωτογραφικός φακός των ΕΙΔΗΣΕΩΝ απαθανάτισε τη «χωματερή» μπροστά στο Μουσείο Λίμνης Δοϊράνης.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση οφείλει να ρωτήσει στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς για τις ευθύνες της δημοτικής αρχής και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, Κώστα Παπακώστα, που δεν φρόντισαν ακόμη να μαζέψουν το άδειο ποτήρι του καφέ και το πλαστικό μπουκάλι του νερού..!

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 20:11

Περί "χωματερής" στη Δοϊράνη

Συντάκτης:

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης, απάντησε σε σχόλιό μας:
«Η τοποθέτησή μου και το νόημά αυτής, στη διάρκεια της συνεδρίασης (μέσω τηλεδιάσκεψης) του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, την 14η Ιουνίου, για το θέμα της Δοϊράνης, παρερμηνεύτηκε σε σχόλιο της εφημερίδας σας, που δημοσιεύθηκε στην “Πρωινή” της 25ης Ιουνίου. Το σχόλιό σας δεν ανταποκρίνεται και αλλοιώνει το νόημα των όσων είπα στη διάρκεια της συνεδρίασης.

Άλλη μια αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Πολιτιστικό σύλλογο Πενταλόφου.
«Όπως κάθε φορά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αιμοδότες μας, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε το πολυτιμότερο αγαθό -το αίμα!

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 11:09

Που να το βρουν το μυαλό…

Συντάκτης:

Καθώς το καλοκαίρι δείχνει τα δόντια του η ανάγκη για θάλασσα και δροσιά γίνεται εντονότερη και η κίνηση στο Τελωνείο Ευζώνων από τουρίστες των Βαλκανίων και της ανατολικής Ευρώπης αυξάνεται, αριθμητικά προς τον παρόν και γεωμετρικά εντός του Ιουλίου.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης, κατήγγειλε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς πως ο εργολάβος που ανέλαβε τον καθαρισμό της παραλίας της λίμνης Δοϊράνης εναπόθεσε υλικά σε σημείο της παραλίας, δημιουργώντας μια χωματερή μέσα σε προστατευόμενη περιοχή NATURA.

Δεν καθυστέρησε να εμβολιαστεί στην ώρα του ο Μιχάλης Συμεωνίδης. Το είχε μεράκι να εμβολιαστεί από τα χέρια του εγγονού του, γιατρού Μιχάλη Γκαντίδη. Και μόλις ήρθε -τοποθετήθηκε στην περιοχή ο νέος γιατρός- ο παπούς δεν έχασε καιρό. Έτρεξε να εμβολιαστεί.

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 21:10

Μήπως γίναμε μπανανία και δεν το ξέρουμε;

Συντάκτης:

Η καταγγελία προέρχεται από τη συμβολαιογράφο Ελένη Χαμουρούδη και είναι δηλωτική της νοοτροπίας κάποιων φορέων που εμπλέκονται στη διαχείριση του προσφυγικού.
Η κ. Χαμουρούδη λοιπόν προς χάριν της εξυπηρέτησης κάποιας υπόθεσης αναφορικά με την επιμέλεια ενός προσφυγόπουλου της δομής Νέας Καβάλας, σηκώνει το τηλέφωνο και ζητά τον κ. Τρέγκα για να την εξυπηρετήσει.

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 21:07

Κρινόμαστε όλοι

Συντάκτης:

Ρωτήσαμε τον δημοτικό σύμβουλο και εντεταλμένο στη Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης, Κώστα Παπακώστα, να δώσει μια εξήγηση γιατί επισύρει τόσο μένος στο πρόσωπό του.
Η απάντησή του:

Δυστυχώς κάποιοι δεν συγχωρούν το γεγονός ότι εργάζομαι καθημερινά για τον τόπο μας.