Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, 5:13:00 πμ
etpa

Σχόλια

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου αναδεικνύουμε πρώτοι στο νομό το θέμα με το κλείσιμο της 33ης Ταξιαρχίας μέσω ενός δημοσιεύματος της «Δημοκρατίας», έχοντας πρώτα διασταυρώσει την πληροφορία πως όντως η Ταξιαρχία φεύγει από το Πολύκαστρο ως «αχρείαστη» και πως ο πανελλαδικός σχεδιασμός των αλλαγών του Στρατού έχει βάθος 15ετίας.

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 09:46

Χρ. Σπίγκος: περί ΣΥΡΙΖΑ ο λόγος

Συντάκτης:

Τα γραφόμενα πολλά, τα ακούσματα περισσότερα. Ο λόγος, περί ΣΥΡΙΖΑ.
Για μια σειρά λόγους, η λαϊκή ετυμηγορία τον έφερε δυο φορές στα κυβερνητικά έδρανα για 4,5 χρόνια.
Πρώτη φορά Αριστερά, πρώτη φορά ευθύνες. Πρώτη φορά αναμέτρηση της θεωρίας με την πράξη, της βεβαιότητας με την αμείλικτη πραγματικότητα!

Δεν είναι απολύτως σαφείς οι απαντήσεις που έρχονται από την Πολιτική Προστασία για τα αίτια της συμπερίληψης του ν. Κιλκίς στα παρατεινόμενης ισχύος έκτακτα περιοριστικά μέτρα παρότι ο αριθμός των κρουσμάτων-σχεδόν μηδενικός- δεν παρέχει νομιμοποιητική βάση.

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 10:45

Πέντε θρανία σε δυο γυμνάσια δεν περισσεύουν;

Συντάκτης:

Λοιπόν, είμαστε εκείνοι που σε κάθε ευκαιρία αναδεικνύουμε την άδικη μεταχείριση της Παιονίας εκ μέρους της Πολιτείας. Με την υπερσυγκέντρωση προσφύγων και μεταναστών σε μια περιοχή ακριτική με Ευζώνους και Ειδομένη. Δηλαδή ακριβώς εκεί που δεν θα έπρεπε να συνωθούνται.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 21:51

Κιλτίδης furioso

Συντάκτης:

Συνέντευξη έδωσε στη webTV της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας eidisis.gr o πρώην βουλευτής και υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης. Και είπε πολλά που θα προκαλέσουν αίσθηση.
Η αίσθησή μας είναι πως ο Κώστας Κιλτίδης «πήρε τ’ όπλο του» και απασφάλισε μάλιστα. Οπότε φυλαχτείτε.

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 22:57

Έφυγαν, αλλά που πήγαν;

Συντάκτης:

Γράψαμε πως αποχώρησαν από το ξενοδοχείο του Σ. Μουριών κάτι παραπάνω από 50 πρόσφυγες, κατευθυνόμενοι σε άλλες δομές της χώρας. Πολιτική της κυβέρνησης είναι να κλείσει τα ξενοδοχεία ως χώρους φιλοξενίας και να κατευθύνει τους πρόσφυγες μετανάστες σε δομές φιλοξενίας.
Εκεί κοστίζουν φθηνότερα. Και στο σημείο αυτό να αναζητήσετε έναν από τους λόγους της αλλαγής πολιτικής.

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 22:29

Μιλήστε με ονόματα και διευθύνσεις

Συντάκτης:

Ντόρος και βαρύς αχός ακούγεται από το Νοσοκομείο Κιλκίς.
Αφορμή κάποιες αποφάσεις της διοίκησης του ιδρύματος οι οποίες καταγγέλλονται ως αυθαίρετες, αντιδημοκρατικές κ.ο.κ.
Αποφάσεις που σχετίζονται με ορισμούς προϊσταμένων, καθαιρέσεις άλλων και ο αναγνώστης των ανακοινώσεων εύλογα διερωτάται:

Υλοποιείται η δέσμευση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μηταράκη, για τη σταδιακή απομάκρυνση των μεταναστών από το ξενοδοχείο Δήμητρα του Σ.Σ. Μουριών.

Ήδη προχθές αναχώρησαν κοντά 60 άτομα και σταδιακά θα απομακρυνθούν όλοι και θα κλείσει η προσωρινή αυτή «δομή» των προσφύγων.

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 22:15

Τηλεγράφημα για την ανεργία

Συντάκτης:

Στον νομό Κιλκίς, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εργατικού Κέντρου του νομού Κιλκίς, η ανεργία είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας να δημιουργούν επιπλέον βάρος στους εργαζόμενους που καλούνται να διαχειριστούν τις επιπτώσεις αυτής της υγειονομικής κρίσης και της απορρύθμισης της αγοράς εργασίας.

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 12:32

Το δικό μας «Μηδέν Άγαν»

Συντάκτης:

«Η αλαζονεία της ημι(α)μάθειας δαιμονοποιεί τον ορθό λόγο.
Η συνωμοσιολογία κυριαρχεί της ορθοφροσύνης.
Η διύλιση του κώνωπος επιβεβαιώνει την «επαναστατικότητα».
Ως περιούσιος λαός, μας χρωστάνε όλοι.