Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, 5:23:45 πμ
etpa

Σχόλια

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 23:01

“Μπράβο στον Δήμαρχο”

Συντάκτης: Eidisis.gr

Θετικότατα υποδέχτηκαν οι κιλκισιώτες το αίτημα του δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη προς τον Χαρδαλιά, να βγει ο δήμος Κιλκίς από την καταντίνα, αφού δεν υπάρχουν κρούσματα.

Περίσσεψαν τα “μπράβο στον δήμαρχο” στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα και στο facebook της.

Ο δήμαρχος εξέφρασε το κοινό αίσθημα των κιλκισιωτών και αυτό φάνηκε από τις πρώτες αντιδράσεις και την απήχηση που είχε το δημοσίευμά μας.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 21:33

Μας έδωσαν μισή λαϊκή, μας πήραν 5 ημέρες!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου «φώναζαν» ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Φραγγίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, και η παράταξη “Συμμετέχω” για το μέτρο του κλεισίματος των λαϊκών αγορών στο ν. Κιλκίς.
Τελικά, μετά και τα 122 αρνητικά δείγματα από τη Γουμένισσα, η παρέμβαση του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά την Τρίτη 15/9 έδωσε λύση και από την Τετάρτη οι λαϊκές αγορές (μισο)πραγματοποιούνται στο νομό Κιλκίς με το 50% των εκθετών.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 20:11

Τους λαϊκιστές ουδείς εμίσησεν

Συντάκτης: Eidisis.gr

Καθώς η τοπική δημοσιότητα πλημμυρίζει από δηλώσεις επί δηλώσεων, έρχεται στο νού το πάντα επίκαιρο και ισχύον επί δεξιών, αριστερών, κεντροαριστερών κ.ο.κ.
Τον λαϊκισμό πολλοί εμίσησαν. Τους λαϊκιστές ουδείς.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 18:12

Επιστρέφει υγιής και με… δώρα ο Γιάννης Ανδρίτσος

Συντάκτης: Eidisis.gr

Παντελώς ασυμπτωματικός ήταν στην καραντίνα του ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, Γιάννης Ανδρίτσος και επιστρέφει στο ίδρυμα το πρωί της Πέμπτης, αφού εξάντλησε και με το παραπάνω το χρόνο της απομόνωσής του.
‘Όμως, ο διοικητής μας δεν έρχεται μόνος, φέρνει μαζί του και «δώρα». Στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στο νοσοκομείο με την παρουσία του υφυπουργού Γ. Γεωργαντά, του διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δ. Τσαλικάκη και του αναπληρωτή διοικητή Ηλ. Ζάχαρη, ο κ. Ανδρίτσος συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης και ζήτησε από τον Περιφερειακό την άμεση υπογραφή για τις 32 θέσεις επικουρικού προσωπικού.

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 21:32

Περί άχαρης αντιπαράθεσης

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου σχολιάζει ως εξής δικό μας σχόλιο που αφορούσε τη συνολική αντιμετώπιση του θέματος των σχολικών γευμάτων.

Γράφει-σχολιάζει η κ. Αγαθοπούλου:

Η επιπόλαιη, επιδερμική και άχαρη αντιμετώπιση του θέματος των σχολικών γευμάτων.
1. Πίεσε όλους τους αρμόδιους να καταθέσουν αιτήματα, κάτι το οποίο δεν είχαν κάνει μέχρι τον Νοέμβρη του 2019.

Στη συνάντηση της Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας με τον υπουργό Μετανάστευσης Ν. Μηταράκη, στο γραφείο του δημάρχου Παιονίας, ο επικεφαλής της Κίνησης, Μιχάλης Τσερνικούδης, προσπαθεί να πείσει τον κ. Μηταράκη για την μεταφορά του καμπ Νέας Καβάλας σε άλλη περιοχή και μακριά από τα σύνορα. Δυο φορές, λοιπόν, αναφέρει τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, και τα όσα τους είπε, για το κλείσιμο της Ν. Καβάλας και μεταφορά του καμπ.

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 22:09

Αφήστε τα λόγια και πιέστε όπως και όπου μπορείτε

Συντάκτης: Eidisis.gr

Συνοψίζουμε ίνα καταδειχθεί ο χαμός που επικρατεί στο Δημόσιο ή μάλλον στο ελληνικό γκουβέρνο.
Στέλνει ανακοίνωση η βουλευτίνα Ειρήνη Αγαθοπούλου για τα σχολικά γεύματα, άφαντα ακόμα στο νομό σχολικά γεύματα, τέσσερα χρόνια αφότου υλοποιείται το σχετικό πρόγραμμα, και επισυνάπτει απαντήσεις των αρμόδιων υφυπουργών σε δική της ερώτηση, από όπου προκύπτει πως σχετικό αίτημα έχει διατυπωθεί από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς κάπου μέσα στο 2019. Και ρωτά η βουλευτίνα μας, τι ακριβώς έκαναν οι δυο δήμοι του νομού για να προωθήσουν το αίτημα.

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 22:07

Σε δουλειά να βρισκόμαστε

Συντάκτης: Eidisis.gr

Επειδή με τις ανακοινώσεις – αποφάσεις των δήμων για τις θέσεις που ζητούν να καλυφθούν ενδέχεται να προκληθεί η λανθασμένη εντύπωση, πως όταν ζητούν π.χ. 25-30 θέσεις κάθε χρόνο (τόσες ζήτησαν και οι δυο δήμοι του νομού) θα σπεύσει η κυβέρνηση και θα ικανοποιήσει τα αιτήματά τους, να διευκρινίσουμε προς τους αιθεροβάμονες ότι πρόπερυσι ο δήμος Κιλκίς ζήτησε την κάλυψη 25 θέσεων.

Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 22:32

Κοινωνική υπευθυνότητα από την KLEEMANN

Συντάκτης: Eidisis.gr

Κάθε δυνατό μέτρο κατά της πανδημίας παίρνει η μεγάλη κιλκισιώτικη εταιρεία KLEEMANN, προστατεύοντας τους εργαζόμενους και της οικογένειές τους.
Είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας που δείχνει η εταιρεία στο θέμα αυτό, πως με την επιστροφή των στελεχών και των εργαζομένων από τις άδειες το καλοκαιριού προχώρησε σε εκτεταμένους προληπτικούς ελέγχους με δική της φροντίδα.

Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 20:18

Καραμπίδης: Νταλίκες και λεωφορεία πάρκαραν εκεί

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Καραμπίδης ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλκίς αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει απαντήσεις-εξηγήσεις στο θόρυβο που ξεσηκώθηκε με αφορμή καταγγελία για την χρήση ενός δημοτικού οικοπέδου ως χώρου φύλαξης μηχανημάτων από εργολάβο που εκτελούσε έργο της ΔΕΥΑΚ.