Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020, 11:37:20 μμ

Σχόλια

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 22:01

Η ευγένεια της Αστυνομίας

Συντάκτης:

Μας έκανε θετικότατη εντύπωση η ευγένεια με την οποία μας αντιμετώπισε -και η επιθυμία να βοηθήσει στο έργο μας- η αξιωματικός υπηρεσίας στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς.

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 13:18

Το… πάλεψε ο δήμαρχος Κιλκίς!

Συντάκτης:

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης των εφήβων έχει όνομα επιτυχίας. Ακούει στο Δημήτρης Κυριακίδης. Φωτίστηκε το πρόσωπο του Δημάρχου σας, όταν κάναμε στο Δήμο Κιλκίς το αίτημα για τη διεξαγωγή των αγώνων, σχολίασε από μικροφώνου στην τελετή έναρξης ο παρουσιαστής – δημοσιογράφος του ΑΠΕ.

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 23:43

Κύκλους κάνει η ζωή...

Συντάκτης:

Πήραν "φωτιά" στη Ροδόπολη και καλό είναι να λάβουμε κι εμείς προληπτικά μέτρα ...πυρόσβεσης. Το εκεί παροπλισμένο από χρόνια στρατόπεδο "Βασιλειάδη" επέλεξε η κυβέρνηση για να στήσει την κλειστή δομή για όσους πρόσφυγες-μετανάστες συλλαμβάνονται για παράνομη είσοδο στην χώρα (μετά την 1η Μαρτίου) και δεν δικαιούνται καν να υποβάλλουν αίτηση ασύλου.

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 22:24

Τις αυλές τους προσέχουν

Συντάκτης:

Χορτάσαμε από δηλώσεις συμπαράστασης, καταδίκης του Ερντογάν κ.ο.κ ευρωπαίων αξιωματούχων με τα γεγονότα στον Έβρο.

Βρήκαν το μπελά τους... Είχαν την ατυχία να ταξιδέψουν στο Ισραήλ και πήρε φωτιά το διαδίκτυο. Για δυο γκρουπ Κιλκισιωτών ο λόγος, οι οποίοι επιστρέφοντας έγιναν αντικείμενο κοινωνικού μπούλιγκ.

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 00:04

Ποιος να συγκριθεί μαζί μας

Συντάκτης:

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου κι απ' το νου μου να σε σβήσει. Ποιος στο βάθος της ψυχής μου θα τολμήσει να σ' αγγίξει. Μετ' από σένα που, πες μου να πάω που…

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 23:24

Φτιάξτε το δρόμο – σταματήστε τα διόδια

Συντάκτης:

Το νέο τροχαίο δυστύχημα που είχαμε στην ΠΑΘΕ και στο δρόμο-καρμανιόλα Πολυκάστρου-Θεσσαλονίκης το πρωί του περασμένου Σαββάτου με 4 νεκρούς, συγκλόνισε την τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

Σφυγμομέτρησε τις διαθέσεις πολλών γαλάζιων συναγωνιστών του, έκανε τις επαφές του με μεγαλοπαράγοντες στο Κιλκίς και στην Αθήνα και ο Θεόφιλος Τιρεκίδης έλαβε την απόφαση: Κατεβαίνει στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., Μάιο μήνα διεκδικώντας την προεδρία της ΝΟΔΕ.

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 21:33

Τα δείγματα κορονοϊού στο ν. Κιλκίς

Συντάκτης:

Είναι απερίγραπτη η ανευθυνότητα που συναντά κανείς στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα, ακόμη και σε τόσο σοβαρά θέματα, όπως η αγωνία σε παγκόσμιο επίπεδο για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 23:02

Αδύνατον

Συντάκτης:

Κι εδώ που τα λέμε: Υπήρχε καμιά αμφιβολία ότι το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας θα ήταν αδύνατο να ομονοήσει και με την ευρεία πλειοψηφία των 3-5 να εκλέξει Συμπαραστάτη;
Και μια ματιά να έριχνε κανείς στις υποψηφιότητες, η εκλογή φάνταζε αδύνατη.