Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, 3:39:43 μμ
etpa

Σχόλια

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2008 10:01

Το κυκλοφοριακό του Άγγελου

Συντάκτης:
Το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη του Κιλκίς, το κυκλοφοριακό, με το άσχημο οδικό δίκτυο και την έλλειψη χώρων στάθμευσης, ανέφερε ο «ενεργός πολίτης» του δήμου Κιλκίς, Αγγελος Τότσκας.
Μόνο που η αναφορά του Αγγελου, δεν έγινε στο δημοτικό συμβούλιο, όπου τα είπε πολλές φορές, αλλά στο νομαρχιακό συμβούλιο.
Σου λέει ο Αγγελος, δήμαρχος την άλλη φορά μπορεί να είναι ο Μπαλάσκας, οπότε ας του τα πούμε από τώρα, να έχουμε και το copy right.

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2008 12:53

Αξιοπρεπής συμπεριφορά

Συντάκτης:
Αυτή είναι συμπεριφορά αντάξια ενός σύγχρονου επιχειρηματία. Όπως αυτή που επέδειξαν οι επιχειρηματίες της περιοχής Νέας Σάντας κατά την επίσκεψη της γ.γραμματέα του Κ.Κ.Ε. Αλέκας Παπαρήγα στην περιοχή.
Οι κ. Παζάρας, Τζήκας και οι ιδιοκτήτες των εργοστασίων ΦΑΙΔΩΝ Φαίδων Γραμματικόπουλος και TΟRRE Ηλίας Γκλατζούλης καλοδέχτηκαν την κ. Παπαρήγα, την ξενάγησαν στα εργοστάσια και την ενημέρωσαν για τα θέματα και προβλήματα της μεταποίησης στην περιοχή,
Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2008 12:37

Πανηγυρίζουν για 400 μέτρα ασφάλτου!

Συντάκτης:
Πανηγυρίζει ο δήμος του Κιλκίς για την επίστρωση, στην αρχή της 21ης Ιουνίου, 400 μέτρων ασφάλτου!
Μα αν δεν κάνουμε λάθος, η πόλη του Κιλκίς έχει ανάγκη, όχι από 400 αλλά 14.400 μέτρα ασφάλτου. Ολο το εσωτερικό οδικό δίκτυο της πόλης είναι άθλιο και εκεί που οι εργολάβοι του αποχετευτικού ή άλλου δικτύου κάνουν αποκατάσταση, κάνουν τα πράγματα άθλια και αναρωτιέται κανείς, αν υπάρχει ο στοιχειώδης έλεγχος για την ποιότητα των εργασιών που κάνουν.
Τρανό παράδειγμα, αποτελούν ο δυτικός περιφερειακός της πόλης και η είσοδός της από την πλευρά του Μεταλλικού, όπου οι οδηγοί προσπαθούν –μάταια- να αποφύγουν τα μπαλώματα των εργολάβων.
Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2008 12:36

Δεν έπεισε η «Σάκος Α.Ε.»

Συντάκτης:
Παραχώρηση έκτασης 252 στρεμμάτων, πίσω από το γήπεδο της Νέας Καβάλας Πολυκάστρου είχε ζητήσει η εταιρεία «Σάκος Α.Ε.», προκειμένου να κατασκευάσει το εργοστάσιό της.
Τότε δεν προχώρησε η διαδικασία, τα ίχνη της εταιρείας χάθηκαν, αλλά τώρα επανήλθε,  με νέα ονομασία και διοίκηση, και ζητά την ίδια έκταση.
Σάββατο, 26 Ιουλίου 2008 05:39

Γιατί άραγε;

Συντάκτης:
Εκφράζω και εγώ την ίδια απορία.
Ποια σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια κρύβεται πίσω από το αίτημα για δημιουργία του άλσους Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποτιακού Ελληνισμού στους Ευζώνους;
Γιατί έγινε αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι εντυπωσιασμού, με τις τόσες ανακρίβειες;
Γιατί τόση προχειρότητα για ένα τόσο σοβαρό και ιερό ζήτημα;
Γιατί απαξιώθηκαν τα υπόλοιπα Ποντιακά Σωματεία;
Σάββατο, 26 Ιουλίου 2008 05:39

Τζίμης ο αυτόνομος!

Συντάκτης:
Πικρές αλήθειες είπε για την Αυτοδιοίκηση ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Δημήτρης Φωτιάδης (κατά κόσμον… Τζίμης). Μόνο που οι αλήθειες αυτές αφορούν τον δήμαρχό του, Δημήτρη Τερζίδη!
Τι είπε ο πρόεδρος;
Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008 07:40

Η χαρά του Αϊδινίδη

Συντάκτης:
Τον οικονομικό απολογισμό για το έτος 2007 συζητούσαν στο δημοτικό συμβούλιο και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Τερζενίδης απευθύνθηκε στον οικονομικό ελεγκτή.
«Θα σας κάνω μια απλή ερώτηση και θέλω σαφή απάντηση, με δυο νούμερα. Ολο το προηγούμενο διάστημα μας απασχόλησε το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι οι οφειλές που παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή. Πείτε μας την 1-1-2007 πόσες ήταν οι οφειλές και πόσες την 31-12-2007»
Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008 07:39

Με Πολιτιστικούς Συλλόγους το Επιμελητήριο

Συντάκτης:
Με τη διοίκηση πολιτιστικού συλλόγου χωριού συναντήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παύλος Τονικίδης, εκδίδοντας και σχετικό δελτίο τύπου.
Είναι γεγονός πως ο Παύλος είναι πολυκινητικότατος, ιδιαίτερα τώρα που ασχολείται και με την υποψηφιότητά του στο δήμο Κιλκίς, όπως ο ίδιος δηλώνει.
Μήπως όμως είναι λίγο… τραβηγμένο, καλοκαιριάτικα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου να οργανώνει και συναντήσεις με διοικήσεις πολιτιστικών συλλόγων;
Χαρά στο κουράγιο σου, Παύλε.

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008 05:14

Δεν τσουλάει…

Συντάκτης:
Κάθε δημοσκόπηση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας είναι καλύτερη της …επόμενης. Και χειρότερη της προηγηθείσας. Για το ΠΑΣΟΚ εννοείται, αλλά και για τη Ν.Δ. Μόνο που η τελευταία έχει την παρηγοριά πως αόμα προηγείται στα γκάλοπ του ΠΑΣΟΚ
.* * *
Στο πράσινο στρατόπεδο πληθαίνουν πια οι φωνές πως η ηγεσία στραβά αρμενίζει. Και όταν λέμε ηγεσία εννοούμε την κεφαλή, τον Γιώργο Παπανδρέου.
Στην πρόσφατη σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου κριτική άσκησαν στον πρόεδρο και δικά του στελέχη. Η δε δήλωσή του πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δε μπορεί να είναι κριτήριο για εξελίξεις σχολιάστηκε δυσμενέστατα.
Κρατήστε αυτό που σας λέμε. Θα υπάρξουν εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς. Διότι, απλούστατα, δεν πάει άλλο.
Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008 05:13

Ανδρέας κατά Πογέλη

Συντάκτης:
Δεν είναι ο καλύτερος φίλος του Πογέλη ο Ανδρέας Βεργίδης. Το ορθόν είναι να πούμε πως και οι δυο δεν τρέφουν τα ευγενέστερα αισθήματα κατ’ αλλήλων..
Την Κυριακή ο Ανδρέας κατηγόρησε τον Πογέλη ότι προσέλαβε 16 άτομα στην ΕΑΣ σε εποχή που έπρεπε να διώξει κόσμο.
«με πρόγραμμα τους πήρα…» απάντησε ο πρώην πρόεδρος. Με πρόγραμμα αλλά επιδότηση δε υπήρξε, ο Πογέλης έριξε την ευθύνη στον ΟΑΕΔ, αλλά το ρεζουμέ είναι πως η ΑΣ «φεσώθηκε» με πρόσθετα έξοδα.
* * *
Πάλι καλά πάντως που ο Ανδρέας περιορίστηκε σε εργασιακά. Διότι θα μπορούσε να θυμηθεί τη στιχομυθία που είχε με τον πρώην πρόεδρο, ενόσω ο Πογέλης ήταν πρόεδρος, όταν τον ρώτησε αν παραδίδει τα στάρια του στην Ένωση.
Και να επαναλάμβανε εις επήκοον όλων των αντιπροσώπων την απάντηση που έλαβε από τον Πογέλη. Πάλι καλά…