Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 2:48:53 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 13:35

Εκδρομές του Ορειβατικού Κιλκίς

Συντάκτης:
oreivatikosΤην Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 ο Ο.Σ.Κιλκίς «κατέκτησε» μία ακόμη κορυφή, αυτή του «Κώστa Παλαμιώτη» στον Κίσσαβο. Οι συμμετέχοντες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, έφτασαν σε αριθμό τους 18. Ο καταπληκτικός καιρός, ιδιαίτερα καλός για τέτοια εποχή, βοήθησε να απολαύσουμε τη θέα και τις ομορφιές του βουνού και των οικισμών του.
Με νίκη συνέχισαν οι Προπαίδες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, συντρίβοντας με 16-0 τη Νέα Ευκαρπία, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής ημέρας. Πέντε γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη πέτυχε ο Παρδάλης, από τέσσερα οι Γρόσης και Λίκα, δύο ο Τσολακίδης και ένα ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Οι παίκτες που συμμετείχαν ήταν οι εξής: Βαφειάδης, Γαβριηλίδης, Γρόσης, Δεδεδάκης, Κουτουκιάς, Κουτσουρίδης, Κωφίδης, Λίκα, Ντζαμπισβίλι, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Α., Παρδάλης, Σαλάη, Σαρίδης, Σμιάρης, Σουργκούνης, Τσολακίδης, Φυτανίδης και Χαραλαμπίδης.
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 13:17

Η νέα διοίκηση της Κοινωνίας Πολιτών

Συντάκτης:
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ της Κοινωνίας Πολιτών Ν. Κιλκίς, το οποίο προέκυψε μετά την γενική συνέλευση του περασμένου μήνα. Στην θέση του Προέδρου επανεξελέγη ο μέχρι πρότινος Αγαθόπουλος Δημήτριος, ως αντιπρόεδρος η Ναβροζίδου Έφη, ως γραμματέας ο Τουτουντζίδης Χριστόφορος, ως ταμίας η Ριζάκη Άννα και ως μέλος ο Παπακώστας Κώστας. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Σπίγκος Χρήστος και Αβραμίδης Ηλίας.
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 13:15

Εκδήλωση Ε.Ε.Σ. Κιλκίς με Βούλα Πατουλίδου

Συντάκτης:
Το Τοπικό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ανακοινώνει ότι:
Για μια ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του πολύπλευρου ανθρωπιστικού του έρτου,  πραγματοποιεί τον ετήσιο Έρανο στην πόλη του Κιλκίς, την Τρίτη 10.12.2010, από εθελοντές, μαθητές και συνεργάτες του τοπικού τμήματος.
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 13:15

Αυτοκτονία 44χρονου

Συντάκτης:
Από  αστυνομικούς του Α.Τ. Δροσάτου  βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή της Μεγάλης Στέρνας του Δήμου Χέρσου, ένας 44χρονος απαγχονισμένος  σε δέντρο από βρόγχο σχοινιού, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Από την διενεργηθείσα αυτοψία του χώρου η Αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010 15:10

«Πράσινη ανάπτυξη» από «Ακρίτες» Επταλόφου

Συντάκτης:
fotovoltaikaΣτις 23 Ιανουαρίου 2010, στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης  Βασιλόπιτας ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» κ. Νίκος Αμοιρίδης ανακοίνωσε ότι «για το 2010 ο μεγάλος στόχος του συλλόγου είναι η αυτόνομη φωταγώγηση μέσω φωτοβολταϊκών στοιχείων του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Παλαιάς Επταλόφου (Τάουτλη) και του περιβάλλοντος χώρου»...
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 13:17

Αγαπάμε τον τόπο μας και το αποδεικνύουμε

Συντάκτης:
eidisis-proiniΞέρουμε πως είναι καλύτερα να σε παινεύουν οι άλλοι παρά να ευλογάς τα γένια σου… Αλλά υπάρχουν και θέματα όπου οι άλλοι δεν γνωρίζουν όσα ξέρει ο νοικοκύρης. Και καλό είναι να τα μαθαίνουν διότι αν δεν παινέσεις το σπίτι του νοικοκύρη, καιροφυλακτεί ο απατεώνας να παρασταίνει τον νοικοκύρη. 
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 13:14

Σύλληψη δυο χασισέμπορων με 73 κιλά χασίς

Συντάκτης:
xasisΝέα, τεράστια επιτυχία στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών που διεξάγει σημείωσε η Αστυνομία του Κιλκίς με την Ομάδα Δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας. Τελικός απολογισμός 73 κιλά χασίς και δυο συλληφθέντες, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας (ο πρώτος) από τη Γουμένισσα.
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 13:13

Σύλληψη Βούλγαρου για φόνο ομοεθνή του

Συντάκτης:
astinomikos_dieuthintisΣτην εξιχνίαση των συνθηκών της  δολοφονίας ενός Βούλγαρου που το πτώμα του βρέθηκε πριν δυο μήνες περίπου σε περιοχή του Χωρυγίου, οδηγείται η αστυνομία Κιλκίς.
Σύμφωνα με ανακοίνωση τη Αστυνοκιής Διευθυνσης Κιλκίς:
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 13:07

Προγράμματα ΟΑΕΔ για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Συντάκτης:
oaedΞεκινά τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων σε δύο νέα προγράμματα απασχόλησης για την ένταξη στην αγορά εργασίας συνολικά 3.100 ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΕΚΟ) και αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες δυσκολίες ανεύρεσης εργασίας. Η συνολική δαπάνη για την εφαρμογή των δύο προγραμμάτων ανέρχεται στα 52.900.000 ευρώ.