Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 4:45:33 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010 20:43

ΠΛΑΓΙΑ-Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙ 1-0

Συντάκτης:
plagiaΜόνο στο α’ ημίχρονο παρουσίασε ενδιαφέρον η συνάντηση του γηπέδου Πλαγιάς. Με αγωνιστική διάθεση η ομάδα του Κώστα Χορμάβα άφησε καλές εντυπώσεις και μπόρεσε να αιφνιδιάσει τον φιλόδοξο αντίπαλο, στο 9’, όταν με ψηλοκρεμαστό πλασέ ο Έντι Σκέντα άνοιξε το σκορ.
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010 20:08

Κινητή Ιατρική Μονάδα στον Καμπάνη

Συντάκτης:
theodoridisΠλήθος κάτοικων του Δήμου Γαλλικού εξυπηρετήθηκαν και φέτος κατά την διάρκεια της επίσκεψης, από την Κινητή Ιατρική Μονάδα της 4ης Δ.Υ.ΠΕ. Μακεδονίας.
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2010 19:49

Εγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Κιλκίς

Συντάκτης:
agathopoulos2Μέσα σε κλίμα έντονης ανθρώπινης συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Κιλκίς «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΗΛΙΑΚΟΣ». Το γεγονός ότι τη τελετή τίμησαν με τη παρουσία τους μέλη της οικογένειας του αείμνηστου γιατρού που λάμπρυνε με τη παρουσία και τις δραστηριότητες του τον τόπο μας, έδωσε μια ξεχωριστή αίγλη στην όλη εκδήλωση. Παράλληλα, ήταν εμφανές ότι κι αυτό καθαυτό το αντικείμενο της κοινής πρωτοβουλίας που ανέλαβαν ο Δήμος, ο Ιατρικός κι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, αποτέλεσε ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης για τους παρευρεθέντες στη τελετή δημότες.
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2010 19:42

Ι. Αδαμόπουλος : Για ένα Τοπικό Αναπτυξιακό Σχέδιο

Συντάκτης:
adamopoulosΟ διευρυμένος «Καλλικρατικός» Δήμος του Δυτικού Κιλκίς μας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε ευρύτερες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που ξεπερνούν κατά πολύ τον «στενό» χώρο του Δήμου Πολυκάστρου.Βέβαια  αφετηρία αρκετών αναπτυξιακών προσπαθειών μπορεί να είναι η ευρύτερη περιοχή της πόλης μας.
Η Ένωση Ποντίων Ν.Κιλκίς «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» είχαν πληθώρα εμφανίσεων και συνεργασιών αφότου γύρισε η αποστολή τους από τον Πόντο. Με χρονολογική σειρά πρώτη εκδήλωση και συνεργασία με το «Ραγιάν» και θέμα την Ποντιακή Γαστρονομία Κυριακή στις 22 Αυγούστου στην Βάθη .
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 22:27

Άτυχος ο Κώστας Χαμουρούδης

Συντάκτης:
xamouroudisΑκόμη μία επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του ο διεθνής βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, ο οποίος στους αγώνες που διοργάνωσε ο σύλλογος βετεράνων αθλητών στίβου του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με την επωνυμία "1α Ζαχαριάδεια" - στη μνήμη του μεγάλου "Δάσκαλου" του στίβου Νίκου Ζαχαριάδη- κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στη σφαιροβολία με επίδοση 10,81 μ και την 8η θέση στο άλμα σε μήκος με 5,37 μ , κάνοντας ένα ακόμη αγωνιστικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας που έκανε για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου βετεράνων αθλητών που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Νιρεγκιάζα της Ουγγαρίας, όπου και αγωνίστηκε στο δέκαθλο , στο μήκος και στον ακοντισμό με  τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στίβου βετεράνων.
terzidisΜε μια λαμπρή όπως πάντα τελετή πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης 2010 της πόλης του Κιλκίς. Παρά την απρόσμενη για την εποχή φθινοπωρινή ψύχρα, χιλιάδες επισκέπτες περιδιάβηκαν τους χώρους της Εμποροπανήγυρης και συμμετείχαν στην εκδήλωση των εγκαινίων, στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ των προσκεκλημένων, ο βουλευτής Θ. Παραστατίδης, ο νομάρχης Β. Μπαλάσκας, οι δήμαρχοι Νεοφ. Παπαδόπουλος, Γ. Θεοδωρίδης και Χρ. Ανθρακίδης, ο πρόεδρος του Ν. Συμβουλίου Κ. Γιαννόπουλος κι ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κιλκίς Δ. Φωτιάδης.
epimelitirioΟ Ευπατρίδης ευεργέτης της Αξιούπολης, ο στρατηγός Δημήτρης Οικονόμου συγκίνησε και πάλι στην ομιλία του κατά την ετήσια εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αξιούπολης  που φέρει το όνομά του καθώς είναι εκείνος που με τις οικονομίες μιας ζωής χρηματοδότησε την κατασκευή του.
ashenoforoΦριχτό τροχαίο δυστύχημα έβαψε στα μαύρα το ανατολικό Κιλκίς καθώς τρία νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους. Από τη σύγκρουση δύο επιβατικών αυτοκινήτων το απόγευμα (17.25 ) της Τρίτης 31 Αυγούστου σκοτώθηκαν τα δυο αδέλφια(19 και 14 ετών)  από το Ελληνικό και μια κοπέλα 16 ετών, καταγόμενη από τα Θεοδόσια,  που ήταν μνηστευμένη με τον οδηγό-θύμα του οχήματος.
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 18:20

Στην Πικρολίμνη ο Δ. Τερζίδης

Συντάκτης:

terzidisΕπίσκεψη στο Δήμο Πικρολίμνης πραγματοποίησε την Παρασκευή 27 Αυγούστου ο δήμαρχος Κιλκίς Δημ. Τερζίδης, παρουσία του αντιδημάρχου Νεολαίας και Οικισμών Κυριάκου Αναστασιάδη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον δήμαρχο Πικρολίμνης Δημ. Σισμανίδη αναφέρθηκαν τα προβλήματα του δήμου, με  ιδιαίτερη αναφορά στα θέματα του αποχετευτικού δικτύου και της ύδρευσης. Ποιοτικό πρόβλημα νερού, με τα σχετικά μεγέθη όμως κάτω των ορίων,  παρουσιάζουν οι οικισμοί Παλιού και Νέου Αγιονερίου, Άνω Αποστόλων και του Νέου Γυναικοκάστρου.