Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, 6:57:22 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης άνοιξε τις πόρτες του στους καλεσμένους του μετά από διάστημα δυόμισυ χρόνων, καθώς ο κορωνοϊός μέχρι τώρα δεν το επέτρεπε, τελώντας την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου Αγιασμό σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης.

«Εκατό χρόνια πέρασαν από τότε που ο Ελληνισμός βίωσε μια από τις πιο οδυνηρές ιστορικές του εμπειρίες, η οποία σημάδεψε ανεξίτηλα την πορεία του Νεότερου Ελληνισμού και σφράγισε οριστικά και αμετάκλητα τη μαρτυρική μοίρα του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας.

Η στοχευμένη έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ημεδαπού, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-9-2022)

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας 36χρονος ελληνικής καταγωγής καθώς διαπιστώθηκε να οδηγεί όχημα και να έχει επιβιβάσει 19 αλλοδαπούς από τη Συρία, εκ των οποίων δύο ανήλικοι, 10 και 16 ετών, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς συνοριακή περιοχή του Κιλκίς.

"Ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες που αναζητούν εργασία απευθύνει η ALUMIL, κορυφαία εταιρία στον κλάδο των συστημάτων αλουμινίου, στην Ημέρα Καριέρας που διοργανώνει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κιλκίς.

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 10:11

Ένα γλυκό δωράκι για τα Πρωτάκια της TRATA

Συντάκτης:

H μεγάλη οικογένεια της Κονσερβοποιίας Βορείου Αιγαίου, με την υπέροχη και παγκόσμια TRATA της, είχε πάντα στον πυρήνα της την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά, ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει την οικογένεια Τζίκα, στην επιχειρηματική της διαδρομή εδώ και 150 χρόνια, διαδρομή που οδήγησε το 1988 στη μεγάλη βιομηχανία ΚΟΝΒΑ στη ΒΙΠΕ Κιλκίς. Μια κοινωνική προσφορά που αποκρυσταλώθηκε στη μεγάλη στήριξη της εταιρείας προς τη unicef.

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 09:11

Ημέρα Καριέρας από την Alumil στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Ημέρα Καριέρας οργανώνει η μεγάλη βιομηχανία του Κιλκίς, η Alumil, με το σύνθημα: «Ξεκλείδωσε νέες ευκαιρίες».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-9-2022)

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 21:32

Θα πέσει πολύ «ξύλο» τον Χειμώνα

Συντάκτης:

Τρελή πτήση τιμών στα καυσόξυλα. Ξεπέρασαν ήδη τα 200 ευρώ τον τόνο και αλίμονο στους φτωχούς. Ελλιπής κάλυψη και των αναγκών των κατοίκων της υπαίθρου.