Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 9:21:12 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Συνελήφθη στις 6 Ιουλίου 2024, το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Συνελήφθη στις 7 Ιουλίου 2024 το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας, διέρρηξε 2 καταστήματα στο Κιλκίς, απ’ όπου αφαίρεσε 2 κινητά τηλέφωνα, διάφορα προϊόντα και αντικείμενα, συνολικής αξίας 260 ευρώ.

Συνελήφθη χθες (7 Ιουλίου 2024) το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας, διέρρηξε 2 καταστήματα στο Κιλκίς, απ’ όπου αφαίρεσε 2 κινητά τηλέφωνα, διάφορα προϊόντα και αντικείμενα, συνολικής αξίας 260 ευρώ.

Κατασχέθηκαν 15 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 14:28

Διακοπές ρεύματος την Τρίτη (09-07) σε περιοχές της Παιονίας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Τρίτη (09-7) από ώρα 08:30 έως 14:30 σε περιοχές της Παιονίας και συγκεκριμένα:

Μετά την εποικοδομητική συνάντηση που είχε ο Σύλλογος μας με τον Δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την άμεση υλοποίηση του αιτήματος μας για διάνοιξη δρόμου προς το μνημείο του Λοχαγού Μακρυκώστα Χαράλαμπου και καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου. Ο Χαρ/μπος Μακρυκώστας, καταγόμενος από Ανιάδα Ευρυτανίας (1867-1913), σκοτώθηκε στη μάχη του Κιλκίς το 1913.

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 21:44

Η εταιρεία EURIMAC AE ζητά εργάτες (5-7-2024) / Μικρές αγγελίες / eidisis.gr

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η εταιρεία EURIMAC AE, με έδρα στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς ζητά:

Είναι από τα έργα που ελάχιστοι πίστευαν πως μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ένα έργο οραματικό, που έρχεται να προσθέσει σημαντική αξία και προοπτική για το Κιλκίς, αλλά και δεν ήταν καθόλου απλή και εύκολη η ολοκλήρωση των διαδικασιών και η εξασφάλιση της χρηματοδότησής του.

Προχωρά νέα επένδυση για φωτοβολταϊκά στο Κιλκίς, μετά την έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για φωτοβολταϊκό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνολικής ισχύος 134,719 MW και συνοδά έργα (υπόγειο δίκτυο διασύνδεσης με τον Υποσταθμό Ανύψωσης Τάσης στη θέση Ποντοηράκλεια της εταιρείας Greentop Ειρηνικό ΑΕ), στις θέσεις «ΕΥΖΩΝΕΙΚΑ 1 και 2», «ΠΛΑΤΑΝΕΙΚΑ 1 και 4», «ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑ 1 και 2», της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δ. Παιονίας, ΠΕ Κιλκίς, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς πραγματοποίησε την πρώτη του συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Κιλκίς, κ. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Δημόκριτο.