Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, 3:20:54 πμ

Διάφορα Αθλήματα

Μετά την επίσημη παραμονή των Γιάννη Πιπερτζή, Λάμπρου και Σταύρου Τσιλιγκαρίδη αλλά και την ανανέωση της κοινής τους πορείας με τον κόουτς Νίκο Θεοδωράκο, ήρθε η ώρα για ακόμα μια επέκταση στη συνεργασία της ΚΟΥΠΑΣ Κιλκίς με έναν αθλητή που ήταν παρών στην πορεία πρωταθλητισμού της περασμένης σεζόν. 

Στις 18 Ιουλίου 2022 δόθηκε ο βαθμός του 7ου Dan στον Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία World Tae Kwon do Changmookwan.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ο Νίκος Παπαδόπουλος αποτελεί τον νέο προπονητή της Εθνικής Ελπίδων.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Σίμου στον πάγκο της Εθνικής U21.

Μπήκαμε πια στον Αύγουστο. Τα παιδιά του Κιλκίς και της ευρύτερης περιοχής επιλέγουν τις εγκαταστάσεις και το προπονητικό επιτελείο του Αλέξανδρου Κιλκίς, για να ασχοληθούν με το υπέροχο άθλημα της Κολύμβησης!

Όσα παιδιά έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή νερό, ξεκινούν από την μικρή πισίνα, και έπειτα από σωστή και δομημένη προπόνηση, και αφού αισθανθούν και τα ίδια έτοιμα, εισέρχονται στην μεγάλη πισίνα για πιο εξειδικευμένες ασκήσεις!

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά με μια απλή σας επίσκεψη στην Γραμματεία του Συλλόγου!

 

Ανανέωση συνεργασίας με προπονητές!

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με πέντε προπονητές των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου. Πιο αναλυτικά:

«Δέκα ολόκληρα χρόνια αισίως μαζί μας ο Χρήστος Γιοβάς! Υπεύθυνος προπονητής από την πρώτη στιγμή λειτουργείας του κολυμβητηρίου μας, όπως επίσης και προπονητής των μικρότερων ηλικιακών τμημάτων ποδοσφαίρου!

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, άριστος επαγγελματίας που θα συνεχίσει να προσφέρει γνώση στα παιδιά μας!

 

Η ομάδα των ανδρών των ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ κατάφερε για μια ακόμα χρονιά να είναι ανταγωνιστική σε ένα δυνατό πρωτάθλημα της Β ΕΘΝΙΚΗΣ με 14 ομάδες  χωρισμένες σε τρεις ομίλους και διεξαγωγή σε δύο φάσεις. Με πολλά ταξίδια όπως  ΑΡΤΑ, ΔΡΑΜΑ, ΒΟΛΟ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΣΕΡΡΕΣ,  ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 15:44

Κατασκήνωση από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς

Συντάκτης:

Οι μαθητές και φίλοι του αλόγου, του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, συγκεντρώθηκαν στο Ράντσο Κιλκίς την Πέμπτη 21 Ιουλίου, για να κατασκηνώσουν για ένα τριήμερο.

Την απόκτηση του Γιώργου Αμανατίδη ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Με αυτή την κίνηση το συγκρότημα του Μιχάλη Αναστασιάδη προσθέτει ποιότητα και ακόμα περισσότερη δύναμη.

Ο πάτερ φαμίλιας της Αθλητικής Ένωσης Πολυκάστρου (ΑΕΠ), ο άνθρωπος που για 65 χρόνια νοιάζονταν για όλους εμάς, ο Λάμπρος Μπίλλης, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Tα Κολυμβητικά Τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς συνεχίζουν τις προπονήσεις τους καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου!

Συνεχώς καινούρια μέλη έρχονται και προστίθενται στις υποδομές, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από τους συνολικά επτά εκπαιδευτές που αποτελούν το προπονητικό επιτελείο.

Ένα κατακόκκινο στρώμα, πραγματική πρόκληση για τους αθλητές του άλματος εις ύψος, βρίσκεται στο κέντρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κιλκίς.