Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 12:27:53 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 22:40

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας

Συντάκτης:

Συνεδριάζει την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, στις 18.οο, το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας με τα παρακάτω  θέματα στην ημερήσια διάταξη:
Έγκριση ψηφίσματος για το θέμα της ονομασίας του κράτους FYROM.

Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης λαμβάνοντας υπόψη τις επικείμενες εξελίξεις που αφορούν το θέμα της ονομασίας του κράτους της ΦΥΡΟΜ, ενόψει και της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ τον προσεχή Ιούλιο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Με υποστηρικτικές ενέργειες και του Δήμου Κιλκίς διευθετείται η κτηριακή στέγη του τμήματος σχεδιασμού και τεχνολογίας ένδυσης (ΤΕΙ) Κιλκίς και του 2ου ΕΠΑΛ  Κιλκίς, δύο ζητημάτων που ταλάνισαν επί μακρόν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Με κέφι, δημιουργικότητα και γιορταστική διάθεση η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) συμμετείχε με όλες τις δομές της στις εκδηλώσεις του 7ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς.
Την Πέμπτη 21/12/17 και το Σάββατο 23/12/17 το προσωπικό της ΚΔΕΚ που απασχολείται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) υποδέχτηκε τους μικρούς επισκέπτες στα σπιτάκια “Παραμυθιού” και “Face Painting” και δημιούργησαν μαζί όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες, ενώ τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ παρουσίασαν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα “Ζουμπάροντας Χριστουγεννιάτικα”!

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 21:27

Κάλαντα στον Δήμαρχο Παιονίας

Συντάκτης:

Την 22η και 29η Δεκεμβρίου, όπως επιβάλλει το έθιμο, για παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης δέχθηκε στο δημοτικό κατάστημα αντιπροσώπους από την 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία καθώς και από την χορωδία του Συλλόγου «Άξιον Εστί» Αξιούπολης, οι οποίοι με την συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και έδωσαν τις ευχές τους,  παρουσία αιρετών και εργαζομένων.
Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Παιονίας ευχήθηκε το 2018 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε!

Από το Δήμο Παιονίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση - πρόσκληση:
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν ως δικαιούχοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας για την περίοδο 2018-2019, μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία της εκάστοτε Δημοτικής Ενότητας από τις 10/01/2018 έως 10/02/2018 τις όπου θα υποβάλουν αίτηση συμμετοχής προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά αυτοπροσώπως :

Χωρίς να δώσει δημοσιότητα παρά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν  μετά την έγκριση της τιμολογιακής της πολιτικής από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, η διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κιλκίς (ΔΕΥΑ Κιλκίς) προέβη στην ανάκληση της απόφασης (αρ. 17-276/26.10.2017)  και μάλιστα από τις 19 Δεκεμβρίου!

Μετά την άγονη προ εβδομάδων δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου στο Λόφο Αγίου Γεωργίου, ο Δήμος Κιλκίς προχώρησε σε επαναδημοπράτησή του ακριβώς με τους ίδιους όρους που περιέχονταν και στην αρχική δημοπράτηση. Κι αυτό είναι κάτι εκ του νόμου επιβαλλόμενο.

Ο σύλλογος εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ)  ευχαριστεί   τα μέλη του, τους αιρετούς εκπροσώπους της ΠΕ Κιλκίς και τις εταιρείες ΄΄EURIMAC AE΄΄  και ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ΄΄  για την γενναία  συνεισφορά τους στην συγκέντρωση τροφίμων  για το συσσίτιο που διοργανώνεται και λειτουργεί σε καθημερινή βάση   από την ενορία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς.

Από την Αντιδημαρχία Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ανακοινώνεται  προς τους δημότες ότι αναστέλλεται προσωρινά από τις 12 έως τις 22 Ιανουαρίου η λειτουργία   των Δημοτολογίων του Δήμου. Αναστέλλεται επίσης και η λειτουργία των Ληξιαρχείων από τις 16 έως τις 22 Ιανουαρίου προκειμένου να τεθεί σε ισχύ το  νέο πληροφοριακό σύστημα του μητρώου πολιτών. Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών: