Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, 1:07:57 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 21:01

Νοικοκύρεμα ή απραξία;

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η κατά πλειοψηφία έγκριση του ισολογισμού- απολογισμού έτους 2015 του Δήμου Κιλκίς έδωσε την αφορμή να διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους η διοίκηση με την αντιπολίτευση.
Ο Δήμαρχος Δ. Σισμανίδης απέδωσε στο πνεύμα νοικοκυροσύνης που διέπει την υπ’ αυτόν διοίκηση το απόθεμα άνω των 10 εκατ. ευρώ που διαθέτει στο 2016 ο δήμος και καταγράφεται στον ισολογισμό του 2015. Δεν είναι κακό , όπως λένε κάποιοι. Ούτε δημιουργήθηκε ξαφνικά. Το πιο εύκολο είναι να δημιουργείς ελλείμματα. Επιδεικνύουμε σεβασμό στο δημόσιο χρήμα κι έτσι θα συνεχίσουμε. Αν όλοι στην Ελλάδα είχαν τα οικονομικά αποτελέσματα του δήμου Κιλκίς, δεν θα υπήρχε κρίση!  τόνισε.

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 20:50

Επέτειος «διασπάσεως Μακεδονικού Μετώπου το Σεπτέμβριο του 1918»

Συντάκτης: Eidisis.gr

Με όλες τις δέουσες τιμές και την αρμόζουσα για την ιδιαίτερη ιστορική βαρύτητα με την οποία είναι φορτισμένη η επέτειος αυτή, τελέσθηκε την Κυριακή που μας πέρασε (03/10/2016) εκδήλωση για τα 98 έτη από την διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου.

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 20:39

O Γκουντενούδης απαντά στις αιχμές Σιωνίδη

Συντάκτης: Eidisis.gr

Κύριε διευθυντά,
Με έκπληξη ανέγνωσα στο φύλλο της εφημερίδος σας («ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς» - Σάββατο 1 Οκτωβρίου) άρθρο με τις δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτευτικής παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας κ. Σιωνίδη, εν είδει προεκλογικής ομιλίας για ενημέρωση των αναγνωστών σας.

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 20:05

Έκτακτη χρηματοδότηση Δήμου Παιονίας από το Υπ. Εσωτερικών

Συντάκτης: Eidisis.gr

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης, εισηγήθηκε την έγκριση της αποδοχής της έκτακτης χρηματοδότησης των 100.000 ευρώ που ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών για την ενίσχυση του Δήμου.

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 19:59

Δήμος Κιλκίς: Φρενάρει έργα η κυβέρνηση

Συντάκτης: Eidisis.gr

Σοβαρά προβλήματα  στον προγραμματισμό των έργων του Δήμου Κιλκίς και στην ίδια τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και εν γένει των υπηρεσιών του Δημοσίου επιφέρει ο νέος Νόμος 4412/16 που αφορά τις δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών.

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 20:01

Αιχμές Σιωνίδη κατά Γκουντενούδη

Συντάκτης: Eidisis.gr

Κύριε Δήμαρχε,
Σε ολόκληρη την αυτοδιοικητική μου πορεία  ανεξάρτητα από το αν ήμουν μέλος της διοίκησης ή της αντιπολίτευσης, προσπάθησα να προστατεύσω και να προάγω τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς. Θεωρούσα και θεωρώ το Δημοτικό Συμβούλιο σαν το κυρίαρχο χώρο παραγωγής πολιτικής και μοναδικό ανάχωμα δημοκρατίας ,ελέγχου και προστασίας των δημοτών μας.

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 19:59

Επαφές Χρ. Γκουντενούδη

Συντάκτης: Eidisis.gr

O Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης συμμετείχε στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, η οποία είχε ως θέμα την απόπειρα της κυβέρνησης, μέσω μιας απαράδεκτης μεθόδευσης, να θεσμοθετήσει εντεταλμένους «τοποτηρητές» στους δήμους.

Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 20:54

Από Δευτέρα οι αιτήσεις για οχτάμηνη απασχόληση στο δήμο Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Την Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 6.339 θέσεις, 8μηνης απασχόλησης, που δημιουργούνται στο πλαίσιο της νέας γενιάς προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, σε 34 Δήμους-θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας, μεταξύ των οποίων και του Κιλκίς.

Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 20:52

Δήμος Κιλκίς: Οκτώβριος – Μήνας ιστορικής ανάπλασης

Συντάκτης: Eidisis.gr

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα τον Οκτώβριο του 2016 στην πόλη του Κιλκίς και στην Τοπική Κοινότητα Ισώματος με τη συνεργασία και σύμπραξη τοπικών πολιτιστικών σχημάτων.

Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 09:59

Κιλκίς: Αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης από αμίαντο

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο Δήμαρχος Κιλκίς και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κιλκίς (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) Δημήτρης Σισμανίδης, παρουσία και του Γενικού Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Ηλία Αβραμίδη, υπέγραψε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου σύμβαση με τον ανάδοχο Αθανάσιο Μεταλλινό για την ανάληψη κατασκευής του έργου ''Αντικαταστάσεις εσωτερικών δικτύων ύδρευσης από αμίαντο στην πόλη του Κιλκίς''.