Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, 12:34:33 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 22:39

Ανδρέας Βεργίδης : “Μην μετατοπίζετε ευθύνες”

Συντάκτης:

“Σχετικά με την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του Σύριζα, που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο, έχουμε να παρατηρήσουμε τα έξης:
Είναι θετικό το γεγονός ότι η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει τον παραγκωνισμό της. Η διαδικασία του ¨κατεπείγοντος¨ συχνά διαστρεβλώνεται, προκαλώντας καταστάσεις εκτός ελέγχου νομιμότητας και δημιουργώντας ¨γκρίζες¨ ζώνες.

Διαβάζοντας σήμερα την ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν. Κιλκίς που δικαίως παίρνει θέση υπέρ του Αντιπεριφερειάρχη και των δύο Δημάρχων του Ν.Κιλκίς που αδίκως και δολίως οφείλω να ομολογήσω κατηγορούνται σε ανάλογη, αλλά ανεκδιήγητη πρόσφατη ανακοίνωση-παραλήρημα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς για το θέμα του hot spot στο Χωρύγι που κυοφορείται,

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 20:50

Επιστολή Γκουντενούδη για την καρμανιόλα της ΠΑΘΕ

Συντάκτης:

Την άμεση λήψη μέτρων για το δρόμο – καρμανιόλα της ΠΑΘΕ ζητά ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, μετά το πρόσφατο τροχαίο δυστύχημα,

Την ανακήρυξη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου ως επίτιμου δημότη του Δήμου Παιονίας θα αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας στη συνεδρίασή του, την ερχόμενη Πέμπτη, στις 7μ.μ.

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 20:41

Η κυβέρνηση εμποδίζει το έργο της Τ.Α.

Συντάκτης:

Με ευθεία επίθεση του Δημάρχου Δ. Σισμανίδη κατά της κυβέρνησης ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς το βράδυ της Δευτέρας.
Αφορμή ο νέος νόμος για τις προμήθειες και τα έργα που έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή κάθε δραστηριότητας της Τ.Α. Στο Κιλκίς είχαμε έτοιμες τέσσερις μελέτες εκ των οποίων δυο εγκεκριμένες (κλειστό γυμναστήριο…) και με το νέο νόμο περιμένουμε πότε θα εκδοθεί η εφαρμοστική εγκύκλιος.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 21:06

Η πρόχειρη χωματερή “ζει και βασιλεύει” στο Χέρσο

Συντάκτης:

Η εικόνα είναι αποκαρδιωτική και το έγκλημα κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθησιν. Ο παράνομος σκουπιδότοπος στις παρυφές του Χέρσου, λίγα μέτρα από τα τελευταία σπίτια και δίπλα στη σιδηροδρομική γραμμή “ζει και βασιλεύει” τροφοδοτούμενος καθημερινά από τα σκουπίδια που μεταφέρονται και αποτίθενται “νομοταγείς” πολίτες σαν να πρόκειται για κανονικό ΧΥΤΑ.

Εντείνεται η κοινωνική πολιτική του Δήμου Κιλκίς  με την εφαρμογή ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κανονισμών, πέραν της υποχρεωτικής συμμετοχής του σε αυτούς, που  λειτουργούν υποστηρικτικά προς τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας αξιοποιούν το προσωπικό και την πολύτιμη εμπειρία που έχει αποκτηθεί από την υλοποίηση των προγραμμάτων Τ.Ε.Β.Α. και κάρτας σίτισης και  υλοποιούν πρόγραμμα διανομής φρούτων σε προαιρετική εφαρμογή  ευρωπαϊκού κανονισμού.

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 19:50

Υπέβαλε πρόταση ο Δήμος Κιλκίς για τα αδέσποτα

Συντάκτης:

Ένα σχόλιό  μας στάθηκε αφορμή να πληροφορηθούμε ότι ο Δήμνος Κιλκίς ενεργοποιήθηκε έγκαιρα και υπέβαλε πρόταση ένταξης σε πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών για χρηματοδότηση δαπανών του για αδέσποτα ζώα (σκυλιά).

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 08:05

Πρόσληψη 3 ατόμων στο Δήμο Κιλκίς

Συντάκτης:

Το Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Παιδικών-Βρεφονηπιακών Δήμου Κιλκίς ανακοινώνει ότι θα προσλάβει 3 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/07/2017, ως ακολούθως:

  • 2 ΔΕ Μάγειρες/Μαγείρισσες
  • 1 ΥΕ Φύλακας
Τηλέφωνο: 23413 52225.

Αντιπροσωπεία από τον αδελφοποιημένο με το Δήμο Κιλκίς Δήμο Ασένοφγκραντ Βουλγαρίας επισκέφθηκε χθες το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη και είχαν μια χρήσιμη συζήτηση για τις προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας των δύο Ο.Τ.Α.