Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:17:32 πμ

Αυτοδιοίκηση

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 19:46

Σοφία Ιορδανίδου: Δήλωση – Λόγια Καρδιάς…

Συντάκτης:

Αγαπητοί  μου συμπολίτες,

της ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΕΥΡΩΠΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ!

Οδεύοντας προς τις Αυτοδιοικητικές εκλογές  της 8ης Οκτωβρίου του 2023 θέλω να προβώ και εγώ προσωπικά στην ακόλουθη Δήλωση :   

Είναι γνωστό πόσο πολύ αγαπώ αυτόν τον τόπο, την γενέτειρά μου τον Εύρωπο και τον Δήμο όπου ανήκει αυτή, τον Δήμο  Παιονίας!

Ο Νικόλαος Καλαϊτζής (Κατανάς) στέκεται υποστηρικτικά στο πλευρό του Δημήτρη Κυριακίδη γιατί πιστεύει στο όραμα, στις αρχές και αξίες του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημοτικό Συνδυασμό του Δημάρχου Κιλκίς, όντας πεπεισμένος ότι ο Δήμος Κιλκίς μπορεί να προχωρήσει Μπροστά με μια αξιόπιστη και υπεύθυνη αυτοδιοικητική πρόταση για τον τόπο και τους συμπολίτες μας.

Ονομάζομαι Μαρία Παπαδοπούλου και κατάγομαι από το Χωρύγι Κιλκίς, όπου και ζω τα τελευταία 12 χρόνια.

Είμαι μέλος του συλλόγου γυναικών Κιλκίς.

Η ανάγκη συμπαράστασης και φροντίδας ηλικιωμένου με βαριά κινητικά προβλήματα (της μητέρας μου) δεν μου επέτρεψε την τελευταία 5 ετία να εργαστώ. Η απάνθρωπη στάση του κράτους σε θέματα υγείας ως δικαίωμα για όλους είναι η αιτία μαζί φυσικά με όλες τις άλλες αντιλαϊκές εξελίξεις που για ακόμη μια φορά συμμετέχω στα ψηφοδέλτια αγωνιστικά της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο Θεόδωρος Κωστόπουλος εκτίθεται για πρώτη φορά στα κοινά, ορμώμενος από την επιθυμία της συμμετοχής στη συνδιαμόρφωση και άσκηση τοπικών πολιτικών που θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για να Πάει Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Έχετε σκεφτεί την ιδανική πόλη/χωριό για εσάς και τα παιδιά σας;

Θεωρώ πως δεν έχει καμία σχέση με το Κιλκίς του σήμερα…

Πρώτη φορά ένας άνθρωπος με έκανε να εμπιστευτώ τις ιδέες και τα οράματά του και αυτός είναι ο Θεόδωρος Βαφειάδης.

Ο Θωμάς Καρυπίδης υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας με την "Παιονία της Προόδου" του Κώστα Σιωνίδη

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 20:01

Με το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και ο Τάσος Λουνής

Συντάκτης:

Ο Τάσος Λουνής έρχεται στην Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ έμπλεος δυναμισμού και θετικής ενέργειας για να εργαστεί για το Κιλκίς της ανάπτυξης και της ευημερίας και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Η Ελένη Πατλάκη δηλώνει ηχηρά παρούσα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ του Δημάρχου Κιλκίς  Δημήτρη Κυριακίδη.

Η καθημερινή της επαφή με τους πολίτες του Δήμου Κιλκίς και τα προβλήματά τους σε συνδυασμό με την ενσυναίσθηση, την υπευθυνότητα, την εντιμότητα και την οργάνωση που τη χαρακτηρίζουν, αποτέλεσαν το έναυσμα να αποδεχθεί το προσωπικό κάλεσμα του Δημάρχου Κιλκίς.

Ακόμη τρεις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόδωρος Βαφειάδης επικεφαλής του «Νέου Κιλκίς».

Σύμφωνα με ανάρτηση στη σελίδα του συνδυασμού, πρόκειται για την Χρύσα Κεσίδου του Αναστασίου δασκάλα, την Γεωργία Αποστολίδου οδηγό μηχανημάτων έργου και την Άννα Δημάκη επιχειρηματία.

Δυο υποψήφιος δημοτικούς συμβούλους, τον Χρήστο Μπαλιάση και την Δώρα Φέλλια ανακοίνωσε η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Τσαουσίδη:

Ονομάζομαι Μπαλιάσης Χρήστος και είμαι ελαιοχρωματιστής. Συμπορεύομαι με την Λαϊκή Συσπείρωση στις προσεχείς δημοτικές εκλογές προκειμένου ως υποψήφιος να συμβάλω και εγώ στην ενδυνάμωση του ρεύματος  αμφισβήτησης απέναντι σε κάθε λογική που αντιμετωπίζει τις ζωές μας ως κόστος.