Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:31:32 πμ

Αυτοδιοίκηση

Στις  2:02 μμ  σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, καταθέσαμε το οριστικό ψηφοδέλτιο νίκης της «Παιονίας της Προόδου». Το μεγαλύτερο τμήμα του, είχε κατατεθεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου με αρ. πρ. 50  ανάμεσα σε όλους τους συνδυασμούς που  συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου πανελλαδικά.

Η κοινή προσπάθεια της ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ριζοσπαστικών, κινηματικών αυτοδιοικητικών και πολιτικών δυνάμεων και ευαισθητοποιημένων ανένταχτων πολιτών «γέννησε» τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ), η οποία κατεβαίνει στις εκλογές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με επικεφαλής και υποψήφια Περιφερειάρχη τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 12:20

Δήλωση Νικολαΐδου Άννας προς το ΔΣ Κιλκίς

Συντάκτης:

Οφείλω εκ της θέσεως που υπηρετώ ως δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του ΔΣ εκπροσωπώντας τους συμπολίτες με ευθύνη και συνέπεια στην δημοτική θητεία 2019-2023 να σας ενημερώσω ότι ,μετα την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Περιφερειάρχης μας Απόστολος Τζιτζικώστας αποδέχθηκα και είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό του ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Η δημοτική σύμβουλος Λένα Αναστασιάδου έθεσε υπόψιν του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς τις ενστάσεις της για την προμήθεια των ψηφιακών υδρομέτρων καθώς και για τη συμμετοχή του Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΣΕΥΑ Κιλκίς σε ανώνυμη εταιρεία.

Σημειώνουμε ότι   η επιστολή και όσα διαλαμβάνει συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του σώματος την Τετλαρτη 30 Αυγούστου με τη διοίκηση να επιμένει στις θέσεις της ότι όλες οι ενέργειες της διοίκησης της ΔΕΥΑ είναι νόμιμες. Μάλιστα επί του θέματος καταχωρίζουμε σήμερα και σχετική ανακοίνωση της τριμελούς επιτροπής προμήθειας των υδρομέτρων.

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Μάτσκου, είμαι 31 ετών, μεγάλωσα στο Κιλκίς και κατάγομαι από τον Γαλλικό, Κιλκίς.

Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Βιολογίας, απ’ όπου αποφοίτησα το 2015. Συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο μεταπτυχιακό της «Νανοτεχνολογίας και Νανοεπιστημών» του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινα και με τη λήξη του μεταπτυχιακού προγράμματος και εργάστηκα και για λίγο καιρό σε ερευνητικά προγράμματα του εργαστηρίου.

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 09:49

Στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και η Σοφία Λεοπούλου

Συντάκτης:

Με διάθεση συμμετοχής και προσφοράς στα κοινά κατέρχεται στην Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ ένας ακόμη νέος άνθρωπος, η ΣοφίαΛεοπούλου και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δημοτικό Συνδυασμό με Δήμαρχο τον ΔημήτρηΚυριακίδη.

Στην Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ εντάσσεται ο Δημήτρης Γεωργούσης και έχοντας ως γνώμονα την ανοδική πορεία του Δήμου Κιλκίς, επισφραγισμένη με το παραγωγικό έργο της Δημοτικής Αρχής που έχει υλοποιηθεί την τελευταία τετραετία, κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δημοτικό Συνδυασμό του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Η επιθυμία να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στις τοπικές υποθέσεις ωθεί την Κατερίνα Ηλιάδου στη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της νίκης του Δημάρχου Κιλκίς ΔημήτρηΚυριακίδη και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Στην Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ έρχεται και ο Γιώργος Τσαβδαρίδης θέλοντας να αφιερώσει τις δυνάμεις του για την ανάπτυξη του τόπου μας με το Κιλκίς Μπροστά και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δημοτικό Συνδυασμό του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Στις αυτοδιοικητικές επάλξεις για να Πάμε Μαζί Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Παυλίδης και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.