Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 8:01:06 πμ

Αυτοδιοίκηση

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Πολλές οι σκέψεις, πολλά τα συναισθήματα! Γράφονται πολλά, λέγονται ακόμα περισσότερα, αλλά ο ανθρώπινος πόνος μένει!

Ας κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό στο μέτρο των δυνατοτήτων που έχει ο καθένας μας, πρωτίστως όμως να συμπροσευχηθούμε για να στηρίξει η Παναγία Μητέρα όπως μια Μάνα πραγματικά γνωρίζει!

Τι να πει κανείς για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας;

Γονείς παιδιών του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Γουμένισσας επανήλθαν με δεύτερη ανακοίνωσή τους στα θέματα λειτουργίας του σταθμού, αναφέροντας:

«Η σχολική χρονιά για τα νήπια του παιδικού σταθμού Γουμένισσας ξεκίνησε με τον αγιασμό της Δευτέρας, φέρνοντας τους γονείς αντιμέτωπους με τα παρακάτω δεδομένα:

Με το "Κιλκίς Μπροστά" και τον Δ. Κυριακίδη και η ηθοποιός/σκηνοθέτιδα Μαρία Ζήση, υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς. Η κα Ζήση είναι απόφοιτη Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης με πρόσφατη δουλειά της το επιτυχημένο ανέβασμα του «Μάρτυρα Κατηγορίας» της Αγκάθα Κρίστι στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

O ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ υπ. σύμβουλος Κοινότητας Δροσάτου με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 15:33

Κώστας Σιωνίδης: Επιτέλους! Φτιάξτε την ΠΑΘΕ

Συντάκτης:

Με αφορμή το νέο πολύνεκρο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ και στο ύψος του Άσπρου, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς και σήμερα θρηνήσαμε θύματα στον πιο επικίνδυνο αυτοκινητόδρομο της Ελλάδας.

Φιλοξενούμε στο ΚΑΠΗ Πολυκάστρου τους επιβάτες του Σέρβικου πούλμαν που δεν τραυματίστηκαν και θα τους παρέχουμε κάθε αναγκαία φροντίδα.

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΟΥ υπ. Δημοτική Σύμβουλος με το Νέο Κιλκίς και τον Θεόδωρο ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε η Διοίκηση της Ένωσης Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.) και τον ενημέρωσε  για όλα τα θέματα που απασχολούν το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί σε τοπικές μονάδες.

Τις τελευταίες ημέρες δυστυχώς γινόμαστε για άλλη μια φορά και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όλοι μας μάρτυρες των τραγικών γεγονότων που διαδραματίζονται τόσο κυρίως στην Θεσσαλία, όσο και σε άλλες περιοχής της πατρίδας μας.

Με 317 υποψήφιους (και τον ίδιο συνολικά 318) δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους υπέβαλε τον συνδυασμό του ο κ. Θεόδωρος Βαφειάδης  ενόψει των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Κιλκίς.

Ο συνδυασμός του κ. Βαφειάδη συγκροτείται ανά δημοτική ενότητα ως εξής:

Η Μωυσίδου Ευφροσύνη (Φρόσω) υπ. Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς με το "Κιλκίς Μπροστά" και τον Δημήτρη Κυριακίδη