Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 10:01:08 πμ

Αυτοδιοίκηση

Ονομάζομαι Τσιγκά Καλλιόπη (Κλαίρη) και είμαι 33 ετών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γουμένισσα και είμαι τελωνειακός υπάλληλος.

Είμαι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό τίτλο στο ευρωπαϊκό δίκαιο του Πανεπιστημίου του Μάαστριχτ, της Ολλανδίας. Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές σπουδές έκανα πρακτική άσκηση στο Κοινοβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Βρυξέλλες. Στη συνέχεια εργάστηκα ως δικηγόρος σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ονομάζομαι Χαραλαμπίδης Νικόλαος του Μιχαήλ και της Σοφίας. Γεννήθηκα το 1957 στο Χέρσο όπου και κατοικώ.

Είμαι απόφοιτος του εξαταξίου  γυμνασίου Χέρσου και της σχολής λογιστών ταχύρυθμης εκπαίδευσης. Από το 2019 είμαι συνταξιούχος ΕΛΤΑ. Εργάσθηκα επίσης επί 7ετια στον ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και Γερμανία.

Ανδρέας Βεργίδης, υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος με την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη η πλήρης σύνθεση του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με τις υποψήφιες και τους υποψήφιους συμβούλους σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς, 277 άτομα, που έρχονται να προστεθούν στους 89 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Συνολικά έχουμε 366 υποψήφιες και υποψήφιους για το δημοτικό συμβούλιο και της Κοινότητες, το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο που έγινε ποτέ στην ιστορία του δήμου Κιλκίς.

Ονομάζομαι Φαχουρίδου Βίκυ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κιλκίς.

Έζησα για σπουδές τέσσερα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Επιστρέφοντας στο Κιλκίς εργάστηκα σε εξαγωγική βιοτεχνία, ως υπεύθυνη εξαγωγών για εφτά χρόνια. Στη συνέχεια και μέχρι σήμερα δραστηριοποιούμαι ως αυτοαπασχολούμενη στο χώρο της εστίασης.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη του Κιλκίς. Από το 2005 είμαι μόνιμος κάτοικος της τοπικής κοινότητας Σ. Σ. Μουριών. Είμαι παντρεμένος  και πατέρας δύο τέκνων.

Ασκώ το επάγγελμα της ιατρικής με την ειδικότητα του ειδικού παθολόγου. 

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ξεκίνησε το 2003 στο Περιφερειακό Ιατρείο του Σ. Σ. Μουριών του Κ.Υ. Δροσάτου.

Την χρονική περίοδο 2005 -2006 άσκησα καθήκοντα ως ελεγκτής δημοσίου στον Ν. Κιλκίς. 

Ονομάζομαι Χατζηστογιάννη Σοφία και κατάγομαι από τη Γουμένισσα, όπου οι γονείς μου διατηρούν επιχείρηση εστίασης στην κεντρική μας πλατεία. 

Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές μου στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων», στο Queen Margaret University και προχώρησα ακόμη περισσότερο ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές μου σπουδές με MBA, στο East London University.

Ονομάζομαι Μακρίδης Χαράλαμπος, κατάγομαι από την Φιλυριά, Παιονίας. Είμαι απόφοιτος του  τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και εργάζομαι ως Δημόσιος Υπάλληλος στη Δ.Ο.Υ. Κιλκίς.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για το δήμο Παιονίας,

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

(Υποψήφιος Δήμαρχος)

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για το δήμο Κιλκίς

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΛΚΙΣ

ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ

(Υποψήφιος Δήμαρχος)

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.