Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020, 12:04:41 πμ

Αυτοδιοίκηση

Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας, στη διάρκεια των οποίων εξετάσθηκαν θέματα που αφορούν στην υλοποίηση αναπτυξιακών έργων στην Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Κιλκίς, είχε, χθες, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, στο Διοικητήριο.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προετοιμάζει την τεχνική ωριμότητα του έργου πριν αναζητήσει χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την ένταξη-κατασκευή του. Ο λόγος για το δρόμο από τον κόμβο Μαυρονερίου έως τη Δοϊράνη όπου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προγραμματίζει την κατασκευή αυτοκινητόδρομου, με δυο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και όλα τα συναφή.
Για τη διαδρομή αυτή και το έργο της αούτομπαν έχει εκπονηθεί από πολλών ετών μελέτη, ωστόσο η Περιφέρεια επανέρχεται επιδιώκοντας την επικαιροποίηση της μελέτης.

Με 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο Παιονίας κεκλεισμένων των θυρών, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 2 το μεσημέρι.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

Σήμερα, 26-08-2020, το μεσημέρι παραδόθηκε υπόμνημα διαμαρτυρίας της Δημοτικής παράταξης "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Πρόεδρο του τοπικού Κοινοτικού Συμβουλίου, τον Διοικητή της Τροχαίας Κιλκίς και ενημερώθηκε προφορικά η κ. Εισαγγελέας Κιλκίς, σχετικά με την αυθαίρετη προσπάθεια εγκατάστασης και λειτουργίας εργοταξίου εντός αστικού ιστού στην περιοχή του παλαιού ζωοπάζαρου.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-8-2020)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (28-8-2015)

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται η πλήρωση σαράντα θέσεων εργασίας (40) ως έκτακτο προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού Covid -19. Οι αιτούμενες ειδικότητες είναι:

Αίτημα προς το «Ταμείο Αλληλεγγύης»  υπέβαλλε ο Δήμος Παιονίας, στις 26 Αυγούστου 2020, προκειμένου να λάβει  χρηματοδότηση για το έργο «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ - ΓΕΦΥΡΑΣ ΑΞΙΟΥ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ-ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ», προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 14:26

Καλαίσθητη βρύση στην πλατεία Αξιούπολης

Συντάκτης:

Μια καλαίσθητη βρύση έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Ελευθερίας της Αξιούπολης με πρωτοβουλία της ΔΕΥΑ Παιονίας, προσθέτοντας μια πινελιά ομορφιάς και παράδοσης στην ωραία πλατεία της πόλης.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (26-8-2015)