Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020, 8:07:43 πμ

Αυτοδιοίκηση

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 10:10

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις υπηρεσίες της ΠΕ Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες και τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών της ότι, σε ισχύ είναι από σήμερα (Τετάρτη 29 Ιουλίου) η χρήση της μάσκας ατομικής προστασίας στις Υπηρεσίες της, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι δεν φορούν μάσκα, όπου αυτή είναι υποχρεωτική, θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο 150 ευρώ.

Συνεχίζοντας τον κύκλο των ενημερωτικών περιοδειών του στην περιφέρεια του Δήμου Κιλκίς ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συναντήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου με τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-7-2020)

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 20:17

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις δημοτικές υπηρεσίες

Συντάκτης: Eidisis.gr

Οι Δήμοι Κιλκίς και Παιονίας ενημερώνουν τους πολίτες ότι από αύριο, Τετάρτη 29 Ιουλίου, θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τις συναλλαγές – εξυπηρετήσεις τους σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες.

Το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας για την προστασία του γενικού πληθυσμού από τον κίνδυνο διασποράς του Covid – 19 θα ισχύσει και για όλους όσοι εργάζονται στους Δήμους.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (30-7-2015)

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 11:53

Ψήφισμα για την Αγία Σοφία από το δήμο Παιονίας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Προ της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφανθεί για το εξαιρετικά κατεπείγον του παραπάνω θέματος επειδή η βεβήλωση του ναού της Αγίας Σοφίας στην Κων/πολη από την τουρκική κυβέρνηση και η λειτουργία της ως μουσουλμανικό τέμενος προσβάλλει την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 10:25

Κοινότητα Κιλκίς: Κατεδάφιση ακινήτου στην οδό Λέκκα

Συντάκτης: Eidisis.gr

Αναφορικά με την κατεδάφιση ετοιμόρροπου ακινήτου επί της οδού Λέκκα, το Συμβούλιο της Κοινότητας Κιλκίς ενημερώνει ότι ψήφισε υπέρ της άμεσης κατεδάφισης (έως την Παρασκευή 17/07/2020) του εν λόγω ακινήτου με γνώμονα την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-7-2020)

Από την Λαϊκή Συσπείρωση εκδόθηκε ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: Με προκλητικό και ανεύθυνο τρόπο επέλεξε να αναδείξει υπαρκτά ζητήματα στην περιοχή μας η διοίκηση της Τοπικής Κοινότητας Κιλκίς, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Συμβουλίου της, απαιτώντας από την μια τυφλή υπακοή στην πολιτική των ως τώρα κυβερνήσεων, της ΕΕ, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και από την άλλη νομιμοποιώντας αντιδραστικές κραυγές που δείχνουν ως ένοχο αυτής της πολιττκής τα θύματα της, δηλαδή τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

«Το Δημοτικό Συμβούλιο καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη, προκλητική απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν για μετατροπή σε τζαμί της Αγιάς Σοφιάς, βεβηλώνοντας ένα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.