Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, 3:53:42 μμ

Αυτοδιοίκηση

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται διευκρινιστικά ότι αναστέλλεται μέχρι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου μόνο η λειτουργία του Τμήματος Ελέγχου και Κατασκευών της Διεύθυνσης Δόμησης εξαιτίας της εκδήλωσης μεμονωμένου κρούσματος Covid -19.

Στις πρωτοβουλίες και τα έργα που προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε ο δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης, στο τρίτο μέρος της συνέντευξής του στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ και στον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη.

Η υπαγωγή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στη ζώνη αυξημένου κινδύνου (Επίπεδο Β – κόκκινο) επιβάλλει την υλοποίηση εξειδικευμένων μέτρων πρόληψης και προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης του Covid – 19.

Εν αρχή, την περασμένη Παρασκευή δηλαδή, ήσαν δυο τα κρούσματα θετικών στον κορονοϊό υπαλλήλων, υπηρεσιών στεγαζομένων στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Επιστολή αγανάκτησης του Δημάρχου Κώστα Σιωνίδη προς τον Διοικητή της Πειραιώς για το κλείσιμο του υποκαταστήματος Πολυκάστρου.

Έκκληση προς τους πολίτες να επιλέξουν την ηλεκτρονική ή την τηλεφωνική επικοινωνία για την εξυπηρέτησή τους από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού και την προστασία της δημόσιας υγείας από τον Covid 19.

Από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ειδήμων στις πολιτικές υγείας για να αντιληφθεί ότι η κτιριακή κατάσταση και ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Κιλκίς είναι αποκαρδιωτική τόσο για τους πολίτες όσο και για τους εργαζόμενους.

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 20:48

Σε πόσα σπασμένα πόδια...

Συντάκτης:

Οι φωτογραφίες είναι απολύτως εύγλωττες. Στην επάνω το σπασμένο καπάκι του φρεατίου της ΔΕΥΑ Κιλκίς καραδοκεί για να σπάσει πόδια, κεφάλια εκείνων των άτυχων που δεν θα το δουν και θα το πατήσουν.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Κοινότητα Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας πραγματοποίησε δωρεάν rapid τεστ κορωνοϊού σε δημότες της περιοχής στον αύλειο χώρο της Κοινότητας Γουμένισσας, σήμερα Σάββατο 31 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.