Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, 4:15:47 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Αποκαταστάθηκε πλήρως η προσωρινή βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Ως εκ τούτου, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, επιλέγοντας τηλεπικοινωνιακή ή και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση (στην ιστοσελίδα http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=241 είναι αναρτημένα τα στοιχεία τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας).
Λόγω προσωρινής βλάβης στο τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες της Π.Ε. ηλεκτρονικά (μέσω email)

Το ΑΣΕΠ απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση μια νέα Προκήρυξη μόνιμων προσλήψεων. Συγκεκριμένα, την 7Κ/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 144 θέσεων τακτικού προσωπικού  στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) των Δήμων.

Ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 και για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων.

Γραπτό αίτημα προς τη δημοτική αρχή του Κιλκίς, ώστε να πραγματοποιούνται δια ζώσης οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, κατέθεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Θεόδωρος Βαφειάδης.

Σάββατο, 01 Μαϊος 2021 18:14

Γιορτινό τραπέζι από τον Δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Με φροντίδα και αγάπη, ο Δήμος Παιονίας στρώνει το γιορτινό τραπέζι,  για τους ωφελούμενους του Κέντρου φροντίδας οικογένειας του Νομικού Προσώπου του Δήμου.

Τα «Γεύματα Αγάπης», 225 μερίδες ζεστού φαγητού θα προσφερθούν στους σιτιζόμενους την  M. Παρασκευή, Μ. Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα,  Δευτέρα και Τρίτη (από 30 Απριλίου έως και 4 Μαΐου 2021).

Υπό εξέλιξη το συγχρηματοδοτούμενο από το Ταμείο Συνοχής έργο που αναβαθμίζει το περιβαλλοντικό status της όμορφης κωμόπολης τόσο στον αστικό της ιστό, όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον της.

Με εκατόν δεκαεννέα εκθέτες, πενήντα οκτώ παραγωγούς και εξήντα έναν επαγγελματίες πωλητές θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Μεγάλο Σάββατο της 1ης Μαϊου.

Στους χώρους διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς ισχύουν οι έκτακτες υγειονομικές ρυθμίσεις για την αποτροπή διασποράς της Covid -19 αναφορικά με:

Για την πρόοδο των εργασιών καθαρισμού του παλιού αντιπλημμυρικού έργου του Αγίου Πέτρου ενημερώθηκε η δημοτική αρχή Παιονίας από τον προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Νίκο Γρηγοριάδη.

Ολοκληρώνονται σήμερα, οι εργασίες διαγράμμισης που εκτελεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στον παραλίμνιο δρόμο Δοϊράνης – Μουριές, στην επαρχιακή οδό 13 (Μικρόβρυση – Μουριές) και στην επαρχιακή οδό 10 (Μουριές – Σ.Σ. Μουριών – Αγία Παραασκευή).