Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020, 7:58:38 πμ

Αυτοδιοίκηση

Εγκρίθηκε ομόφωνα από την οικονομική επιτροπή, αρ. απ. 183/2020, ο προγραμματισμός των προσλήψεων του έτους 2021 του Δήμου Παιονίας, για την πρόσληψη 18 υπαλλήλων τακτικού προσωπικού.

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 20:45

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Κιλκίς συνεδριάζει στις 26 Αυγούστου

Συντάκτης: Eidisis.gr

Σας προσκαλούμε να έρθετε στη δημόσια Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κιλκίς, στις Είκοσι έξι (26) Αυγούστου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Θέμα 1ο

Ενημέρωση - συζήτηση με την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Γιαννακούλα - Ζιούτα Αικατερίνη.

Θέμα 2ο

Παροχή συναίνεσης για την εκμίσθωση καλλιεργήσιμων εκτάσεων σχολικών κλήρων της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς.

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 12:42

Δωρεάν οι μάσκες στους μαθητές

Συντάκτης: Eidisis.gr

Το υπουργείο Εσωτερικών έχει προετοιμάσει σχέδιο να καλυφθούν μέσω της αυτοδιοίκησης με μάσκες όλοι οι μαθητές της χώρας για όσο διάστημα χρειαστεί ανακοίνωσε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Όπως εξήγησε, ο πρωθυπουργός έδωσε οδηγία και εντολή στο υπουργείο Εσωτερικών να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του.

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 11:48

Πρόσληψη 63 σχολικών καθαριστών – καθαριστριών στο Δήμο Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Την πρόσληψη εξήντα τριών (63) καθαριστών – καθαριστριών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανακοινώνει ο Δήμος Κιλκίς με σκοπό την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας στις σχολικές μονάδες του Δήμου τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Από τις προκηρυσσόμενες θέσεις οι είκοσι οκτώ (28) είναι πλήρους απασχόλησης και οι υπόλοιπες τριάντα πέντε (35) μερικής απασχόλησης.

Λαϊκή Συσπείρωση Κ. Μακεδονίας.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ: Θέμα: Για τις επιπτώσεις του καταρροϊκού πυρετού στην κτηνοτροφία στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο καταρροϊκός πυρετός έκανε την επανεμφάνιση στη χώρα, με κρούσματα να εμφανίζονται και στις Ενότητες της Περιφέρειας μας, ενώ οι κτηνοτρόφοι  φοβούνται να τα δηλώσουν, γιατί αυτό θα συνοδευτεί με υποχρεωτικό σταβλισμό των κοπαδιών και την οικονομική τους επιβάρυνση με την αγορά των ζωοτροφών, τη στιγμή που δεν έχουν ρευστότητα για τα απολύτως αναγκαία.

Αυτοψία στις εργασίες συντήρησης της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, που άρχισε να υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας ενημερώθηκε για το μεγάλο έργο της συντήρησης, που θα εξελίσσεται στην περιφερειακή οδό για τους επόμενους 15 μήνες από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (22-8-2015)

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξασφάλισε τις απαιτούμενες θέσεις παροχής υπηρεσιών φροντίδας και φύλαξης παιδιών σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς για το νέο σχολικό έτος 2020 - 2021.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας υπέγραψε τη σχετική απόφαση με την οποία η Περιφέρεια διαθέτει τους απαιτούμενους πόρους, ύψους 15.800.000 ευρώ, για την κάλυψη των αναγκών των οικογενειών για φροντίδα και φύλαξη των παιδιών σε μια σειρά από δημόσιες και ιδιωτικές δομές, καθώς και για οικογένειες με παιδιά ΑΜΕΑ, διασφαλίζοντας τη λειτουργία τους.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (20-8-2015)

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 10:56

Σχολικές καθαρίστριες: Προσλήψεις με νέα ΚΥΑ -Τι αλλάζει

Συντάκτης: Eidisis.gr

Στην τροποποίηση της από 7/8/2020 ΚΥΑ για την πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών προχώρησαν με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ) οι υπουργοί Οικονομικών και Εσωτερικών που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr. Συγκεκριμένα, τροποποιήθηκε το άρθρο 3 σύμφωνα με το οποία απαιτούνταν (σύμφωνα με το ΠΔ 50/2001) «απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψήφιους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου), ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.Δ. 580/1970», και πλέον κάτι τέτοιο δεν ζητείται.