Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, 4:19:26 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Νάρκη στα θεμέλια του θεσμού των λαϊκών αγορών, την πιο ουσιαστική απευθείας σχέση μεταξύ παραγωγών αγροτικών προϊόντων και καταναλωτών, που στηρίζουν τα νοικοκυριά παρέχοντας ποικιλία φρέσκων, ποιοτικών και φθηνών προϊόντων διατροφής, επιχειρούν να βάλουν οι προωθούμενες παρεμβάσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με ένα σχέδιο νόμου που εδώ και εβδομάδες... πηγαινοέρχεται εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων των φορέων παραγωγών και πωλητών και όχι μόνο.

Έχουμε αναλάβει την διοίκηση του δήμου εδώ και είκοσι μήνες και εργαζόμαστε ακατάπαυστα υλοποιώντας τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γκουντενούδης ξεκίνησε την αντιπολιτευτική του διαδρομή με ύφος και λόγο που θα ταίριαζε σε ένα ονειροπόλο και άπειρο πρωτοεμφανιζόμενο στην αυτοδιοικητική σκηνή της Παιονίας.

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 12:33

Υπερσύγχρονα μηχανήματα έργου στον δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Παρελήφθησαν από τη τεχνική  υπηρεσία του δήμου Παιονίας τα δύο νέα μηχανήματα έργου, που θα καλύψουν ανάγκες πολλαπλών εργασιών.

Πρόκειται για έναν  μικρό ελαστιχοφόρο φορτωτή, και έναν  μικρό ερπυστριοφόρο εσκαφέα, συνολικής αξίας 101.804€ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 11:37

Δωρεάν rapid tests καθημερινά στο ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς

Συντάκτης:

Με σκοπό την αποτελεσματικότερη υγειονομική κάλυψη του γενικού πληθυσμού του Δήμου Κιλκίς, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται όλες τις εργάσιμες ημέρες στο ΚΑΠΗ του Δήμου  (απέναντι από το Δημαρχείο) για τη διενέργεια δωρεάν εξετάσεων ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού  (rapid tests) από τις 8:00 έως τις 16:00. Τα rapid tests θα γίνονται χωρίς ραντεβού.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για άλλη μια φορά αντιμετωπίσαμε τον λαϊκισμό, την αλαζονεία, την ειρωνεία και την ανευθυνότητα του δημάρχου Σιωνίδη πάντοτε σε αγαστή σύμπνοια με τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Καπουτζή.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης παρακολούθησε τις εργασίες της διαδικτυακής ενημερωτικής ημερίδας της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε χθες για το Εθνικό Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάπτυξης ‘’Ελλάδα 2.0’’

Από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ) ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ),

Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες στον οικισμό του Νέου Γυναικοκάστρου, στο Κιλκίς καθώς και στον οικισμό της Βάθης.

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 22 Απριλίου έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021.

Σαν σήμερα, 54 χρόνια πριν, καταλύθηκε το δημοκρατικό πολίτευμα και εγκαθιδρύθηκε η "Χούντα των Συνταγματαρχών". Η Ελλάδα έμπαινε στην πιο σκοτεινή περίοδο, στη μαύρη σελίδα της ιστορίας μας.