Quantcast
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023, 8:56:51 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 23:59

Ο Μπαλάσκας νέος Δήμαρχος Κιλκίς

kilkisΤο βράδυ της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και υπό το βάρος της συγκινησιακής φόρτισης οι δυο μονομάχοι των εκλογών σχολίασαν το αποτέλεσμα με έντονο τρόπο. Ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας στους ενθουσιώδεις οπαδούς του που έσπευσαν από νωρίς το βράδυ να πανηγυρίσουν τόνισε ότι άντεξε στον βρώμικο πόλεμο που του ασκήθηκε και άντεξε χάρη στην αγάπη και τη στήριξη των δημοτών του Κιλκίς.
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 23:58

Καθαρή νίκη Λαπόρδα

paioniaΗ διαδικασία συγκρότησης δυο συνδυασμών από τους τέσσερις αρχικά υποψήφιους δημάρχους στο δήμο Παιονίας, αποδείχτηκε διαδικασία ισχυροποίησης του κ. Λαπόρδα, όπως τονίσαμε από την πρώτη Κυριακή. Η πρωτοκαθεδρία του κ. Λαπόρδα με δυο έστω μονάδες διαφοράς ενίσχυσε τον «αέρα νίκης» στο δρόμο προς τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής.
perifereiaΔέκα μονάδες πρόσθεσε στο σακούλι του ο πρώτος αιρετός περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας από τα εκλογικά τμήματα του ν. Κιλκίς συγκριτικά με τα αντίστοιχα του α’ γύρου. Η αύξηση του ποσοστού Μπόλαρη ήταν 17 μονάδες. Λογικόν συμπέρασμα: άνετη νίκη του κ. Ψωμιάδη (52,56%)  έναντι του κ. Μπόλαρη (47,44%), αλλά εμφανώς υπολειπόμενη από τις προσδοκίες του καθότι «ψαλιδίστηκε» ίσως από το κλίμα εφησυχασμού, ίσως και από τη μεγαλύτερη συσπείρωση που πέτυχε ο συνδυασμός Μπόλαρη στο νομό.
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 23:53

Το πρώτο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

dimos_kilkis2ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ευάγγελος Μπαλάσκας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΠΑΛΑΣΚΑ:
ΚΙΛΚΙΣ:
Περικλής Κολότσιος
Καλλισθένη Πάκα - Κυμπαρίδου
Νίκος Αβραμίδης
Αικατερίνη Γιαννακούλα-Ζιούτα
Αιμίλιος Νικολαϊδης
Κώστας Παπαδόπουλος
Μιχάλης Ηλιάδης
Αναστάσιος Αμανατίδης
Κώστας Παπαδάκης
Χρήστος Τερζητάνος
Αντώνης Μανουσαρίδης
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 23:52

Το πρώτο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας

dimos_paionias2ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Αθανάσιος Λαπόρδας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΛΑΠΟΡΔΑ:
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ:
Δημήτρης Κουλίνας
Κώστας Σιωνίδης
Χρήστος Καραθόδωρος
Ιγνάτιος Τουλκερίδης
Ιωάννης Συμεωνίδης
Θεόδωρος Απουσίδης
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 23:51

Σπύρο, σ’ ευχαριστούμε

Ο Δήμαρχος που κατά κοινή ομολογία έβαλε τη σφραγίδα του στη σύγχρονη εικόνα του Κιλκίς, ο Σπύρος Αυγητίδης πέθανε την Κυριακή ανήμερα των επαναληπτικών εκλογών του Καλλικράτη. Το θλιβερό άγγελμα σκόρπισε τη λύπη στο σύνολο των πολιτών του Κιλκίς καθώς ο Σπύρος Αυγητίδης είναι και πανθομολογείται ως ο Δήμαρχος των σημαντικότερων έργων που υλοποιήθηκαν στην πόλη του Κιλκίς από την απελευθέρωσή της μέχρι και σήμερα.
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010 17:12

Περί του «άρθρου»…

mpalaskasΕίναι από τα «όπλα» που χρησιμοποιούνται για να πληγεί το φαβορί των εκλογών. Στο Δήμο Κιλκίς μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.
Στην μπλογκόσφαιρα λοιπόν εμφανίστηκε «άρθρο» που ήθελε τον Βαγγέλη Μπαλάσκα να προσχωρεί εντός των ημερών στο κόμμα της Μπακογιάννη. Και αμέσως μετά το εν λόγω «άρθρο» χρησιμοποιήθηκε με αναπαραγωγή του από τους αντιπάλους του Μπαλάσκα.
Φυσικά και ο Νομάρχης αντέδρασε, - πόσες φορές δεν έχει επαναλάβει σε όλους τους τόνους ότι ήταν, είναι και θα είναι Νεοδημοκράτης;- το «άρθρο» κατέβηκε από το μπλογκ, αλλά κυκλοφόρησε από τους έχοντες νόμιμο συμφέρον.
Αν θα πλήξει όντως τις πιθανότητες του Μπαλάσκα αύριο Κυριακή στις κάλπες;
Λίγες ώρες υπομονή και όλοι μαζί θα μάθουμε.
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010 17:12

Πρόσκληση σε φίλους και συναγωνιστές

Ονομαστικά αναφέρθηκε στον «φίλο του και συναγωνιστή»  Νίκο Αφεντουλίδη αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του στην ομιλία του Κώστα Σκανδαλίδη, το βράδυ της Πέμπτης στο Κιλκίς.
Ονομαστικά επίσης προσκάλεσε τον φίλο του Γιάννη Φαχουρίδη να στηρίξουν τον αγώνα του αύριο Κυριακή στις επαναληπτικές εκλογές.
draganidisΑπό το συνδυασμό «Παιόνων Πολιτεία» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Με αφορμή  την βίαια  επίθεση που δέχτηκαν τα μέλη του Συνδυασμού «Παιόνων Πολιτεία» που εκλέχθηκαν στο Τοπικό Συμβούλιο Ποντοηράκλειας, από μέλη Συνδυασμού που συμμετέχουν στο β γύρο των  εκλογών,  δηλώνουμε τα εξής:
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010 17:07

Η νίκη θα έρθει με την ενότητα

skandalidisΕνότητα και νίκη, ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε η μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, με κύριο ομιλητή τον Κώστα Σκανδαλίδη. Ένα μήνυμα που έστειλαν όλοι οι ομιλητές, με τον δήμαρχο Κιλκίς, Δημ. Τερζίδη, ν ' απευθύνεται ονομαστικά στους Ν. Αφεντουλίδη και Γ. Φαχουρίδη, καθώς και σε πρόσωπα που επέλεξαν να ενταχθούν στον συνδυασμό Μπαλάσκα, για συστράτευση ενόψει του β γύρου των εκλογών.