Quantcast
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023, 11:52:22 πμ
Τάτσης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάζουμε ότι επίκειται η διοργάνωση του 1ου προσφυγικού συνεδρίου από το Δήμο Κιλκίς. Και η ικανοποίηση και η χαρά μας θα είναι μεγαλύτερη και πλήρης αν στη διαδικασία προετοιμασίας του διαπιστώσουμε ότι οι συνήθειες «ασθένειες» δεν θα το πλήξουν και εν τέλει δεν θα το υπονομεύσουν.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 21:12

Θεσμική ιστορική μνήμη

Θα αφιερώσουμε τα σημερινά σχόλια στο θέμα του συνεδρίου διότι  εφόσον τελεσφορήσει θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία για το Δήμο Κιλκίς. Και συνάμα πρώτο καθοριστικό όμως βήμα για να αποκτήσει θεσμικό χαρακτήρα και συνέχεια.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 21:11

Παράδειγμα ερευνητή ο Θ. Παυλίδης

Θέλετε ένα παράδειγμα; Ο δικηγόρος και ιστορικός ερευνητής Θόδωρος Παυλίδης έχει να επιδείξει τεράστιο έργο με την ιστορία των προσφύγων, εντοπισμένη μάλιστα στο Κιλκίς.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 21:01

Προσφυγιά και νέα ζωή

Η αξία ενός προσφυγικού συνεδρίου είναι αυταπόδεικτη και αυτονόητη. Αλλά είναι και μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από την μονότονη και καθ’ έτος επαναλαμβανόμενη «Ιστορία του πόνου» που κυριαρχεί  και εμποδίζει το «επέκεινα».

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 19:06

Η συνταγή της ευτυχίας.

lapordas-liartsh-mpalaskasΑθανασία Λιάρτση: Ιδού κύριοι η συνταγή της ευτυχίας.
Μακριά από νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές για να μας αγαπάνε όλοι.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 19:05

Λίαν προσεχώς η αναστολή

Και μια που μιλάμε για την αναστολή της απόφασης, οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι η απόφαση αναστολής της συγχώνευσης των δυο σχολείων (Τούμπας και Γοργόπης) υπογράφηκε ήδη και βρίσκεται στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Σίγουρα θα έχουμε νεότερα στις προσεχείς ημέρες.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 19:04

Δόθηκε διαβεβαίωση για την αναστολή

Ο Γιώργος Φραγγίδης τηλεφώνησε και  μας  ενημέρωσε ότι όταν δημιουργήθηκε η ένταση στην Παιονία με την εισήγηση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για κατάργηση- συγχώνευση δημοτικών σχολείων, ασχολήθηκε ο ίδιος και από τις επαφές του στην Αθήνα,

theotokeiaΜε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις στα πλαίσια των 38ων Θεοτόκειων, μίας διοργάνωσης η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την Γουμένισσα και ολόκληρη την Παιονία..

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 19:01

Η ΑΝΚΙ «κερνά» μοναδικές εμπειρίες

kername-ellada-anki-kilkisΣτο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Ελλάδα», η Αναπτυξιακή Κιλκίς οργανώνει μια σειρά από μοναδικές και πρωτότυπες εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσει κανείς:

mathhmatikh-etaireiaΗ Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία – Παράρτημα Κιλκίς ανακοίνωσε τα ονόματα των εννέα μαθητών Δημοτικού Ε'  και  Στ'  Τάξης που συμμετείχαν στον 2ο Μαθηματικό Διαγωνισμό  "Κωνσταντίνος Καραθοδωρή", τα οποία βραβεύτηκαν και είναι: