Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 2:09:40 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

fassosΟι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στα πλαίσια της διαθεματικής εργασίας τους με θέμα "Τα εκατό χρόνια από τη μάχη του Κιλκίς", προσκάλεσαν στην τάξη τους τον κ. Λύσσανδρο Φάσσο,

manos-vivlioparousiashΣτην κατάμεστη αίθουσα «Μ. Ανδρόνικος» της ΤΕΧΝΗΣ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 η παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου του Γιώργου Μάνου «ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΗΤΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ / ΜΝΗΜΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 1870 – 1924», με συνδιοργανωτές την ΤΕΧΝΗ και το Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς.

gaskΜε την απόλυτη κυριαρχία του ΓΑΣ Κιλκίς σε όλες τις κατηγορίες των συνθέτων αγωνισμάτων σε αγόρια και κορίτσια , τόσο σε ατομικό όσο και και σε ομαδικό επίπεδο, διεξήχθησαν το Σάββατο 6 Απριλίου στο στάδιο του Κιλκίς,

vraveyshΤο Σάββατο 6/4/2013  διεξήχθη το Διασυλλογικό  Πρωτάθλημα (Πολυαθλα) Παμπαίδων  Παγκορασίδων  Β΄ και ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚ  στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς (΄Ομιλος Κιλκίς ).

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 19:37

Eυχές που ...έπιασαν τόπο!

osios-nikodhmos-eidisisΟ καθηγούμενος του Ιερού Κοινόβιου του Αγίου Νικόδημου π. Χρυσόστομος μαζί με τρεις ακόμα μοναχούς του Κοινοβίου, μας  επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη το πρωί της Τρίτης.

Αρνητική είναι η απόφαση του Δασαρχείου Κιλκίς στο αίτημα του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς για τη δημιουργία πίστας Μοto Cross στο Λόφο του Μεταλλικού.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 19:36

To ήθος Σμυδάκη

Δεν θέλουμε να μπούμε στο δια ταύτα της δικαστικής απόφασης για τον πρώην δήμαρχο Πολυκάστρου Δημήτρη Σμυδάκη, όσον αφορά τη μη ανανέωση σύμβασης αμμοληψίας στον Αξιό ποταμό.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 19:35

Περήφανα γηρατειά

Τη διαβεβαίωση πως θα βρεθεί το 1,5 εκατ. Ευρώ από τις Δημόσιες Δαπάνες για να ολοκληρωθεί το κτήριο του νέου Γηροκομείου Κιλκίς στο Λόφο του Μεταλλικού έδωσε στην εφημερίδα μας ο υποδιοικητής του Οίκου Ευγηρίας «Άγιος Παντελεήμων» Θεσσαλονίκης και αρμόδιος για τον Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς, Κώστας Γαϊτάνος

Τα έργα ανάπλασης στο χώρο του Κήπου-Πάρκου του Κιλκίς προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και φθάσαμε στο σημείο να γκρεμισθεί η στάση των αστικών λεωφορείων και να μετακινηθεί σταδιακά και η πιάτσα των ΤΑΞΙ μπροστά από τον Κήπο.

kolymvhthrioΈνα από τα έργα «κουφάρια» του Κιλκίς, τα θεμέλια του κλειστού κολυμβητηρίου που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, σταμάτησε και ουσιαστικά ακυρώθηκε επί Καραμανλή, ξεκινά πλέον αλλά με προοπτική να κατασκευαστεί ανοιχτό κολυμβητήριο.