Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 9:36:12 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

gask-kilkisΌλη σχεδόν η δρομική Ελλάδα ήταν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, και έδωσε την ώθηση στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος να σπάσει όλα τα ρεκόρ συμμετοχών. Συνολικά 1.111 μαραθωνοδρόμοι ολοκλήρωσαν τον επίπονο αγώνα των 42,195 χιλιομέτρων,

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 22:35

Προαγωγή Αρ. Μαυρόπουλου

Η είδηση: Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς Αριστείδης Μαυρόπουλος προήχθη στο βαθμό του Πυράρχου.
Το άξιζε και εκφράζουμε  θερμά συγχαρητήρια

Να και μια είδηση που αξίζει να φιλοξενηθεί στη στήλη των σχολίων.
Η είδηση πρώτα.

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 21:39

Γενέθλια για το 33 ΤΥΠ

stratos (2)Τα 34α γενέθλιά της γιόρτασε η στρατιωτική μονάδα της 33ης Ταξιαρχίας Πολυκάστρου, 33 ΤΥΠ.
Το 33 ΤΥΠ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ελληνικό Στρατό. Μπορεί να παρέχει υποστήριξη αντίστοιχη των Λόχων του.

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 21:36

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για τα δύσκολα

syrizaΤις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αγροτική οικονομία και τους συνεταιρισμούς παρουσίασαν στο Κιλκίς,  σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αγροσυνεταιριστές η βουλευτής του κόμματος Λίτσα Αμμανατίδου και  η συντονίστρια του τμήματος αγροτικής πολιτικής Ειρήνη Κατσινοπούλου.

fraggidisΑπό τον Τομέα ΕΒΕ του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 21:32

Δωράν διανομή τροφίμων σε απόρους

mhtorpoliths-kilkis1Οι Ιεροί Ναοί της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου δέχονται αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το έτος 2013» μέχρι 10 Μαΐου 2013.  

parastatidisΜνημείο κακοδαιμονίας και ασυναρτησίας του δημοσίου – της αυτοδιοίκησης μη εξαιρουμένης- δύναται να χαρακτηριστεί η τραγική ιστορία με την καθυστέρηση κατασκευής του δρόμου Κιλκίς- Θεσσαλονίκης στο τμήμα Νέας Σάντας-Εγνατίας.

intos1Η συμπατριώτισσα μας κ. Συμέλα Τουμανίδου – Πατσινακίδου και τα παιδιά της τιμώντας τη μνήμη του συζύγου και πατέρα τους Θεόδωρου Πατσινακίδη αποφάσισαν να δωρίσουν στο Κιλκίς ένα βιβλίο για την ιστορία του. Βρίσκω τη χειρονομία τους εξαιρετική και αξιέπαινη.

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 21:12

Η Τολμη με 19 αθλητές και αθλήτριές της

tolmhΦιλικοί αγώνες Taekwondo Παίδων – Κορασίδων διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Μ.Αλέξανδρος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 υπό την αιγίδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε.