Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 4:45:53 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

floridisΑφού σας ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για την παρουσία σας, θα ήθελα να σημειώσω προκαταβολικά το ειδικό βάρος και την εμβληματική σημασία της σημερινής συνάντησης. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια που ο ευρύτερος δημοκρατικός σοσιαλιστικός χώρος μαζεύεται για να συζητήσει τα προβλήματα και τις προοπτικές της χώρας και του ιδίου.

Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012 00:02

Φυσικός …αέρας ήταν και πάει

fysiko-aerio-kilkisΈπεα πτερόεντα αποδεικνύονται οι κατά καιρούς «δεσμεύσεις» αρμοδίων, πολιτικών και τεχνοκρατών, περί επικείμενης χρήσης του φυσικού αερίου από τα νοικοκυριά του Κιλκίς. Ο σχετικός διαγωνισμός ακυρώθηκε τον περασμένο μήνα λόγω «χαμηλής συμμετοχής» ενδιαφερόμενων επενδυτών για την συμμετοχή τους στη σύσταση της εταιρείας παροχής αερίου (ΕΠΑ) Κ. Μακεδονίας!

parastatidisΕρώτηση για τα προβλήματα συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης των κατοίκων  των χωριών Ανθοφύτου, Μικροκάμπου, Ν. Αγιονερίου και Π. Αγιονερίου καθώς και ΄του Άσπροπυ και Αξιοχωρίου κατέθεσε προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων ο βουλευτής Κιλκίς Θ. Παραστατίδης.

syrizaΣτην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εκλέχτηκαν η βουλευτής του Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου και ο γραμματέας της Νομαρχιακής οργάνωσης Λάζαρος Λαζαρίδης, εξασφαλίζοντας έτσι μια εξαιρετική συμμετοχή του νομού Κιλκίς στο ανώτατο κομματικό όργανο που εκλέχτηκε από την πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη του νέου κόμματος.

georgantas3Μπορεί να μην είναι μέλος της αρμόδιας Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, αλλά ο λόγος του θα «μετρήσει». Ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς ανέλαβε ήδη να καταθέσει πρόταση για το φλέγον θέμα της ρύθμισης των χρε3ών των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

astynomiko-tmima-kilkisΗ  Πρόεδρος Γεωργία Τσελέκη και ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Παπαγεωργίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς, συναντήθηκαν  στο  Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Γ.Α.Δ.Π.Κ.Μ.) Ταξίαρχο Παρασκευά ΜΑΡΑΠΙΔΗ,

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 23:49

Η ΤΕΧΝΗ στη Μ. Στέρνα με την ΕΚΤΡΟΠΗ ΙΙ

texnhΣτις 24 και 25 Νοεμβρίου 2012, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μ. Στέρνας Κιλκίς, η Θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ παρουσίασε μονόπρακτα του Κώστα Μουρσελά, του Νίκου Περέλη και του Μάριου Ποντίκα, με το γενικό τίτλο ΕΚΤΡΟΠΗ ΙΙ.

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 23:47

Χωρίς μεσάζοντες και πάλι

horis-mesazontesΗ Εθελοντική Ομάδα Παιονίας Ν. Κιλκίς, συνεχίζοντας τη διάθεση βασικών ειδών διατροφής το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 κατά τις ώρες 08:00-13:00, στο γήπεδο Πολυκάστρου θα πραγματοποιήσει  διανομή των προϊόντων: «Πατάτες, Αλεύρι, Μέλι, Καρύδια και Αμύγδαλα»

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 23:46

Χωρίς καθηγητές το ΙΕΚ Κιλκίς

gkountenoudisΤα προβλήματα στελέχωσης που αντιμετωπίζει το ΙΕΚ Κιλκίς παρουσιάζει στον υπουργό Παιδείας Κων/νο Αρβανιτόπουλο με επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης.

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 23:43

Ομιλία για διατροφή και Ονειρούπολη

lykeio-ellhnidon1Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, σας προσκαλεί στην απογευματινή εκδήλωση – τσάι, με ομιλήτρια την κ. Ναούμη Ανθή – Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, MSC – και θέμα «Διατροφή, Κίνηση και Εμμηνόπαυση», την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, στις 17:30 μ.μ., στις νέες εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχία).