Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 2:43:39 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

ghrokomeioΤην αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων του Οίκου Ευγηρίας και Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης για αποστολή τεσσάρων νοσηλευτών στη Θεσσαλονίκη και στο Θ.Χ.Π. «Αγιος Παντελεήμων» με το οποίο και συγχωνεύθηκε το ίδρυμα του Κιλκίς.

mnhmeio-pontouΑπό το Σύλλογο Ποντίων Νέας Σάντας Κιλκίς, ανακοινώνονται τα εξής:
Ο Σύλλογος, με αφορμή την ανακήρυξη της Τοπικής Κοινότητας Νέας Σάντας Κιλκίς ως Ιστορικής Έδρας του Δήμου Κιλκίς με αναφορά στο Χριστιανικό Προσφυγικό Ελληνισμό του Πόντου (ΦΕΚ 2604 Β΄τεύχος 25-9-2013),

sarakatsanoiΟ Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς συμμετείχε με επιτυχία στις εργασίες του 23ου Πανελλήνιου Οργανωτικού Συνεδρίου Συλλόγων Σαρακατσαναίων που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας, στις 29-30-31/03/2013.

ethelintikhΗ Εθελοντική Ομάδα Παιονίας καλεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους  της την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 «…να φυτέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, στο Πολύκαστρο, δίπλα από το Κέντρο Υγείας.

georgantas3Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Την  προστασία του δημόσιου συμφέροντος από φαινόμενα παράνομης ιδιοποίησης δημόσιου χρήματος, όπως οι αχρεωστήτως καταβληθείσες συντάξεις σε άτομα που δεν τις εδικαιούντο,

gkountenoudisΤη θέση και της αντιπεριφέρειας Κιλκίς να μετακινηθεί εγγύτερα στα σύνορα ο υπό λειτουργία σταθμός διοδίων για να μην επιβαρύνονται οι κάτοικοι των ακριτικών χωριών του νομού εκφράζει με επιστολή του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρ. Γκουντενούδης.

parastatidisΈνταση δημιουργήθηκε στην Βουλή πριν την ομιλία του βουλευτή  Θ. Παραστατίδη, αφού προτού αναφερθεί στην κυρίως ομιλία του που αφορά ασφαλισμένους στον ΟΓΑ – ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ),

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 17:08

Το Βαφειοχώρι προελαύνει

podosfairoΟ Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε με το «δεξί» τον μαραθώνιο που ανοίγεται μπροστά του και ακούει στο όνομα Γ’ κατηγορία.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 17:06

Οι Μάνδρες μπήκαν μπροστά

podosfairo2Ξεκίνησαν και οι ανώνες κατάταξης για την άνοδο στην α1 κατηγορία από τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τρεις θέσεις.

gaskΜε απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτική , όσο και αγωνιστική διεξήχθη την Κυριακή 7 Απριλίου  ο 6ος Ημιμαραθώνιος δρόμος με την επωνυμία “Θανάσης Σταμόπουλος”,